Van itt valaki beszélgetni? (beszélgetés)
Elment és visszajött, persze,h hívtam,mert majd belehaltam,h nélküle kellett lennem.
De a gyűrűt még most sem kaptam vissza. :(
Na ezt most nem értem... =S megkérte a kezed, aztán elment, aztán visszajött? De hh visszajött? Te hívtad vissza? V magától?
Én megfogadtam anno, ehhez tartom is magam, egyetlen egyszer fogom letenni "úgy" a jegygyűrűmet, de azt soha ebben az életben nem húzom többé az ujjamra. Én nem játszok "add vissza a babaruhát" című játékokat... =S
Hát, remélem, minden rendben lesz, drukkolok neked =)
Remélem többé nem megy el,hanem mostmár végleg együtt maradunk.
jajj de jó,h összeköltöztök. :D Télen akartok esküvőt? nem jobb nyáron? Én mindenféleképpen nyáron szeretném majd,ha lesz.
Az esküvő? talán a télen... még egyelőre összeköltözünk, majd... ha összejön...
De most mi van? elköltözik, visszajön, elmegy, visszajön... mi az a lakás??? átjáróház???
Nagyon sajnálom a dolgot, remélem, azért rendeződnek mihamarabb a viszonyok...
Nagyon sok minden történt. Múlthét kedden elköltözött, de tegnap már vissza is költözött. Kicsit rossz most,de én mindent megteszek,h megtartsam, és hogy boldogok legyünk.
Veletek mi újság? Minden oké? Mikor lesz az esküvő? :)
Szia!
Bocsi, csak elborítottak munkával...
Te, az ünnepek olyan régen volt, hogy már nem is emlékszem... =) De amúgy hamar, ez volt a baj velük =(
Hogy vagy? Mi újság a pároddal? Jobb már a kapcsolat?
Halihóóóóóóóóóóóó!!!!
Hová tűnt mindenki?
Melitta? Lizi?
Szia Ildikó =)
Nem, holnap már messze leszek, megyünk a nagyszüleimhez =)))
Sziasztok mindenkinek :-)
Szia Myrad!
Azt szeretném kérdezni, hogy halnap is dolgozol?
Igen sajnos. Egy fizetésből élünk és hát a rezsi nem kevés. Így muszály. :(
Most 2 lány volt, és egy kicsit féltékeny voltam az egyikre.
Hát, nem sokkal másabb, mint volt.. több az idegbaj... otthon áll a bál, nem akarnak eljegyzést, nem akarnak semmit, mi gyűrűt akarunk venni, de a lakással is gondok vannak, mert az egyik lakótárs asszonyostól akar maradni a nyáron, de akkor nem tudunk felújítani, és akkor sose költözök ki, mert megmondtam, hogy a házamat nem vagyok hajlandó még egy feminim létformával megosztani, mert az eldugdosott konyharuhákból és a folyton tömött szárítóból már most elegem van... megőszülök, mire elköltözök otthonról =DDD
De azért jó, köszi =DDD
még nem! De remélem meg fog.
De nektek nagyon örülök. Milyen a menyasszonyi élet? :)
Jah, a végét, de azt nagyon...
Pároddal hogy vagytok? Megoldódott a helyzet?
Igazából fájni annyira nem fáj! Csak ez az állandó pisilési inger. Nekem van Spasmo-lyt tablettám,de nem veszem észre,h segítene. Egyfolytában teát iszom,de már teaundorom van. :)
Amúgy köszi jól vagyok,amenyire ebben a helyzetben lehet.
És veled mi újság? Várod már a karácsonyt?
Szia Lizi!
Engem kiröhögött, de az nagyon bunkó volt... azt már nem tudom, mit írt ki, mert az nem volt a patikában, Cyfloxint kaptam (azt hiszem, így írják), attól 3nap alatt helyrejött (nekem is nagyon fájt...)
Mindenképp menj orvoshoz, addig meg igyál RENGETEG! folyadékot, az mossa... meg zsurló teát, az is nagyon jó neki, de a kamilla is csillapítja a fájdalmat...
Jobbulást!
Egyébként hogy vagy?