Vanga-mama.Más is megkapta ezt a sokkoló emailt? (beszélgetés)
megnéztem a linket. azt hittem durvább, úgy beparáztattál:-))
ha így lesz, hát így lesz, nincs mit tenni. Nincs olyan hely, ahova menekülhetnénk. Csak nem értem, ha már egyszer cíborgok az emberek, akkor utána hogy keverednek a fajok?
És a maják miért hisznek még mindig 2012-ben?
Nostradamus esete pedig valószínű úgy történt, hogy meghallotta az asztrológus Vanga-babát, és gyorsan átértelmezte Nostradamus költeményét.
Illetve, van valaki, aki konkrétan hallotta a már bevált események jóslatát? Mármint utólag könnyű leírni, hogy miket jósolt meg, na de van rá bizonyíték? Komolyan kérdem...
"2023: A földkörüli pálya kissé megváltozik."
A micsoda változik meg? Minek a földkörüli pályája?
"2100: A műNap megvilágítja a Föld túloldalát."
Vanga mama nem tudta, hogy olyan nincs, hogy "Föld túloldala"? Ejnye!
2010 november, világháború....
Mindenesetre még néhány hónapunk van, aztán annyi:P, addig is rettegjünk együtt.
Néhány jóslata:
"Az elkövetkező évekre Vanga nem sok jóval kecsegtet bennünket. Jóslata szerint a harmadik világháború Indosztán irányából érkezik, eleinte hagyományos fegyverekkel vívják, majd atomfegyverekkel folytatják és 2014-ben vegyi fegyverek európai bevetésével fejezik be. Mint jövendölte, még ebben az évben lép hivatalba Amerika utolsó elnöke, nem sokkal később ugyanis a nagy gazdasági válság kettészakítja az országot. Európa 2016-ra csaknem elnéptelenedik, Kína lesz a világ vezető gazdasági nagyhatalma, az Északi sark jege pedig 2033-ra elolvad."
De hogy valami pozitívum is legyen:
"A század közepétől azonban Vanga látomásai szerint új korszak köszönt be. A világgazdaság felvirágzik, kétezer év után megszűnnek a tömegkatasztrófák és vízözönök. Ezer év béke és jólét vár az emberiségre. Az egyszerű ember a fénysebesség tízszeresével fog utazni a világűrben. Négyezerben vége lesz a Vízöntő korszakának, s 7000-ben vége az emberiség földi évszámlálásának. De ez nem a világvége, az emberiség ugyanis meghódítja a világűrt. A Bibliában megírtakat megerősíti. Be fog következni az Apokalipszis és Krisztus ismét eljön fehér ruhában"
Na, cseszhetem, mert ezt már tutira nem fogom megélni.
Augusztus elején az egyik kereskedelmi rádióadó műsorában egy „látó” asszonyt szólaltatott meg, akinek akkoriban jelent meg könyve a hazai könyvpiacon jövendöléseiről, beleértve a szeptember 11-i amerikai események utólagos megjóslását is.
Utolag én is jóslok.
blogjukban írják hogy ölni akarnak???
Szerencsére még ilyen bloggal nem találkoztam!
Ja, értem :)
Szerintem ő aztán végképp nem törődik Vanga mamussal, inkább a susussal :D
2008 Az indiai szubkontinensen elmérgesedik a viszony a hinduk és a muzulmánok között. Négy államfő ellen követnek el a térségben merényletet. Közvetve ez a feszültség is hozzájárul a harmadik világháború kitöréséhez.
2009 Az új fegyverek már tizenegy állam birtokába kerülnek és ez lehetetlenné teszi a világháború kiteljesedését.
2010 A háború pokla mégis rázúdul a világra. A fő hangsúly a vegyi fegyverek bevetésén lesz. A háború 2010 novemberétől egészen 2014 októberéig fog tartani. A világháború két szakaszban zajlik majd le: az elsőben hagyományos fegyverekkel indul, majd atomfegyverek használatával teljesedik ki, a másodikban a prímet a már említett vegyi fegyverek viszik.