Valóban élvezik a nők az anális szexet? (tudásbázis)
Van olyan ismerősöm amelyik igen, és van aki nem.
Én nem
nekem nincs:DDD
én szeretem csinálni
hát persze hogy hülyeség:))
nekem sikerült
Alant lejjebb egy ellenző betett egy linket, ahol a G-pontos orgazmusról van egy cikk (elolvastam).
Abból kiolvashatod te is: orgazmus van csikló ingerléssel, hüvelyi ingerléssel, ÉS van a G-pontos orgazmus.
Jó, hogy nekünk ennyiféle jutott :D
(Ha még valaki nem ismerné az ide passzoló viccet:
Isten egy tarisznyából osztogatja a tulajdonságokat. Már a vége felé jár, és pont Ádámon van a sor. Belenyúl, kihúzza:
- Lássuk, mi ez? Ááá, igen, ez az állva pisilés képessége. Kéred?
- Igen! Igen! Akarom! - kiáltotta Ádám.
Isten ekkor Évához fordult:
- Lássuk mi maradt neked: Többszörös orgazmus
:D :D :D )
tudjátok hogy lehet még fokozni az anált?
és még több élvezetben legyen részetek?
análba a párod és plusz egy vibri a punciba:))))
tiszta szendvics érzés
a mennyekbe lehet vele szállni
"De a "G" pontod a hüvelyed elülső felén kb a szeméremcsont közepén helyezkedig el. Nem kell sok fantázia, hogy ráébredj, hüvelyi közösüléssel, soha nem fog hozzá érni a pertnerd himtagja"
BOCSI DE TE EZT KOMOLYAN ÍRTAD? TE MÉG SOSEM HALLOTTÁL A HÜVELYI ORGAZMUSRÓL? NEKEM HÁL ISTEN VAN BENNE RÉSZEM: AKKOR MÉGIS MIT HA NEM A G PONTOT INGERLI A PÉNISZ?????
Néhány évvel (na jó, mondjuk 10...) ezelőtt még azokhoz csatlakoztam volna, akik azt mondják: Nekem nem jött be, de aki szereti, hát csinálja.
Arra sosem vetemednék, hogy kijelentsem, hogy ez nem lehet jó egy nőnek.
Mára - új partner :) - azt mondom, hogy 4-5 (néha akár 3) orgazmus után miért ne? Sőt, néha igenis követelőznék ilyenkor, ha jönne ki szó a torkomon, hogy "Most már oda is!!!" :D
Szóval aki ma amúgy gondolja, az is hagyja nyitva a lehetőséget, hogy lehet ez még máshogy is...
én tudom :)))
magam is művelem :))))
és tényleg nagyon jó
:-)
Asszem, fantázia nélkül tényleg nem több fajfentartásnál....
Lehet, hogy a tiltakozok, csak fantáziátlanok?
Aha,csak ágyban és csak éjjel...ezért szoktak letorkollni amiért a gyerekkel alszunk,hogy akkor hogyan élünk házaséletet?
Két nemalvó gyerek mellett bizony elkel a fantázia:)
Jutka!
Sötétben, paplan alatt szemérmesen misszionáriusan, csak és kizárólag gyermek nemzési céllal..
Hogy itt egyesek mit gondolnak!! Örömüket lelnék a szexualitásban?!;-)
Végigolvastam én is az oldalt. Elgondolkodtam mindkét "felfogáson". Eszembe jutottak azok, akikről tudom (mindkét nemből), hogy nem utasítják el. A nő nem könyörög érte, de nagyon szereti. A férfi sem könyörög érte, de szereti.
Bevállalnám-e? Nem. A higiéniai ok az első, a "nem az a feladata" a második. Aki nem képes a másikat a hagyományos módon kielégíeni, az anállal sem tudja.
Hááát, végigolvastam az egész oldalt.
Őszintén bevallva, nekem nem jött be. Psze, lehet, hogy csak szorongás volt bennem. Egy viszont biztos: utána probléma volt az aranyeremmel....:) Amiről addig azt sem tudtam, hogy van...
További ajánlott fórumok:
- Agykontroll: valóban működik!
- Híres irodalmi szerelmesek /de az sem baj, ha valóban létezett párok/
- Miért élvezik/erőltetik annyira a hapsik az anál szexet?
- Rémhír vagy valóban elviheti a civil autókat szükségállapotban a honvédség?
- A párom amfetaminfüggő. Hogyan ellenőrizhetem, hogy valóban letette-e?
- Mit csináljak, ha a barátom anális szexet szeretne?