Van itt olyan, aki az utolsó 5 felesleges kilójától szeretne megszabadulni? (beszélgetés)
En is kulfoldon elek. Te hol?
En nem nagyon szoktam, mikor mar nagyon elegem van, akkor neha valamilyen zsirszegeny ontettel, de mivel annyira elszoktam mindenfele izesitestol, vagyis inkabb sosem izesitettem semmit nagyon, ezert tobbnyire nem hianyzik.:D
Sziasztok!
Elèggè be vagyok hatàrolva, mert csak szemèlyzetis kajàhoz jutok. De mivel konyhàn vagyok, kicsit szabadabban tudok vàlasztani. A mai kajàm így fog kinèzni: kèt vèkony szelet rozsos kenyèr szalamival es egy szelet sajttal. Vajjal szeretem megkenni. Ebèd ami van. Ha van rizs, akkor azt hússal. Jobb esetben roston sulttel. Nem tocsot a zsirban. Vacsira màtol salàta. Meg lehet kövezni, de vettem ezersziget öntetet. Picit teszek rà, hogy legyen ize. Egyszeruen itt kint sok mindennek mas ize van, probalgattam azokat, amiket otthon ettem, de nem izlenek :-( mai napra ez a terv. Utobbi idoben, ami tavasszal volt, edzoterembe jartam, de oda csak este tiz utan lehet menni. Akkor sokat futottam.
Mikkel szoktad izesiteni a zoldsegeket?
Én ma először hoztam csoki helyett répát nasinak :)
Szépen megpucoltam kb 5 centis darabokra vágtam és elnyégyeltem. Ebédre padig fokhagymakrémlevest és sajtos pirítóst kívánok.
Nekem most ert veget egy antibiotikumkuram ez alatt eleg sok vizet tartottam vissza, tornazni se tudtam, etvagyam sem volt, a zoldsegektol-amiket egyebkent legnagyobbreszt eszek- meg kifejezetten hanyingerem volt, szoval en igazabol matol kezdem az eros odafigyelest. Bar hozza kell tenni, hogy eletmodot valtottam, sokkal kevesebbet es minosegibbet eszem, mint eddig. Viszont a sportot a tanulas/munka miatt elegge hanyagoltam, csak annyit tettem, hogy mindenhova gyalog jartam meg szakado esoben is. Azonban eleg sokat sportoltam, szoval ez nem igazan segit. Nekem 1-2 kilo csak ugy leugrott, annyirol indultam, mint te, viszont most mar nem maszik csak ugy le 1 kilo sem, mivel mar nagyon keves az "extra".
Mit sportolsz? Cukrasz vagy? Ah, hat ez fantasztikus, imadom a sutiket, sajnos.:D
egy szòval katasztròfa :-D tudom, mi a hiba. Sok a melò, ès nincs időm kajàlni, így azt eszem, ami kèznèl van: sütit. Cukiban dolgozom.
Neked hogy sikerült? Szerintem is egy hònap ès sikerülne :-)
Na, akkor kb egykoruak vagyunk.:D
En 170cm vagyok es hozza kb 60kg, most 61-62-ot mutat, de erzem, hogy felvagyok puffadva, szoval ez viz.
Egy honap alatt siman meg lehetne csinalni, ha nem puhulnank el.
Hogy sikerult a mai napod?
Sziasztok!
Én már 3 éve az utolsó 5 kilónál járok :(
Amikor belekezdek, mindig adok egy hònapot magamnak. Igyekszem reggeli müzlit vagy barna kenyeret enni, ebèd ami van, vacsi müzli vagy barna kenyèr.
172 cm ès 63-64 kg vagyok. Nem hangzik olyan soknak, de hatalmas a combom ès a fenekem. 25 èves vagyok. Edzeni jàrok, este tìz utàn lenne rà lehetősègem , de rengeteg most a munka, egèsz nap megyek, emelek.
Neked milyen terved van?
Màtòl megint belevàgok, hètfő van :-D
igen. hozzam pl azert ragaszkodnak az utso kilok mert max csak beszelek rola. de semmit se teszek hogy eltunjenek. . bar 5 kilo minusszal mar abszolut caucsformaban lennek. olyan 3 van amugy csak.
szoval nem tudom te hogy vagy. de nyilvan a kitartas lesz a kulcs ;) illeve az akarat. en pl ha mar jol vagyok igazabol letojom. az eheszseg a lenyeg. nem hogy pont annyi legyek amenyi.
ennek ellenere nyilvan lassan is lecsuszik a suly. de ahhoz meg nem kell fogyi. :)
További ajánlott fórumok:
- Olyan fogyis társakat keresek, akik csak 4-5 kg-tól szeretnének megszabadulni
- 25 kg-tól szeretnék megszabadulni! Pár hónap alatt!
- Közel 10kg-tól szeretnék megszabadulni. Ötletek?
- Évek óta feketére festettem a hajam, de most szeretnék töle megszabadulni leszivatás nélkül! Tud valaki tippet adni? Lehetséges egyáltalán?
- Ha nyárig szeretnék megszabadulni 10 kg-tól, milyen alapanyagokat szerezzek be?
- Akik kalória számlálással szeretnének megszabadulni az utolsó kilóktól !:)