Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) fórum

Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) (beszélgetés)

84. kutyorgoka (válaszként erre: 79. - Hoxa)
2007. ápr. 24. 10:31

Hoxa, én több mlm-et láttam belülről. Egy kettő nekem is visszataszító. De ugyanúgy, ahogy többféle munkahely van egy szakmán belül, ugyanúgy van többféle mlm rendszer.

És vannak - már - olyan helyek is, ahol normálisan lehet tanulni egymástól.

Egy ilyen fórumon beszélgettem valakivel, aki pont a levélváltásunk alapján fogalmazta meg, hogy miért is szereti az mlm-et. Este, ha el nem felejtem, bemásolom, mit írt.

Ja, és ide is küldtem őt, hogy nézze meg az egyik terméteket, hasonlítsa össze a miénkkel, és válasszon. Ő csak használó akar lenni, miért ne mutassam meg neki, hiszen itt olcsóbb. Dönteni meg ő fog.

Persze, köztudott, hogy az MLM-ben ott a hálózati jutalék a terméken. Másokéba (pld. a divatos mosóporokéba) meg benne a temérdek tv-reklám, a kisker, nagyker árrés.

És persze, tényleg visszataszító a levakarhatatlan mlm ügynök. De még nem jártatok úgy, hogy szabályosan ki kellett menekülni egy boltból, mert mindenáron el akartak adni valamit?

Bocs, hogy ennyit írok, mindent egyszerre akartam leírni, de inkább a köv. mondatot már kitöröltem :)

Inkább kérdezzetek, már ha érdekel valakit a véleményem. :)

2007. ápr. 19. 07:11

találtam 1forumot ahol az othoni munka atéma sokan nem szóltak hozzá,deszeretnem havalaki tudna megbízható munkát ajálani ,mivel errefelé semmi munkalehetőség nincs,.

varrónő vagyok valamijen bedolgozás jóljönne persze amiért nem nekem kellene fizetnem.mert sok abecsapás .

van gyorsvarróm és5szálasgépemto,de beszélgethetünk is erről a témáról hátha tud valaki jó ötleteket.további szépnapot mindenkinek aki talán ide téved ilona

2007. febr. 13. 23:14

Na én befejeztem az otthon végezhető munkák keresgélését! Hétfőn idézést kaptam a rendörségre. Be kelllett mennem, kihallgattak, mert valaki feljelentett egy hirdetőt és az én adataim is fel voltak írva nála... Valamikor érdeklődtem nála, de mikor visszaírta mennyit kell befizetnem, nem foglalkoztam tovább vele. De a nevem ott volt a listáján. Most meg ülhettem egy órát a zsaruknál, mindenféle hülye kérdésekre válaszolgatva!

Üzenem mindenkinek: Óvakodjatok az ilyen ajánlatoktól!

2007. febr. 13. 20:25
Én Oriflame és AVON termékeket árusítok és nekem bejött!Jó mellékes.
80. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 79. - Hoxa)
2007. jan. 20. 00:04
Nemreg megkeresett egy hazaspar, hogy szeretnenek piacot boviteni Spanyolorszgban, Nasa-nal kifejlesztett auto olajat es magas szazalek tartalmu parfumoket ertekesiteni. Nagyon udvarias modon valaszoltam, hogy nincs idom ilyen rendszerre, a termekek sem erdekelnek, es nem hiszem hogy itt barmiben hiany lenne, amit csak Ok tudnanak potolni. Erre visszairtak kioktato hangnemben, hogy idom arra van, amire akarok, es hogy a magas szazaleku parfumoknel nyilvan nem tunt fel hany %-osak, es hogy ok 2 honapja kezdtek es milyen oriasi hasznuk van mar most belole. Nos ez az, ami miatt egy szinten allnak a hitteritokkel. Nem veszik eszre, mikor kell abbahagyni a nyomulast. A marketing tervben pedig Terezanak van igaza, MLM-esnek ha fogalma lenne, mi az igazi marketing, sosem hasznalna a munkajara a szot. Egy hazalo ugynok, nem mas, akar porszivot is arulhatna.
79. Hoxa
2007. jan. 19. 13:46

Nekem az jött le a beszélgetésből, hogy Pinni-panni hisztizik, Tereza meg totál higgadtan ír. Én is láttam belülről MLM-et, nem véletlenül hányok tőle.

Na de itt zárjuk is le a témát. Mindenki azt dolgozik, amit akar, ahogy akar. A lényeg, hogy a portálon nincs MLM-ezés, mert törlésre kerül bármi, ami azzal kapcsolatos. Mivel ez az én portálom, én diktálom a szabályokat a fórumokban és úgy általában.

78. 7130b15964 (válaszként erre: 76. - Pinni-panni)
2007. jan. 19. 00:31
Miért most haragszol?
77. 7130b15964 (válaszként erre: 74. - Pinni-panni)
2007. jan. 19. 00:31

Pont ezt mondom, hogy nem tudsz rólam semmit, de robotmunkának emlegeted a munkámat, célozgatsz rá, hogy nem lehetek sikeres meg ilyesmiket írsz, hogy "Nem úgy tűnt hogy érdekelne bármilyen értékesítés."

Ezt meg honnan vetted?

Ezzel mindent csinálsz, csak nem teszed szimpatikussá azt a tábort, amit képviselsz. De ez legyen a te gondod.

76. pinni-panni (válaszként erre: 75. - Pinni-panni)
2007. jan. 19. 00:16

Ostobaság ezen vitatkozni kinek mi az mlm.

Csak mert én nem szertek haraggal feküdni.

75. pinni-panni (válaszként erre: 73. - 7130b15964)
2007. jan. 19. 00:11
Milyen marketingtervet készítesz?
74. pinni-panni (válaszként erre: 73. - 7130b15964)
2007. jan. 19. 00:07

nem tehetek arról, hogy neked nem jön be az mlm.

Nem úgy tűnt hogy érdekelne bármilyen értékesítés.

Pontosan úgy gondolom, hogy még most se tudsz az mlm-ről semmit nert nem írtad azt, hogy te dolgoztál volna benne. Én nme írok arról amit nem tapasztaltam volna meg. Igaz nem ismerlek, de tudnom kellene?

Azt hiszem Tereza vagy!?

73. 7130b15964 (válaszként erre: 70. - Pinni-panni)
2007. jan. 18. 23:09

Milyen robotmunkáról beszélsz? Azt se tudod, mit csinálok?

Miért gondolod, hogy nem ismerem az mlm rendszereket, azt hiszed, hogy nem nézem meg őket (akár belülről is)?

Engem szakmailag érdekel minden értékesítési és marketing téma, úgyhogy nyugodt lehetsz nem a távolból nézve alakítottam ki a véleményemet.

Azt pedig nem állítottam, hogy nem tudsz vele pénzt csinálni.

Egyébként meg nem értem, hogy mi ez a durcás, támadó hangnem. Leírtam, hogy úgy általában miért fáznak az emberek az mlm-től. Mire fel támadsz engem, személyeskedsz, amikor elképzelésed sincs róla, hogy kivel beszélsz?:)

2007. jan. 18. 22:16

Már a neve is csábítóóóó... :))))

mellesleg: magas lóról lehet nagyot esni.

2007. jan. 18. 22:11
....mert nem lennél jó....
70. pinni-panni (válaszként erre: 69. - 7130b15964)
2007. jan. 18. 22:11

Szerintem egy a lényeg!

Te dolgozz abban amiben jelenleg is, mert lennél jó munkatárs MLM-ben, bár én kétlem a sikereidet, de ez az én véleményem, mint ahogy neked is van az én munkámmal kapcsolatban.

Ne is egyél GéSZ MAX terméket, használj bolti árút, és ne utálkozz, mert nem azt csinálják mint Te "robotmunkát"! Én ezt válsztottam, Te pedig mást. Ez korrekt, és a jövőben ezzel is fogok foglalkozni, mert nekem tuti pénz.

69. 7130b15964 (válaszként erre: 64. - F772199837)
2007. jan. 18. 21:40
Miért, azok is akartak neked eladni valamit?
68. 7130b15964 (válaszként erre: 65. - Pinni-panni)
2007. jan. 18. 21:39

Elbeszélünk egymás mellett. Nem az a lényeg, hogy az mlm cég magyar vagy külföldi. Hanem az, hogy Magyarországon az mlm munkások lejáratták az mlm rendszereket. Na, most bárki próbál egy normális ágat létrehozni, annak tízszer nehezebb dolga van. Pontosan azért, amit te is említettél, féliginformált, azt a kevés információt is összevissza felhasználó emberkék, általuk nem is teljesen megértett szakértői véleményekre hivatkozva adnak el dolgokat (drágán).

Ami meg a marketingtervet illeti, nemhogy sokat láttam, de elég sokat készítettem is, mert ez a szakmám:). És igen, sikeres vagyok.

Amit marketingterv címszó alatt az mlm-esek emlegetni szoktak, az inkább egy egyszerűsített leírása a jutalékrendszerüknek. Az nem marketingterv.

67. pinni-panni (válaszként erre: 64. - F772199837)
2007. jan. 18. 21:17
Nem vagyunk gorombák! Segítek más emberen, pl. akinek nincs munkahelye, vagy éppen nem keres eleget.
2007. jan. 18. 21:13

Szerintem klasszikus értelembe vett otthon végezhető munka Magyarországon nem létezik. Én itthon dolgozok a családi vállalkozásunk adminisztrációs dolgait intézem, mellette pedig pályázatokat írok, ha egyáltalán van mire pályázni.

Olyan otthon végezhető munkát, amellyel havi fix jövedelemre szert lehet tenni még nem találtam. Sajnos az mlm rendszerrel kapcsolatban nekem is eddeg csak negatív tapasztalatom volt.

65. pinni-panni (válaszként erre: 63. - 7130b15964)
2007. jan. 18. 21:07

Mindenki véleményét tiszteletbe tartom! Még a Te véleményed is!

Akkor Te biztos ismered a Német, vagy Svájci "mlm" rendszert!? Neked jobb a Zepter? Mert az nem magyar!!! Max. főznek a konyhádban, mondanak jót amitől kidobálod a drága teflon bevonatú edényeidet, mert az állítólag rákos daganatot okoz.

Ami meg nem tapasztaltál, arról konkrét véleményed meg nem is lehet.

Aki meg nem mlm-re termett, az valószínűleg nem is foglalkozik vele. Mindenkinek tudni kell, hogy mire képes.

Miből gondolod, hogy én vagy bárki nem láttunk marketingtervet? Biztos te sokat láttál már, és sikeres is vagy!

64. f772199837 (válaszként erre: 61. - Pinni-panni)
2007. jan. 18. 21:03

Ezzel azt akarod mondani, hogy az MLM-esek sosem gorombák, a "kívülállók" meg igen? Hááát... érdekes megállapítás.

Kezdek párhuzamot érezni a jehovákkal... :)))

63. 7130b15964 (válaszként erre: 62. - Pinni-panni)
2007. jan. 18. 20:50

Mert azt te látod, hogy amit árultok miből készül?

Talán félreértetted, nem a termékekből csinálnak szart, hanem az egész mlm értékesítésből. Ezt is úgy próbálták elég sokan előadni, hogy milyen egyszerű pénzszerzési lehetőség. Csak tulajdonképpen a direkt termékértékesítés nem mindenkinek való. Meg nem is mindenkinek elégíti ki az igényeit.

Persze, most mondhatod, hogy ilyen olyan gyémátotok, meg hegyikristály-igazgatótok hány milliót keres, meg milyen autóval jár, csak éppen ugyanúgy kevés ilyen van, mint amennyire kevés a 3 milliós igazgatói pozíció másfajta cégeknél.

És mielőtt azzal jönnél elő, hogy itt bárki megcsinálhatja a szerencséjét, ez igaz a versenyszféra hagyományos területein is, bár ott tényleg nehezebb, mert az esetek nagy részében kell hozzá szakmai tudás is.

A marketingterv fogalmát meg sikerült lejáratnotok anélkül, hogy egyáltalán láttatok volna valaha egy igazi marketingtervet...

62. pinni-panni (válaszként erre: 58. - Jázmin7)
2007. jan. 18. 20:39

Szerintem nem csinálnak sz....t!!!!

Akkor neked jobb a Kína gané, amiről nem is tudod miből készül?

61. pinni-panni (válaszként erre: 57. - Hoxa)
2007. jan. 18. 20:31
Biztos azért forog a gyomrod, mert nem tudsz semmit az egészről. Senki ne gondolja azt, hogy bárkire rá lehet tukmálni ezt-azt. Ha így lenne már mindenki mlm-ben dolgozna, és nem lennének goromba emberek. Én nem ismerlek és nem is tudom mit dolgozol, de tegyük fel bolti eladó lennél, és én semmibe venném a véleményed, gondolatod.
60. jázmin7 (válaszként erre: 59. - F772199837)
2007. jan. 18. 18:23
Ja én nem az ő hozzászólására irtam, hanem a sajátomra : Ezzel még nem reklámoztam semmit, mármint a véleményemmel. :)
59. f772199837 (válaszként erre: 58. - Jázmin7)
2007. jan. 18. 18:21
Reklámnak számított, mert konkrétan megírta az oldal címét, csak ahogy látom, már törlésre került.
2007. jan. 18. 18:13

Nekem más a véleményem az MLM-ről. És ezzel még nem reklámoztam semmit. Egy baj van,hogy a magyarok mindenből sz.... csinálnak. Amit lehet elrontanak a munkamódszereikkel. Hát ennyi.

Ami viszont tuti, hogy abban van a pénz. Vagy pedig ledolgozhatsz egy multinál jópár évet, ahol másokért dolgozol, és csak egyre kevesebbet fizetnek.

57. Hoxa
2007. jan. 18. 17:41
Helyből forog a gyomrom a tukmálós MLM-ektől, de az is tény, hogy itt van felül, hogy ne reklámozz semmit...
56. pinni-panni (válaszként erre: 55. - Ancika)
2007. jan. 18. 13:46

Nagyon figyelmes vagy!

stb?

55. Ancika
2007. jan. 18. 13:42
pelépnie,annélkül,stb

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook