Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Végül kibújt a szög a zsákból: mégsem létezik férfi és női barátság! Vagy másoknál működik, tutira? fórum

Végül kibújt a szög a zsákból: mégsem létezik férfi és női barátság! Vagy másoknál működik, tutira? (beszélgetés)

tegnap 22:36
Mi 6 éve vagyunk jóban, volt 3 hetes kavarásunk, megbeszéltük h csak ennyi lesz semmi több. Azóta ugyanolyanok vagyunk mint előtte. Igaz nem voltunk annyira jó barátok...
11. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:47
Létezik! Több osztálytársammal, csapattársammal is évekig barátságban voltunk. Most távol vagyunk, szétszóródtunk, de ha otthon valamelyikükkel összefutok, ott folytatjuk, ahol abbahagytuk.
tegnap 15:42
Ilyenek ezek.
tegnap 15:20

De, létezik. Nekem több barátom is van, soha egyikünk fejében sem fordult meg, hogy ebből több lehetne.

Sajnálom a veszteségedet. Sajnálom, hogy így viselkedik a helyzetben. Talán soha nem is barátságot érzett, csak szeretett a közeledben sündörögni.

tegnap 14:39
Létezik. Először én többet akartam, de ő nem rám vágyott. Tudomásulvettem és a szerelmem szeretetté vált. Évek óta jó barátok vagyunk az online térben, mindig is ott voltunk,élőben nem találkoztunk. Bármit megbeszélünk egymással.Neki sincs párja és nekem sem.
tegnap 13:54
Szerintem nem a férfi–női barátsággal van gond, hanem azzal, ha valaki nem érzi a határokat és a helyzet súlyát. Egy frissen megözvegyült ember felé ilyen közeledést mutatni nemcsak tapintatlan, hanem mélységesen tiszteletlen is – az elhunyt felé, és a saját házastársa felé is. Egy igazi barát most nem vallana szerelmet, hanem csendben támogatna, ha kell, szó nélkül.
6. lompika2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:04

Részvétem a férjed miatt.

Szerintem nincs férfi és nő barárság. Pontosabban csak egy ideig. Amíg az egyik fél nem kezd többet érezni. És mindig bekövetkezik. Lehet sokáig ezt az érzést titokban tartani a másik előtt,de az egyik fél mindig meggyengül.

Itt a Te példád. Lehet soha nem tudod meg ,hogy mit érez irántad ha nem maradsz egyedül.

De ez csak az én véleményem erről a témáról.

Viszont nem intelligens emberrel van dolgod. Kerüld ahogy csak tudod.

tegnap 12:09
Részvétem. Úgy tűnik, itt nem az a fő baj, hogy nem létezik nő-férfi barátság, hanem hogy ez az ember nem valami intelligens. Szerintem jól tetted, hogy megszakítottad a kapcsolatot.
tegnap 11:59
Igen, tutira. Nekem van 1 férfi barátom.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Globus)
tegnap 11:54

Igen, házas.

Köszönöm a részvétnyilvánítást.

2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:52

Először is, őszinte részvétem!

Ő még házas?

Érthető, hogy amíg szívedben férjed foglalja a helyet, nem tudsz új kapcsolatot létesíteni. De soha ne mondd, hogy soha. Kívánom, hogy idővel tudj újra boldog lenni!

tegnap 11:40

Több, mint 2 évtizede ismertem egy férfit, akivel haverok voltunk. Mindketten megházasodtunk, egymáshoz házastársainkkal jártunk vendégségbe.

Sajnos özvegy lettem és ezt követően azonnal a Facebookomon, a fotóm alá írt, illetve üzengetett SMS-ekben, hívott, hogy tkp. többet érez, mint barátságot. Ezen lefagytam, mert ennek semmi tanújelétnem adta korábban soha.

Elutasítottam (gyászolok!!!! és senki más férfi, beleértve őt is nem érdekel), de nyomul és kérdezget, mit csinálok otthon stb. és telefonszámot cseréltem és minden más módon megszakítottam vele a kapcsolatot.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook