Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak? (beszélgetés)
Neked szavatosságod is van? ...a vasútnál lejárhat...DDD
Az jó finom házi tészta, mi is szoktunk Anyukámmal gyúrni, de most nem megy, Ő elkapta ezt a nyavalyát /remélem, hogy nem más/én meg olyan erővel bírok, hogy semmi...((
Tudom mi is voltunk már így, azért írtam...Régen melegítettük és akkor is csak megcsináltunk mindent, könnyű a jót megszokni...:-))
Ma nem dolgoztál??
Bizony lassan fűthetünk, ha így halad az idő.
Úgy látom, hogy Nektek is sikerül kifogni az "igazi szak" embert. Nekünk a vizes tolt el valamit, és a fürdőszobában ázik a fal, na nem nagyon, csak úgy 2, 3 évente ledobja a külső vakolatot a tűzfalról.
Hívtunk biztosítót, kaptunk 90 valahány ezer ft-ot, szét vertük a fürdőt, találtunk rozsdás csövet, mert ugye nem műanyaggal csinálta a vizes. Kicseréltük, másik kádat vettünk, zuhanyzót is, mert le volt pattanva egy két picike helyen a zománc, és berozsdált kidobtuk. Vettünk akril kádat, zuhanytálcát. A kád még nincs megcsinálva tehát azt nem használjuk, de már látszik a külső falon, hogy ismét szivárog a víz...
Itthon vagy?
Szia Adélkám, hogy vagy??? Már olyan régen találkoztunk.
Nagyon kihalt ez a fórum mostanában........
Szép hétvégét mindenkinek!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- Ebay-es rendelés, regisztráció, tapasztalatok
- Telenor Online Ügyfélszolgálati oldalon regisztrált számlás előfizetőktől szeretnék kérdezni. Segítenétek?