Vanga-mama.Más is megkapta ezt a sokkoló emailt? (beszélgetés)
Még a jóindulatúakat is. Elképedek, amikor diplomás ismerőseimtől kapok olyan maileket, amelynek utóiratában benne van, hogy amennyiben nem küldöd tovább tíz példányban, örökre boldogtalan leszel.
Vagy küldd tovább a barátaidnak, köztük nekem is.
Régen is létezett ilyen baromság, levélláncnak hívták, csak akkor kézzel kellett lekörmölni :D
Nem tudom miről szól, de nem is akarom tudni.
Mi minden idegen, hülye külföldi, belföldi ismeretlen E-mailt azonnal törlünk. Ha ismerős küldd olyat, hogy küldd tovább, máris töröljük.
Különben sem küldök semmit tovább még, ha a Hoxán kapok akkor sem.
Az a baj, hogy most sokan ezt elolvassák külföldön is és generálni fogják...a párom amikor olvasta hogy 2 napunk lesz akkor mondta, hogy nah eddig még csak csak hitt volna nah de két nap...
lehet hogy nagy szavakat használ és közben másra gondol...
Az emberek pont azért félnek a haláltól, mert a kereszténység nevében a papok azt hirdették évszázadokon át, hogy ha meghalsz és bűnös életet élsz a pokolban fogsz ilyen és olyan kínok között szenvedni. Nagyon sok könyv, író és tudós és sok-sok ember felveti, hogy egyáltalán miért is van papokra szükség? Hisz Isten a szívünkben van, nem a templomban és a nem papok hozzák el nekünk...
A jóslatoknak valóban van ön beteljesítő hatása, sőt... épp ezért felesleges előre rágódni minden hülyeségen. Ha egy ember rágódik a rosszon, az is már nagyon káros, ám ha több millió ember ugyanazon a számára "félelmetes" problémám aggódik, akkor annak mekkora hatása lesz??? Az emberiség ön beteljesítő jóslat működése értelmében minden kellemetlenséget be fog vonzani, ha nem változtatunk a hozzá állásunkon.
A szépre, a jóra kell gondolni és törekedni. Bízni magunkban és abban, hogy jobbá válik a helyzet. Ennyi az egész.
Szió:-)
Én is így vagyok vele mint mamszi.Keresztény tanok tiltják az ezoteriát,aztrológiát,jövendőmondást stb.Kihagyom az ilyen dolgokat,így nincs mi megrázzon.
Tedd túl magad rajta,nem lesz itt semmilyen világvége,meg katasztrófa,az infókat meg úgy is a jelenések könyvéből lopizzák,egy kicsit felspékelik még.
Puszi
Szia!
Tudom,hogy mit érzel! A nagyobbik fiam 1994-ben született. Még egészen aprócska volt,amikor az HBO csatornán bemutatták Orson Welles főszereplésével készült a Nostradamus című filmet. Tágra nyílt szemekkel bámultam és rettegtem. na nem egy-két napig ,hanem hosszú évekig. Ott 1999-re ígérték a nagy vezér eljövetelét,aki majd lángba borítja a világot....Az biztos,hogy sok szörnyűség történt azóta és történik napjainkban is. Fölösleges Magadat emészteni,hiszen a sorsunkat nem kerülhetjük el. Azért azt érdekesnek tartom,hogy Vanga halála után derült fény ezekre a dolgokra. Miért nem,akkor amikor még élt? Lehet,hogy kicsit kicsavargatták a szavait?
Hát végignéztem a videót, de szerintem egy riogató reklámfogás.
Most 2012 kapcsán sok ember szórakozik a világvégével. Szomorú, hogy egy idős vak asszonyt használnak fel hozzá.
Most mennem kell,de 8-9 között visszajövök.
Addig is várom a tapasztalatokat.
Írtam az elején,hogy csak erős idegzetűeknek,mert engem is nagyon felzaklatott.Ezért nem szeretnék itt konkrét dolgokat leírni.
Azzal a céllal indítottam ezt a fórumot,hogy találok-e valakit aki ezt emailban megkapta-rajtam kívül-mert engem totál kiborított.
De ha gondolod priviben idézek a mailből.Nem szívesen írnám ide ki.
Köszönöm.Mindig is e szerint próbáltam-próbálok élni.
Neked is jó hétvégét!
Hát hallod, nagyon titokzatos vagy. Azt mondod, rossz dolgokról- na ezt magamtól is sejtettem
lentebb pár szó-én nem találtam, csak hogy rosszabb mint a maja jóslat.
ott a link, de ne nézd meg-köszi, okosabb lettem!
Jó Neked.Nekem sajnos nagyon befészkelte magát a tudatomba.
Hiába hiszek én a jóban,sajnos nagyobb a gonoszság a világban. :(
Rossz dolgokról.De lentebb találsz pár szót,de én nem akarok senkit sokkolni.
Amúgy ott a link,de nem ajánlom megnézni.
Bocsi,most értelmezem,a kérdésed.
Azzal,hogy hívő vagy és tiltja a Biblia,ha ilyesmit hallasz vagy olvasol,nem izgatod fel magadat rajta.