Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Van egy hajléktalan családtagom, akin nem tudtunk, de már... fórum

Van egy hajléktalan családtagom, akin nem tudtunk, de már... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. 299db17bae (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 14. 22:58
Szociális ellátórendszerben (hajléktalanellátás) megtalálja a helyét! Éhen-szomjan halni nem fog!
14. Ildi
júl. 14. 16:42
En is ugy gondolom h feladta...
júl. 14. 12:36
Sajnálom ismertem én is ilyet már meg is halt rég volt talán 40 éves.
12. Channa* (válaszként erre: 10. - Tien)
júl. 14. 11:49

Igen, tudjuk, de azért ott van az a kisördög mindig.

Erőszakosabbnak kellett volna lennie, többet kellett volna foglalkozni vele, stb.

Csak, valahogy a kezdeti energia, mindig lecsillapodott, amikor részegen beállított valakihez és sokadszor is elmondta, hogy csak az ő szabályai szerint hajlandó elfogadni a befogadást....

11. Channa* (válaszként erre: 9. - Globus)
júl. 14. 11:46

Hát nem. A felesége elköltözött, ott hagyta neki a lakást, csak a pia elől volt a sorban és egy idő után, már senkitől nem kapott melót. Én se bízok meg olyan szakit melóval, aki már reggel 7-kor részeg.

Nem tudom, hogy szállóra miért nem ment. Gondolom az ottani szabályok miatt. Nem megfagyott, hanem gondolom a piától gyomorfekélye lett és elvérzett azon az éjszakán.

10. tien (válaszként erre: 8. - Channa*)
júl. 14. 10:44

Szerintem, már feladta.

Nem a Ti hibátok,sőt amit lehetett emberileg megtettetek.

9. globus (válaszként erre: 6. - Channa*)
júl. 14. 10:23

Róla még azt sem lehet elmondani, hogy kifosztotta a feleség, és nem volt hová mennie.

Legtöbbjüknek lenne, de nem tartanak be semmilyen együttélési szabályt. Inkább megfagy, de neki ne mondják meg, mit csináljon...pedig a szállón minimális elvárás van feléjük.

8. Channa* (válaszként erre: 7. - Tien)
júl. 14. 10:16

Igen, mi is nagyon ki voltunk, de egyszerűen, nem volt mit tenni.

Teljes ellátást kapott volna, szerintem volt olyan köztünk, aki valamennyi piát is fedezett volna neki, de nem kért belőle...

Nagyon szégyellte magát egyébként.

Közben látom, hogy elírtam: aluljáróba nem kell fel többet...=aluljáróba nem kelt fel többet...

7. tien (válaszként erre: 6. - Channa*)
júl. 14. 10:11
Úristen,ez annyira szomorú.
6. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 14. 10:09

Nem lehet rajtuk segíteni.

Nekem is volt egy rokonom, aki utcára került, mert válás után összeszedett mindenféle ivócimbit, akikkel jókat ittak a lakásában.

A cimbik teljesen odacuccoltak, elloptak mindenét, lelakták a lakását, így elkezdett halmozódni a rezsi és egyéb tartozás, aztán elúszott a lakás és mehetett az utcára.

A családból többen befogadták volna, ha leteszi az italt, de az fontosabb volt neki, így csak időnként elment a testvéreihez, gyerekeihez, ahol tisztálkodhatott, kapott kaját és pénzt, amiből ismét leitta magát.

Közel 10 évet élt az utcán, az egyik testvérével többször találkozott és mindig azt mondta neki, hogy már alig várja, hogy egyik reggel ne keljen fel. Hát megtörtént. 63 éves volt, amikor az Örs vezér téri aluljáróba nem kell fel többet...

júl. 14. 08:56
Nagyon kevés köztük az olyan, akit vissza lehet terelni a normális életbe. A férjem családjában is volt egy, milliószor befogadta anyósom, de nem bírta, azt mondta, neki kell a szabadság!
júl. 14. 07:44
és azóta azt sem tudja a család, hogy hol van.
júl. 14. 07:43
Biztos megvan az ok. Barátnőm is próbált segíteni a nagybátyján, befogadta a házába. Meglopta, összemocskolta a lakást, mindennek elhordta a barátnőm. Kitette végül, az utcára került a pasi újra. Máig neki van még lelkiismeret furdalása, pedig a pasi nem érdemelt semmit, ahogy viselkedett, inkább neki kéne a föld alá bújni szégyenében.
júl. 14. 07:23

Van, akin nem lehet segíteni.

Ismerősöm vállalkozó festő. Állandó munkát kínált a hajléktalan sógorának, és leválasztott házrészt a saját otthonában. Nem kellett, inkább hentereg az utcán, iszik és koldul.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook