Van aki valamelyik rokonával folytat viszonyt? (beszélgetés)
mondjuk bele sem kellett volna kezdeni ... vagy azt hogy megbántad... vagy valami...
áááááááá
sík hülye vagy komolyan....
Hm... jó kis történet! :)
az biztos hogy a párod számára nagy érvágás lesz ha kibukik a dolog... Nekem Anyum mindig csak azt mondta: Lányom, a hazug embert előbb utolérik mint a sánta kutyát... S lám mindig igaza lett...
A volt kollégám a 2.unokatesóját szedte össze... mikor 3x ment hozzájuk kiderült,h rokonok... nem sokáig tartott a kapcsolat.... :P
Miért mit mondhatnék???
Nem mondom hogy egy hónap,egy év.....,mert nem tudhatom előre!Mikor először találkoztunk akkor sem gondoltam hogy eddig is eltarthat!
nekem van olyan ismerősöm aki a saját sógornőjével jár együtt ....
én elítélem az ilyesmit...
hát igen... ez legalább téged igazol....
nagyon undorító amit tesztek...
sztem hagyjátok abba mihamarabb mert elég nagy gubanc lesz belőle... és akkor már azt is megbánod hogy ránéztél...
de te tudod a te életed...a te lelkiismereted....!!!!
szégyeld magad...!!!
szerintem nem, de ez teljesen mindegy.
"Addig amíg nem történt meg velem ez a dolog.."
ezek a dolgok nem MEGTÖRTÉNNEK az emberrel, hanem cselekszi. ....és mit vártál, hogy jönnek sorban a hozzászólások, bizonyságot kaphatsz hogy más is aljas, és feloldozást kapsz általa?
szerintem kérdezd meg az érintett feleket inkább, hogy feloldoznak -e
Olyanra már volt példa, hogy özvegy lett a férfi, és elvette feleségül nejének a testvérét :)
Családban maradt.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- 30 éves korban beléphetek-e valamelyik Magánnyugdíjpénztárba?
- Mit szólnátok, ha gyerekvállalás előtt a párotok azzal állna elő, hogy valamelyik exbarátnőjéről szeretné elnevezni a közös gyermeketeket?
- Te hasonlitasz valamelyik ismert emberre?
- Fent vagy valamelyik közösségi portálon és ha igen melyiken? (myvip, iwiw stb )