Vége a házasságomnak (beszélgetés)
Kedves Lili. Tökéletesen megértelek és ha őszinte véleményeket vársz, én úgy veszem ki a szavaidból, hogy a ti kapcsolatotokat már nem igazán lehet megmenteni, hiszen ahoz két ember kell, te egyedül kevés vagy hozzá.
Hisz a topic címében már elismered, hogy vége.
Szerintem ne nagyon várj csodát, lehet félsz megtenni, mert nagy lépés, de később örülni fogsz hogy megtetted, hogy volt erőd hozzá és talán sajnálni fogod, hogy nem hamarabb.
Kívánok neked sok erőt és kitartást, meg fogod találni a boldogságodat hidd el.
puszi
Értem én Jázmint is,de még sem változtatok a véleményemen.Szerintem légy erőszakosabb vele,és igenis tiszteljen már annyira,hogy besegít a gyerekkel,vagy meghallgat és elmondja mi a baja.Ha ezt nem teszi meg akkor igenis gáz van.
Azért írtam azt ,hogy ha megteheted élj külön tőle,mert sokszor csak akkor esik le a pasiknak hogy mi is volt a birtokában,mikor már nincs.Egy kis különélés nem fog ártani,csak használni!Ha pedig akkor sem kepesztet hogy visszaszerezzen,akkor nagyob a gond.Ha pedig így van,nem érdemes megmenteni egy olyan házasságot,ahol nincs szerelem,se tisztelet!
Kedves Jazmin!
Elhiszed nekem,ha azt mondom, hogy mostanáig ezen ügyködtem minden áldott nap? Az viszont igaz,hogy keveset írtam magunkról. Csak sajnos már szinte teljesen mindegy mit csinálok. Szeretek főzni, a kedvenceit főképp, hisz ez csak természetes: kössz finom volt. a maradék az asztalon irány az internet. napközben felhívom , hogy mi újság, hogy van, mit csinálsz szivem? (kötetlen munkaideje van) : most épp a MOL kúton capuccino-zom , vagy megyek anyámékhoz , mert .....Este 7-fél 8 amikor pancsi idő van és jó lenne ha segítene hát vagy MOL kút vagy még beszélgetek egy kicsit a haverommal stb. A gyermekét imádja, csak mióta megszületett kb. úgy összesen 5 hetet töltött vele mióta megszületett. (összesen). Ha, egyszer is szólók neki, hogy kell az autó, mert elmennék vásárolni, akkor közli velem miután hazaért és leült tv elé,hogy vigyem magammal, mert akkor ő tudna pihenni. Megértem én, de valahogy én is szeretnék kiszabadulni ha csak 1szer a héten egy fél órára is sokat jelentene számomra EGYEDÜL. Szóval én megpróbáltam , soha nem kértem hogy hozza le a csillagokat, csak egy pici szeretetre vágyom , ölelésre este és egy két csókra ha lehet. De, ez mind NINCS. Például , 4 napja kaptam tőle egy puszit nem csókot csak egy puszit az arcomra azt is miután hazajött délben megett egy banánt és közölte,hogy megy Budapestre. Majd mikor megkérdeztem, hogy miért, : dolgom van. Mikor megkérdeztem hogy kivel: KIVEL MENNÉK ANYÁMMAL!!!! A hangsúlyt azt nemtudom itt bemutatni. Gondolhatod, ezek után hogy érzem magam.
Félre ne érstd , a válás csakis az utolsó lehetőség és szerintem mi még attól messze állunk, de nincs olyan messze ha jól belegondolok.
Ja az építkezés: az úgy zajlik, hogy ő menet közben telefonon a nagyrészét elintézi ill. a munkások építkeznek.Ő naponta kimegy engem talán ha egyszer egy héten kivisz. Pedig szeretnék többször is kimenni. De,most ezért nem most azért nem. Szóval annyit írhatnék, hogy sokat. Kedves tőled, hogy írtál és köszönöm. Hidd el nekem, hogy így álltam és talán még állok is hozzá, de valahol betelik egyszer a pohár akár hogy csinálom .
Üdvözöllek Lili
Kedves Deinelili !
Nem sok konkrétumot írtál magatokról, de szerintem nem lehet akkora nagy a baj, amit nem lehetne orvosolni.... megnéztem az adatlapod, és látom hogy nagyon szép család vagytok...érdemes lenne küzdeni azért, hogy ez így is maradjon, a férjed rendes fickónak látszik....építkeztek, dolgozik, valószínű hogy nagyon elfárad nap végére, de ez természetes is....próbálj te kedveskedni, közeledni felé.... azt is mondhatnám ezek a szürke hétköznapok...de nem szeretném elvenni a kedved....mert rajtunk múlik hogy egy adott helyzetből mit tudunk kihozni....azt mondod imádja a gyereket és valószínű hogy téged is.....és az hogy 12-14 óra kemény munka után nem hozza le naponta a csillagokat nem azt jelenti hogy le kellene csereléni...talán ha próbálnál levenni a válláról olyan dolgokat mait te is eltudnál intézni, több időtök lenne egymásra....
ha még szereted ne hagyd hogy vége legyen....
sokan írják hogy új életet kezdenek, és nagyon boldog lesznek de meddig ??? azt is ápolni kell mert különben elromlik....sok olyan hozzéászólást is olvastam más fórumokon aki megbánta hogy szakított..... és nem írtad, hogy agresszív, iszákos.....
aggy még esélyt magatoknak....és legyetek boldogok.... :))) Üdv Mara
nem akartam mégjobban elkeseríteni deinellit, de már valaki leírta, hát akkor én is..
amikor az exemmel úgy voltunk, mintha minden rendben lenne, miközben semmi nem volt rendben, és nem igazán lehetett beszélni róla, mert szerinte a probléma nem létezett, akkor volt egy harmadik a képben... ez később derült ki.
Igazi történet! Nagyon gratulálok ,hogy sikerült végigcsinálnod és most boldog vagy. :)
Valahogy úgyérzem, nekem is lehet megváltás lenne ha egy ilyet bejelentene. Tudom, hogy utána az én éjjeleim is kínok között telnének,de akkor legalább tudnám a választ, hogy miért?miért? miért? van ez.
azt hittem nincs még egy ilyen pár...
ne probálj meg mindig vele beszélgetni!!!én is ezzel kezdtem,azota meg üldözési mániásnak hiv!nem szabad beszélgetésre kényszeriteni mert abbol csak vita lesz!!!
a te férjed olyan lehet mint az enyém...
egy párszor kelt csak fel amikor én már nem birtam.
azt meg ne felejtsd el hogy a férfinek ha családja van akkor már neki kényelmes még ha a feleségéhez hozzá sem nyul!!
sajnos nehéz elérni azt hogy azt tartsa vonzonak a férfi akivel él!!
az ilyen tipussal nem lehet beszélni mert számukra nincsen probléma!!
első gondolatom nekem is az volt, hogy meg kéne mutatnia, hogy NŐ, és hogy tud, a férjétől függetlenül is Nő lenni... hogy a férj vegye észre.
de nem lehet tudni mi a pasi valódi problémája. ezt kellene megtalálni és megoldani, ha lehet, ha van értelme, ha megvan még a szeretet köztük.
de a pasi nem beszél róla, szerintem igenis van valami, ami nyomasztja, vagy erős hiányérzete, amiről nem tud, vagy nem akar beszélni, mert talán fél.
ez volt az első gondolatom..
Ha én a helyedben lennék,egy prcet sem pazarolnék tovább az életemből.Egy nőnek nőnek kell lennie,nem csak anyának és feleségnek.Ha nem tekint szerelemmel,kívánalommal rád,akkor mindek tovább ragozni???
Csak tönkreteszed magad mellette.Kész .Elmúlt.Van ilyen.Ha módodban áll,és anyagilag is megoldható akkor tegyél pontot a végére!
basszus... nem irigyellek :(((
annyira meg tudom érteni..
olyan dezsavű érzésem van :(
agyalok..
Teljesen normális, hogy kétségbe vagy esve.
Döntsd el, hogy helyre akarod hozni, vagy le akarsz lépni.
az iwiw-es barátnak pedig szint kell vallanod!!
irj neki hogy a multkor nem voltál teljesen öszinte vele....
ennek nincsen miértje....annyit lehetne erröl beszélgetni föleg ha valaki ugyanebbe a helyzetbe van.
az elsö 1évben nem is élt velünk mert volt egy élettársa,mocskos dolog ez de ugye ilyenkor mindig azt hallja az ember hogy mennyire szenved otthon aztán amikor megtudtuk hogy terhes vagyok elöször megijedtünk aztán nagyon örültünk.
amikor megszületett a mano akkor ott volt a szülésnél,amikor hazaértünk aznap itt aludt aztán 1 évig csak nappal jött.nehéz volt de vártam,csak nem tudom miért.
az elsö pár honapban nem is kivánt,minden közeledésemett elutasitotta és ez egy faat huzott közénk.
a fiát nagyon szerti de rám meg ugy tekint mint a gyerek anyjára akinek nevelnie kell a gyerekét ő meg megy pénzt keresni cimszo alatt elmegy reggel és este jön amikor már szinte alszik a mano.
én meg már nem vagyok neki nő...
sok férfiban megváltoznak az érzések amikor apa lesz.már nincs sok érdekes a feleségében és az már ugyis az övé örökre.
További ajánlott fórumok:
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Válságban a házasságom!
- Mit tennél a karikagyűrűddel, ha vége lenne a házasságodnak?
- Hogyan éljem túl, tegyem túl magam azon, hogy vége a házasságomnak? Meg fogok élni 1 fizetésből is
- Beleszerettem másba - ez a házasságom végét jelenti?
- Mivel lehet egy házasságot annyira elrontani hogy válás legyen a vége?