Vége a nyárnak, irány a munka, kezdődik az iskola (beszélgetés)
Drága Margitom ! ( a stílszerűség kedvéért)
Engem már nagyon sokan felhúztak itt a Hoxán, és még feltehetően lesznek is ilyenek egy páran. De tudnod kell te vagy az egyetlen olyan, aki ezt sehogy nem tudná elérni. Persze próbálkoznod lehet. De azt is el kell mondanom, kezd nagyon unalmas lenni ez az egész. Csak azért járok még mindig ide, mert a többi fórum még ezt is űbereli az unalmasság terén.
Szóval találj ki valami frappánsabbat, ha azt akarod, hogy maradjak a játszópajtásod, és életbe tartsam a fórumodat.
Dr. Albert Ferenc azt mondta, hogy bármikor szívesen konzultál emailben. Csak jeleznem kell neki.
Erzsébetke amúgy mindenkit üdvözöl. :) Most már ő is a lányom. A családunk tagja.
Te állítod, hogy igazat írsz.
Én nem állítok és nem bizonygatok semmit.
Jaj Kún! :( Nincs szakállam mert nő vagyok. 53 éves. Te nem vagy Jedi. Meg kell értened. A Star Wars egy fantáziafilm, mesefilm.
Guruljkám! Tudom hogy nehéz neked is megemésztened azt hogy igazat írok. Nem tudom hogy segítsek rajtatok. :(
Jelenleg csak azt állítottam, hogy a hajam hosszabb, a szakállam pedig rövidebb annál, amit a képen lehet látni.
De a kedvedért belenéztem a tükörbe és az is megerősítette ezt a kijelentésemet. Nem tudom miről beszélsz.
Befülled majd. Az egyik volt szeretőmnek is ilyen külseje volt, de sajnos ellepték a bogarak.
Este ünneplés lesz. Fél 10-kor nászest. Pár szomszéd átjön koccintani. :)
További ajánlott fórumok:
- Minden jöhet ami "sz"-szel kezdődik
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Kezdődik az iskola
- Ki ismeri azt a "ballagási dalt", ami így kezdődik: Most búcsúzunk és elmegyünk, a mi időnk lejárt, itthagyjuk kedves iskolánk, indulunk mes
- Általános iskolás gyermekek anyukái! Idén mikor kezdődik a téli szünet?