Van biciklid? (egyszavasok)
Bringában is elhaladt felettem a technika, nem muszáj nekem mindent megbütykölni tudni. Úgyis esedékes a külsők cseréje, bevisszük a szervizbe, arra még meg tudom keresni még talán a rávalót.
És ha még jobban telik, felújíttatom a kontrafékes régit, azzal meg is tudok állni (kézifék azon sincs).
Én ha tekerek rajta, akkor vagy nem fog, vagy egyszer befog, és úgy marad.Ilyenkor kikötöm.
Közben szaporán káromkodva szidom azt a ... Mr. Bowdent, aki kitalálta.
Keréksín?
Akkor neked egysoros görkorid van, nem bicajod 😀.
Szerintem gépzsírral kellett volna bekenni a fékpofákat... igaz, megállni nem lehet vele, de sokkal csendesebb lenne 😆
Hat talan, igazad van!
Kinek egy hasznos szorakozas, masoknak meg egy buntetes.
Otthon en csak hasznalt bicajokat vettem.
-utanna sporoltam, es feljavitottam, jobb volt, mint az uj!
Az egyik baratom felesege nemregen vett egy uj csicsas bicajt a boltbol, 165K-ert!
A fiuk nekiment vele egy nagy konek, a nagy lancfogaskereke elgorbult 30fokra, annak a csicsas bicajnak, mert attol nem sajnaltak a festeket, csak az anyaga minoseget!!!
( "Segits magadon, az Isten is megsegit"
Vettem egy "dio kulcsot" hozza, egy fogkrem tubus meretu gepzsirt (sarga volt a szine es piros felirasokkal), egy tubus varogep olajat, ket csavarhuzot.
Lehetelen nincs! -csak tehetetlen...
Amit nem tudunk, azt majd megtanuljuk!
-csak akarni kell.
Dehogy csodálom.
Amit igazán szeretnéák, az 100 ezer felett van. Mondhatni, annyi, mint egy féléves egyetemi tandíj.
Igen, használtat tud.
Amilyet én szeretnék, az 60-70 ezer. Nem sok sebességes, és simán csak kontrafékes. De ezek manapság már extra igények.
Megveszi mindnki a sok sebességes mountain bike-ot, akár tudja használni, akár nem, és városban teker vele. Hallottam olyan nagytudásút, aki nem engedte a monty-n átmenni a feleségét a harmadik faluba, földutakon. Mert még szétrázza a biciklit.