Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak? (beszélgetés)
Szép napot! Gyönyörűek lehetnek, nincs fotó róluk????
Neked a kaktuszok virágoznak?
Itt sincs valami meleg, pedig elterveztük, hogy elmegyünk a cukrászdába kicsit beülni, fagyizi. Na ebből szerintem max sütizés lesz.
A kajcsi már kész, lassan nekiállok biciklizni és közbe olvasok:)
Hát itt Miskolcon elég hűvös van, legalábbis nyár közepi időhöz képest.
Mi a mai program?
Én egy csomót olvasgattam, most a heti vasalnivaló kacsingat itt összegyűjtve ;-(( aztán csinálunk valami kajcsit, de főleg azért, hogy holnapra legyen ebédünk amit viszünk dolgozni, mert későn reggeliztünk, meg most fincsiségeket eszegettünk. Este meg megyünk vendégségbe.
Na én elrontani nem akarom:)
Nálatok milyen idő van most?
Szép Jó Reggelt!
Ma magamhoz képest korán ébredtem. Nálunk a tegnapi vihar miatt annyira lehűlt a levegő, hogy most egész éjszaka betakarózva aludtam. Lassan valami reggeli után nézek.
Szép Jó Reggelt vagy már Napot!
Reggel felébredtem aztán kicsit olvasam és visszaaludtam:-)) Mára semmi különöset nem terveztünk, csak éljük túl a forróságot. Tegnap még úgy volt, hogy jön Anya meg hugi, és veszünk nekem egy jó kösztümöt, de aztán nem és én meg
úgy döntöttem ,hogy majd ha hazamegyünk augusztusban majd Debrecenbe vásárolok Klaussal, legalábbis remélem találok valami szépet.
:) Hát igen, mindenhol ott vagyok:)
Nekem tetszik a könyv eddig.
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- Ebay-es rendelés, regisztráció, tapasztalatok
- Telenor Online Ügyfélszolgálati oldalon regisztrált számlás előfizetőktől szeretnék kérdezni. Segítenétek?