Varga Gábor féle gyógyító gombák (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem rég hallottam a gyógy gombákról. Az lenne a kérdésem hogy létezik-e olyan amelyik jó asztmára,allergiás tünetek kezelésére.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szia!
Amit az előttem szóló írt! Velük vedd fel a kapcsolatot!
Remélem tudnak segíteni!
Viki
Sziasztok!
Leukémiára, előrehaladott, tudja valaki melyiket kéne szedni?? Mert nem tudok kiigazodni. Nagyon sürgős lenne :( vagy esetleg valami ötlet??
A végleges tapasztalatom a következő:
Igen észrevettem,hogy működik az amit én szedtem .
Csak mivel én művese kezelt vagyok így nekem nem volt jó.
Mer az amúgy is kezelt magas vérnyomásomat emelte.
Ezért abbahagytam .
De működik csak ajánlani tudom !
Hát, tuti biztosra azért sztem nem lehet megmondani, hogy az ember a gyógygomba szedésétől van jobban, vagy mástól, vagy az nélkül is így lett volna..
Nekem most fogy el az első dobozzal, aztán veszem a következőt..
Bízni kell vmiben, én ebben bízok, s akkor csak csak minden rendben lesz..
Első sorban az agyban dől el..:DDDDD
Úgyhogy hajrá pozitív gondolatok!!!!
Szia!
Nem saját tapasztalatom van, de Anyósom szedi a cukrára (még nem vészes nála, tehát nem gyógyszeres/inzulinos cukros) és jó volt neki! Alacsonyabb lett, de azért feltétlenül írjon olyan, akinek saját tapasztalata van.
Pontosabbat én sem tudok! De egy próbát talán megér, bajt nem csinálhatsz vele szeritem.
Viki
Sziasztok!
Még csak most találtam rá erre a fórumra,szeretném megkérdezni,hogy közületek valaki szedi-e a gyógygomba kapszulákat vércukor problémára? és ha igen,van-e javulás. Köszönöm szépen.
Én is úgy mentem 2 hete a gyógygomba-üzletbe, hogy nem tudtam, mit szedjek majd, de ott nagyon készséges, segítőkész, a gyógygombákban jártas hölgy fogadott..Elmondtam, mi a gondom, s mindent elmagyarázott, s elmondta, melyik kapszulát javasolja, milyen adagolásban, felírt nekem pontosan mindent...
Úgyhogy ha itt nem kapnál választ, akkor vmelyik üzletben biztos segítségedre lesznek...(még akár telefonon is)
Szia!
Amikor nekem segítség kellett, hogy melyik termék lenne jó az én betegségemre, akkor egész egyszerűen felhívtam Őket. Na persze nem V.G.-vel beszéltem, de talán így több infót tudnál kapni, esetleg még azt is, hogyan tudnál beszélni vele. Ez persze csak egy ötlet...
Nekem is egyre több tapasztalatom van a gombával kapcsolatban, de most még megvárom a következő vérvételt (kb. 1 hónap még) és utána fogok írni...
Mindenkinek őszintén kívánok javulást-gyógyulást!!!
Viki
Szia!
Én ennyire komoly dolgokhoz nem mernék hozzászólni :-(
Én biztosan felvenném a kapcsolatot Varga Gáborral, Tőle kérnék tanácsot, persze az orvos utasításait is szem előtt tartva. Bár V.G. is mindig elmondja, hogy a gomba "csak" kiegészítő kezelés az orvosságok mellé.
De egy kérdés azért felé mindenképpen hasznos lehetne.
Meghát' azt is tudni kell, hogy az ovosok nagy része ellenzi a természetes gyógymódokat is...
De, mint mondtam, semmiképpen nem foglalnék állást, mert azért itt komoly a baj...
Sajnálom :-(
Szia!
Kitartást és gyógyulást Neked! Kívánom, hogy segítsen a gomba is az állapotodon!
Viki
Én nemrég vettem varga-gyógygombát (Vitanax PX-4S), méhnyakrákomra..A műtétet tuti nem tudom elkerülni..3 hét múlva lesz..Kiveszik a méhem, meg vmi mirigyeket. De remélem, hosszú távon segít, hogy ne jöjjön megint elő vmilyen "rák" rajtam...:)
Majd 1 év múlva leírom, mizú velem...;D
További ajánlott fórumok:
- Stresszoldás gyógyító kövekkel - a három legerősebb gyógyító kő
- Mik a tapasztalatok a gyógyító mágneses ékszerekkel kapcsolatban?
- A kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású?
- Varga Gábor Gyógygomba sikertörténetek!
- Tudtok valamit a gyógyító gombákról? Mik a tapasztalatok?
- Szerintetek van különbség a Varga Gyógygombák és a DXN-es gyógygombák között?