Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Az lettél, ami szerettél volna? fórum

Az lettél, ami szerettél volna? (beszélgetés)

1 2
tegnap 08:55
Igen. De már nem szeretem. és többé-kevésbé fel is hagytam vele. Ha elvállalok bármit is, az már kizárólag a pénz miatt van.
tegnap 04:06
Igen.
tegnap 02:25
Úgy emlékszem, igen.
46. Cukiboszi (válaszként erre: 34. - Loch ness)
tegnapelőtt 16:36

50 éves leszek idén, most megy másodikba a kisfiam, akivel egyedül vagyunk.

10 évig kellene folyamatosan suliba járni, vizsgázni. Szabi mind erre menne el. Drága a tandíj. Most már nem kezdek bele.

Sajnos nagyon más világ volt akkor, amikor nekem kellett pályát választanom. Több ilyen helyzet volt, teljesen más területen is, hogy jó volt az ösztönöm, de a kedves anyám elnyomta. ☹

tegnapelőtt 15:47
Virág kertész szerettem volna lenni, de nem lettem. Másnak tanultam, de a mai napig imádom a virágokat! Legalább ez teljesült.
44. globus
tegnapelőtt 15:43
Nem az lettem, rajtam kívül álló ok miatt. De ami lettem végül, azt végigcsináltam, kitartásban nincs hiány.
tegnapelőtt 15:20
Nem . Biológus akartam lenni.
42. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:17
Nem! Könyvtáros szerettem volna lenni, de 3 fél év főiskola után, bátyám hathatós közbenjárására, anyám nem engedett tovább járni. A kifogás a pénz volt. Aztán fodrásznő akartam lenni, de férjhez mentem és a férjem közölte, hogy nehogy elképzeljem, hogy ő engem eltart egy évig, amíg elvégzem az iskolát. Mondta ezt úgy, hogy dolgoztam volna mellette, de csak 4 órában bírtam volna, és ez neki elfogadhatatlan volt.
tegnapelőtt 13:36
Igen
tegnapelőtt 13:30
igen
tegnapelőtt 11:15
Nagyjából igen. Bejött az élet, hálás, elégedett vagyok.
tegnapelőtt 07:26
12 ,13 évesen voltak fellángolások de semmi se lett belőle meg se próbáltam.
37. Sirga
tegnapelőtt 07:04

Attól függ, mikori vágy számít. ;)

Kamaszként író szerettem volna lenni, de eladó lettem. Felnőttként beleszerettem a könyvelésbe, megtanultam, könyvelő lettem.

36. Boch
tegnapelőtt 06:17

Intarzia készítő szerettem volna lenni,de ez sajnos csak terv maradt.

Így mást tanultam, és szerencsére azt a hivatást is nagyon imádtam.

35. Borian (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 05:55
Dehogy. Operaénekes vagy balett-táncos szerettem volna lenni. Esetleg festőművész vagy divattervező. Ez utóbbi volt a legkevésbé valószínűtlen, mert hallásom nincs és nem vagyok elég hajlékony sem, viszont jól rajzoltam, a tanárom is bíztatott. Anyukám viszont szerette volna, ha van egy "rendes" végzettségem. Abban sem tudtunk egyszerűen megegyezni, sem vele, sem magammal. Szerettem volna orvos lenni, de a fizikatanárunk csapnivaló volt és akkoriban még nem volt divat a magántanfolyam. Nem mertem. Jogász is lettem volna, de mivel anyukám az, ő lebeszélt. Így lettem közgazdász, bár azt sem tudtam, az mit csinál... Nem is volt nekem való, így kis pályamódosítással most kutatóként dolgozom.
34. loch ness (válaszként erre: 11. - Cukiboszi)
tegnapelőtt 01:46
Nem tudnád most elvégezni? Nem tudom, hány éves vagy, de én már jól elmúltam 40, mikor beiratkoztam egy képzésre. Meglepetésemre elég gyorsan belejöttem újra a tanulásba-vizsgázásba, és nagyon élveztem. Hallottam, hogy van olyan egyetem, ahol simán vannak 40-50 évesek is, akiknek elegük lett pl. a kereskedelemből, amiben évtizedek óta dolgoztak, és most valami egészen mást szeretnének csinálni.
tegnapelőtt 01:41
Igen is meg nem is, de sokkal jobban élvezem, amit most csinálok, mint amit egykor elképzeltem ezzel kapcsolatban :)
tegnapelőtt 00:46
Igen.
aug. 16. 22:08

Nem tudom. Valószínű egész életemben hajas babáknak varrtam volna ruhát, és játszottam volna mindig-mindig-mindig.

Ez nem jött be. Oksi, itt-ott van nyoma, de nem ez jött be, teháááát nem, nem az lettem. :)

aug. 16. 22:02

Igen❤️

Egèszsègügyben vègeztem a nagymamàm tiszteletère,1

Màst is tanultam utàna,hogy legyen több szakmàm

Kimentem külföldre gyerekekkel dolgozni.Imàdtam a munkàm,mert nem èreztem munkànak.

Körbejàrtam a vilàgot,heti rendszerességgel magàn gèppel utaztam 5*szàlloda szobàban laktam ÚGY,hogy a legkedvesebb,legtisztelet tudó embereknek dolgoztam.

Család tagnak èreztem/ érzem magam.

A mai napig meghívnak csalàdi nyaralásokra,házukban.

29. globus (válaszként erre: 26. - Amaunet)
aug. 16. 21:52

Minden fiúgyerek szeretne kukás lenni :) lógni az autó hátulján.

Régen autószerelő volt sláger, lányoknak varrás.

28. LBO
aug. 16. 21:40
Irodában szerettem volna dolgozni 🙃 és 25 éve ott dolgozom. Nagyon szeretem a munkám.
aug. 16. 21:29

Gyerekkoromban orvos szerettem volna lenni, egész pontosan sebész orvos.

Kétszer műtötték a kezem, csak érzéstelenítettek, attól kezdve dédelgettem ezt az álmot.

Végül közgazdaságiba mentem, egy ismerősünk ajánlotta, azt mondta, jó iskola, aki innen kikerül, sok pénzt kereshet.

És ez az iskola szépséges fővárosunkban van, ahol akkor jártam először, mikor felvételizni mentem.

Döntöttem, ott a helyem!!!

Így aztán a tartozik-követel, egyik zsebemből kiveszem-másik zsebembe beteszem, és a pénzügy rejtelmeivel tömték a fejem.

🤣🤣

aug. 16. 21:18

Nem, nem az lettem, ami gyermekként szerettem volna lenni. A gyermeki fantáziának elég egy mese, egy film, hogy az szárnyalni kezdjen.:)

Még 18 évesen, érettségi után sem tudtam mi leszek. Azt tudtam, hogy dolgozni akarok, önálló életet.

Aztán az első munkahelyen szembe jött az informatika. Beleszerettem és elégedett vagyok. Ma, már nyugdíjasként is tudok ezen a területen dolgozni.

Unokaöcsém gyermekként kukás szeretett volna lenni. Mérnök informatikus lesz.:)

(Remélem, egy kicsit az én hatásomra! A szülei a nyelvi képzésekre tették a hangsúlyt)

25. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 21:08
És mi az a szakma?
24. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 21:02

Nem, ki a fac szeretne gyermekkorában jogász lenni? 😂🫣

De már én sem űzöm a szakmát.

Gyerekkoromban konstans menyasszony akartam lenni 😂

23. Anyagi
aug. 16. 20:52

Igen!!!

Boldog, elégedett ember szerettem volna lenni és az vagyok!

Örülök, hogy élek, és szerethetek, hogy szeretnek és ami kell, az megvan körülöttem!

Nem vágyom hatalmas dolgokra, de sok kedves örömre, apró meglepetésre igen!

Adni is és kapni is!!!

22. Anyagi (válaszként erre: 21. - Panna.33)
aug. 16. 20:49
Te nagyon jó fej vagy!!!!
aug. 16. 20:13

Az egyik opció teljesítve.

Most ott tartok, hogy a ló stimmel, de nem erre a részére gondoltam.

20. Nénje
aug. 16. 20:06
Nem,de most már tudom,hogy nem is lettem volna rá alkalmas.Amit kitanultam,azt szerettem,de már megszűnt,illetve átalakult,nem is dolgoztam benne.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook