Valóban élvezik a nők az anális szexet? (tudásbázis)
Túlzás,h élvezném....
De viszont az,ahogy a barátom elélvez az anális szex végén,na az nagyon jó...:)
drága
van aki igen, van aki nem
ne utánozz másokat, éld a saját életedet
azt csináld ami neked jó, és tetszik....
a pároddal fedezzétek fel az élet szépségeit...
fejlesztheted tudásod... kipróbálhatsz bármit...
de csak azt fogod élvezni , amit magad akaratából teszel, tudod a szex egy hatalmas piramis, lépésről lépésre érdemes felfedezni, egy egy lépcsőn annyit időzni amennyit jól esik....
ne siettesd, éld meg a szépségét....
fejleszd magad, olvass önfejlesztő könyveket....
tested, lelked, tudatod tartsd egy szinten... a belső harmónia, és béke a legfontosabb dolog a világon.
sok sikert kivánok neked
MARI
Van aki igen, de van aki nem.
Én szeretem és élvezem.A legjobban úgy szeretem ha közben a puncimban még egy vibrim is berreg.Na az aztán a dupla élvezet! :)
Üdv.
Látom megint jó régen jártatok erre. Azért jöttem csak, hogy elmondjam, hogy én nagyon élvezem az anális szexet, jobban mint a hüvelyit. Sőt, hüvelyben nem tudtam még soha orgazmust elérni a csikló izgatása nélkül, análisan pedig bármikor. Mondjuk igen sok türelem kell hozzá, megértés, összhang, de megéri. Én imádom :) (olyan bizarr ezt leírni, de nem hazudhatok sem nektek, sem saját magamnak)
Valahol előrébb pedig olvastam egy olyat, hogy aki nem élvezi hüvelyi úton, az análisan sem fogja. Ezt még szeretném cáfolni úgy ahogy van. Nyilván tudni kell magad elengedni, bízni a másikban, figyelni a higiéniára, de mindenképpen megéri!!
Nem tudom, nem próbáltam,és hát... nem vagyok már mai csirke...
Kiváncsiságból egyszer ,ha a párom akarná,lehet,hogy kipróbálnám..
csak az a baj ,hogy aranyerem van:((
Mi a nem hélyénvaló abban,hogy Én undinak tartom és elutasítom.Nem mellesleg ha a férfi szereti a Nőt,akkor nem erőlteri.Lásd pl.:Oxigén.De tiszteletben tartom azok véleményét is akiknek bejön ez a fajta élvezet.
Ami a receptorokat illeti,elméletileg a méh végbél felöli oldalán van egy bizonyos H folt ami izgalmi állapotba kerülhet az anális együttlét alatt,de ez csak felvetés,nem bizonyított.Az viszont tény,hogy a prosztata ingerlésére igencsak izgalmi állapotba kerülhetnek a pasik.
Tehát nem értem mi a helytelen?
Az,hogy én elutasítom,vagy,az ,hogy a férfiak akár intenzívebb orgazmust élnek át anális közösüléskor(ami lehet felcsatolhatóval is,vagy vibrivel,nem fontos oda egy másik pasi)mint a nők?
latod ezt nem tudom, mert pasi vagyok, es nem volt meg dolgom olyan szinten szuz lannyal.
de analisan mar vettem el szuzesseget lanynak, de nem eroltettem a dolgot. bar tobbszor is egyutt voltunk ugy, de elmaradt, mert neki nem jott be.
erre egyszerű a válasz,,
mivel a férjem szerette volna és ő nekem mindent megtesz a szexben így egy két alkalommal megpróbáltuk ,,de aztán tök jó volt könnyebben ment és szörnyen élveztem van olyan jó mint a normális ,,sőt extra jó,,azóta soha nem fáj állítólag tágult ,,
olyan mint ha a szüzesség elvesztése..azis kellemetlen először nem??
Helytelen:)
Az indoklást lásd előző hozzászólásomnál.
Hát, nem vagy már mai csirke (én sem) de ezek szerint Te tutira nem vagy járatos a témában.
Szerintem a nők csak egy alkalommal élvezik, ha a pasit nagyon szeretik és kívánják, ráadásnak maximálisan bíznak benne.
További ajánlott fórumok:
- Agykontroll: valóban működik!
- Híres irodalmi szerelmesek /de az sem baj, ha valóban létezett párok/
- Miért élvezik/erőltetik annyira a hapsik az anál szexet?
- Rémhír vagy valóban elviheti a civil autókat szükségállapotban a honvédség?
- A párom amfetaminfüggő. Hogyan ellenőrizhetem, hogy valóban letette-e?
- Mit csináljak, ha a barátom anális szexet szeretne?