Velem van a baj most is? (beszélgetés)
Hát, most teper, mert érzi, h nem volt fair. De én meg azt érzem, h ezen nem tudom túltenni magam. Van benne valami, és én is régóta agyalok ezen, h nekem is csak ez az életem van, neki is, és nem kéne azért feladnom, h ő boldog legyen..
De ez már nem a te dolgod. Mindenki a saját életéért felelős. Inkább maradsz vele a múlt miatt és lehet, hogy boldogtalan leszel vagy adsz esélyt magadnak (!) és lépsz! Én több, mint 5 éves kapcsolatból cuccoltam el és komolyan mondom: megérte!!! Anno annak szurkolt, hogy ne vegyenek fel a fősulira, én meg elhittem, hogy mellettem áll... Csak sokkal később mondta el anyukám, hogy végig ellenem volt. :( Nem akarta elmondani, nem akart bekavarni, amiért külön hálás vagyok.
Bár tényleg ismeretlenül túlreagáljuk és remélem, már megoldódott. :)))
Igyekszem, csak a az a baj, h nem tudok szakítani. Sok az együtt töltött idő..meg a közös terv. Miattam kezdett el valamit kezdeni az életével. Félek, utánam ez abbamarad.
Látom szegedi vagy, a fiam is a jogon tanul, munkaügyi szakon. Lehet, még ismeritek is egymást:):):):)
Légy önmagad, ne hagyd, hogy visszahúzzon!!!! Olyan ügyeske vagy, hozzád méltó fiút válasszz!!!!
Nagyon jó kérdés. Az elmúlt évek során próbálta velem elhitetni, h nekem vannak irreális elvárásaim az emberekkel, de erre egyre inkább rácáfol az élet.
Megérdemel ez az ember Téged? Becsül kellőképpen?
Hogy-hogy nem érzi át a dolog súlyát, hogy milyen sokat tanultál, és most milyen boldog vagy, miért nem örül veled? Az én lányom annyi idős mint Te, de ha ilyen volna a barátja, hááát....tudnék egy-két okosat mondani a lányomnak, jó kis tanácsokat adni, mit csináljon, és mit ne csináljon egy ilyen fiúval....Mert ez később csak rosszabb lesz ám....
Inkább gyerekesen viselkedik.Már miért ne mehetnél el megünnepelni?!
Nem te vagy a hibás!!!
Legalább nem csak én látom így..
Ha igazán fontos vagy neki akkor ez a dolog neki is fontosnak kellene,hogy legyen.
Az a baj, h vele egy nagy csalódás után jöttem össze. Érezte, h nagyon különbözünk, de szeretett, ami nagyon fontos volt. Viszont ez a lépése nagyon fáj, egész életemben erre készültem, ő nagyon jól tudja, és eljátssza a nagyhalált. Ennek a problémának a része, h akármit mondok, az b.szogatás, de ha ugyanazt bárki, akár egy ismeretlen is mondja, az milyen jó tanács. Rossz nagyon. Bocsánat, ha kicsit összefüggéstelen vagyok, csak szétrobbanok a dühtől.
Szia,nincs baj veled,menj el bulizni nyugodtan,lehet addigra meg is békül.
Lehet,hogy most féltékeny a diplomádra vagy arra,hogy jelenleg te vagy inkább a középpontban.
Igen, ez így nem nagyon jó, mikor nem vagytok egy hullámhosszon. Hát kívánom hogy sikerüljön jól döntened.
Nekem is tök jó lenne, ha jönne velem, de mikor látom, h csak nyűg neki, minek erőltessem? Csak így egy egészséges kapcsolat nem igazán működhet gondolom...
Nálunk ilyen az elején volt hogy nem mentünk semerre meg akkor volt duzzogós, mára ez elmúlt, bár nekem nincsen is igényem arra hogy eljárjak nélküle.
Dehogy veszem sértésnek. Én megértem, hidd el teljes mértékben, csak később meg még rosszabb lesz.
Tudom, és ezt ne vedd sértésnek, de nagyon könnyű mondani.. 3 év, az csak 3 év.. :(
Hát én nem tudok semmi okosat mondani de ha neked nem jó vele, mert teljesen másképp gondolkodtok szerintem ne húzzátok egymás idejét. :(
ez viszont már világszemléletbeli különbség vagy mifene, ami nem vezethet jóra.
Minden "egy dologra mutat". Ettől tartok én is.
Volt, sokkal piacképesebb, mint az enyém jelenleg (én jogász lettem). De ő nem az a karrierista, pedig nagyon jó képességű. Én viszont nagyon. Nem tudom, de ha jól érzem, ez így nem ok.
szerintem egyszerűen csak féltékeny kicsit hogy nélküle mész el, azt nem értem igaz hogy ő miért nem megy. :) semmiképp nem hiszem hogy a diplomádra féltékeny. :)
Hű, ha ilyeneket érzel ott már baj van. Bár lehet hogy ez csak rá nézve baj.
Az első hsz.-ből én is azt szűrtem le, hogy valami nem az igazi köztetek. Mert ha valaki tényleg szeret Téged, az nagyon büszke az elért sikereidre. Ő nem, Ő nem örül veled.
Kisebbségi érzése van szerinted? Irigy? Neki van diplomája? Mert ha nincs, attól Ő egyáltalán nem kevesebb nálad, csak lehet, Ő érzi így. Erről volt szó köztetek?
Neki is van diplomája, de én sokkal többet értem már úgy el 23 évesen, mint ő, 30 évesen, az tény. De nem az a féltékeny típus egyébként,
Lenne valaki kilátásban. Vele pont az a jó, ami a másikban a rossz. Úgy érzem 'élek', mikor beszélünk. A 'régivel' meg a sok emlék.. Nem tudom, nehéz..jön az élet, úgy látom.
lehet hogy pont ettől fél hogyha diplomád lesz ő kevés lesz már neked
Ma nehéz napja volt, az tény. De ez feljogosítja erre? Én félretenném a helyében. Itt 5 vizsgáról és egy szakdolgozatról volt szó, fél év alatt. Szerintem itt egy nehéz nap miatti rossz kedvet kicsit el lehetne tolni.
Ismerős szitu... Nekem nem érte meg anno feladni magam egy pasiért... Új diploma, új élet, lehet új pasi?!
Annyira aranyosak vagytok, köszönöm szépen a biztatást! Sajnos úgy érzem, ez már nem az igazi köztünk, ez a mai dolog meg csak megerősített ebben. Csak az zavar, h most is ő volt elől, hozzá igazítottam mindent, és hiába, ki lehet hozni, h én vagyok a hibás!
Szerintem ügyes voltál, gratulálok! Ne vedd annyira a lelkedre, lehet tényleg féltékeny, de azt béna lenne kimondani. Más az, amikor "menet közben" azt mondja: persze, veled vagyok, támogatlak és más az, amikor a kezedben a papír. Akkor az már végleges.
Sajnálom, hogy nem tud örülni veled, ezt mondjuk elég önző dolognak tartom.
De nem lehet, hogy valami más is van a háttérben? Történt valami esetleg a munkahelyén? Talán holnapra már máshogy látja, fel a fejjel!
További ajánlott fórumok: