Varga Gábor féle gyógyító gombák (beszélgetés)
Szia! Én a gyógyító gombára figyeltem fel. Nem hallottam még róla, viszont másról igen.
Keress rá google-ben a tibeti gombára, és olvass utána. Lehet, hogy a te problémádra is megoldást hozhat.
Egy barátnőm rendszeresen issza, és azóta sokat javult (cukros és emésztőrendszeri problémái javultak, ill. azóta nyugodtabb és szebb a bőre)
Sajnos én sem tudom megnézni, a fene egye meg :-(
De köszi, próbálkozni fogok még!!!
Azt gondoltam, többen fognak írni...
Én most itt a magam nevében írtam és a saját betegségemre szeretnék "megoldást" bár hál 'Istennek nem daganatos beteg vagyok, de a Crohn betegség is "vetekszik" vele, és ez is gyógyíthatatlan...
Ha csak kevesebb steroid kellene, ahh.....
Szóval minden érdekel/ne!
Sziasztok!
Én daganatos beteg vagyok 2008 elejétől. Két műtét, 15 kemó, 25 sugár után, újabb kiújulást mutatott a CT 2010.májusában. A sebész a 3. műtétet nem vállalta, ezért tablettás kemót kaptam, majd antihormon tablettát. Minden, amit a szokásos protokoll szerint kaphattam, rontott a lelki, fizikai állapotomon. Az, hogy további áttétek nem keletkeztek, talán annak köszönhető, hogy mindíg szedtem valamilyen táplálék-kiegészítőt, a magam szakállára. Mindezekkel az állapotom szinten tudtam tartani, de nem javultam. Aztán tavaly szeptembertől elkezdtem a gyógygombákat, febr.elején voltam kontroll CT-n.
Szinte hihetetlen eredményt kaptam: a daganataim mérete csaknem a felére csökkent. Azóta is szedtem, most 16-án voltam újabb CT-n, de most nem mutatott további javulást.
Én már ennek is örülök, hiszen nálunk daganatosoknál az ugyanolyan eredmény is sikerélmény. El is fogom küldeni a leleteimet Varga Gábornak, hogy szaporodjanak nála a pozitív visszajelzések.
Sok sikert, gyógyulást mindenkinek!
Sziasztok!
Ma este a naplóban hallottam először erről.
A tv-ben éppen daganatos betegek tapasztalataival foglalkoztak, de fél füllel hallottam, hogy Crohn és Colitis-es betegeknek is ajánlották.
Én Crohn beteg vagyok és az érdekelne de nagyon, hogy van-e valakinek személyes tapasztalata ezekkel a gombákkal?
Hatása, milyen betegségre szedi, mikortól, mennyibe kerül, meddig hat (amíg szedi az ember v. hosszabb távon??)?
Köszönöm aki leírja a tapasztalatát!
Viki
További ajánlott fórumok:
- Stresszoldás gyógyító kövekkel - a három legerősebb gyógyító kő
- Mik a tapasztalatok a gyógyító mágneses ékszerekkel kapcsolatban?
- A kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású?
- Varga Gábor Gyógygomba sikertörténetek!
- Tudtok valamit a gyógyító gombákról? Mik a tapasztalatok?
- Szerintetek van különbség a Varga Gyógygombák és a DXN-es gyógygombák között?