Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Való Világ 6 (VV6) fórum fórum

Való Világ 6 (VV6) fórum (beszélgetés)

❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
5496. Időjós1010 (válaszként erre: 5494. - Andi6020)
2014. máj. 5. 20:54
Hát szerintem is egy Vicc volna.
5495. 7fb29bdf03 (válaszként erre: 5494. - Andi6020)
2014. máj. 5. 20:54

Haha:))))))))) Ez de nagy eszmefuttatás volt!

:) De lehet benne valami.Na,akkor dobok egy hátast, az tuti.

5494. andi6020 (válaszként erre: 5486. - 7fb29bdf03)
2014. máj. 5. 20:51

Aurélió.

Esetleg Zsófi.

Zsófi nálam azért merült fel, mert rengeteg olyan kommentet olvasok, hogy mindegy ki nyer, csak ne Aurélió, vagy mindegy ki nyer, csak ne Iza, meg, hogy mindegy ki nyer, csak ne Viki.

A sok utálkozó képes megnyeretni Zsófival az egész pakkot.

5493. 72497ec515 (válaszként erre: 5488. - Sorean)
2014. máj. 5. 20:50
Nem tudom te mit szóltál volna ha valaki így az arcodba köp sokadjára, Iza is megtehette volna és azt mondja hogy kész nem foglalkozom veled többet legyél hülye egyedül,dehogy valaki azt mondja hogy halna meg a családod nem tudom te mit szóltál volna vagy hogy egész nánás végig k.ta anyádat stb...
5492. Időjós1010 (válaszként erre: 5482. - Cullinan)
2014. máj. 5. 20:49
Én sem szeretem Vikit, de semmi olyat nem mondott Krisztiánra, amit mások ne ugyanúgy gondoltak volna. Nem ő volt egyedül a véleményével, miszerint Krisztián Iza nélkül volt önmaga, és szintén többen gondolják úgy, köztük Izával az élen, hogy ez a "tiszta szívű" egyszerű falusi srác azzal igyekezett összekaparni az önérzetét, hogy sírásig zsorválja Izát, akinek aztán beleröhöghet a fejébe.
5491. Sorean (válaszként erre: 5482. - Cullinan)
2014. máj. 5. 20:47
Én nem látom őt ennyire negatívnak. Vannak hibái, de szerintem legalább annyi jó tulajdonsága is.
5490. Sorean (válaszként erre: 5481. - EsztyMorgan)
2014. máj. 5. 20:46
Szombaton.
5489. Sorean (válaszként erre: 5487. - Cullinan)
2014. máj. 5. 20:46

Akkor a kulturáltság fogalmát mi másképpen értelmezzük.:)

A körülményeket meg ő maga teremtette meg, ezt sem kellene elfelejteni...

5488. Sorean (válaszként erre: 5484. - Cullinan)
2014. máj. 5. 20:45

Én pl. Krisztián lelki terrorját sokkal nehezebben viseltem volna, mint Iza hisztijeit. Szerintem utóbbi sokkal könnyebben kezelhető, mint a beteges féltékenység, az energia vámpírság, a mártírkodás és az agresszió.

Mindenki azt gondolja Krisztiánról, hogy egy igaz érzésű és őszinte kölök, pedig nagyon nem az. Szerintem egy őszinte embernek nem kell megtanulnia bocsánatot kérni, mert akkor is őszintének kell lennie, ha hibázik. Inkább a kevély, a dölyfös és a zsarnok szók jellemzik őt.

5487. cullinan (válaszként erre: 5485. - Sorean)
2014. máj. 5. 20:42
A körülményekhez képest még nagyon kulturáltan viselkedett Krisztián!
2014. máj. 5. 20:41
Na, tippeket kérnék. Szerintetek ki fog nyerni? A főnyereményt természetesen.
5485. Sorean (válaszként erre: 5478. - EsztyMorgan)
2014. máj. 5. 20:38
Én meg erről azt gondolom, hogy mindenkiből csak azt lehet kihozni, ami benne van és a viselkedéséért mindenki saját maga felelős.
5484. cullinan
2014. máj. 5. 20:36

én nagyon sajnálom, hogy kiesett Krisztián.

Egy igaz érzésü fiu, egyszerü értékrenddel, és beleesett Iza csapdájába, aki azért tudjuk, hogy nem egyszerü eset.

Iza viselkedését nagyon nehéz lett volna higgadtan kezelni bárkinek is-

Gondoljatok arra a hisztire, amikor Krisztián meghívta vacsorára,és Iza milyen cirkuszt csinált, hogy neki nem kell a saláta, hanem olyat enne mint Krisztián.Hát ott a fejét vertem volna bele a tányérba!! Szóval, baromi kiváncsi lennék, hogy ezt más, ott a bezártság érzésével, szerelmesen, hogyan kezelte volna!!

Én sajnálom Krisztiánt hogy kiesett, Ő megérdemelte volna a fődíjat!

5483. 72497ec515 (válaszként erre: 5480. - EsztyMorgan)
2014. máj. 5. 20:30
Ha állat lett volna akkor megütötte volna !!
5482. cullinan (válaszként erre: 5469. - Sorean)
2014. máj. 5. 20:29

csak azt nem veszitek észre, hogy Viki semmit nem szívből tesz, hanem érdekből. Mit gondoltok, miért pitizett most Auériónak? mert nem akarta, hogy Őt vigye ki párbajra. Ő már fejben lejátszotta a párbajokat, és mindenáron bent akar maradni az utolsók közt.

Most még nyalja Auérió seggét, de majd figyeljétek meg a héten, hogyan vislekedik.

Zsóikát is maga körégyürte,mert kell neki egy gyenge kis ártatlan ember, akit rángat magával.

Krisztiánba hulla szerelmes volt, végig azon dolgozott, hogy Izával szétválassza, de mivel nem sikerült, ezért folyamatosan csesztette Krisztiánt.Mindenkire mondott füt fát,mindenkit kitárgyalt valakivel, a szemébe pedig hízelgett, és hazudott!! Aljas viselkedés!

Ő rá aztán igaz a napraforgó jelző! Tudatosan tesz mindent, nagyon raffinált!!

Nagyon remélem nem ő nyeri meg!!

2014. máj. 5. 20:29
Pénteken lesz párbaj?
5480. EsztyMorgan (válaszként erre: 5479. - Csakegyharit)
2014. máj. 5. 20:28

Igaz.

Nem hiszem,h csak Iza hozta ki belőle az állatot. Ennyire senki sem bolondul meg.

5479. csakegyharit (válaszként erre: 5422. - EsztyMorgan)
2014. máj. 5. 20:22
De így legalább kijött az igazi énje. Én örülök, hogy kiesett.
5478. EsztyMorgan (válaszként erre: 5477. - Shneidera)
2014. máj. 5. 20:20
Pedig én kedveltem még az elején. Aztán jött Iza és összedőlt K is mint a kártyavár. Ma láttam a Fókuszban ahogy nyilatkozott és isten bizony,h ha Iza nincs mellette sokkal szimpatikusabb.
5477. shneidera
2014. máj. 5. 20:13
Végre kiesett krisztián!!!! Hurrá, hurrá! Ha már az első párbján kiesik jobb lett volna, nem lett volna ilyen car az egész vv. De szerencsére a fődíjról lecsúszott!
5476. salabakter (válaszként erre: 5471. - EsztyMorgan)
2014. máj. 5. 19:56
Igen,drágám,most 65 éves vagyok,és a súlyom sem ideális már,de már én megengedhetem ezt is magamnak:))
5475. EsztyMorgan (válaszként erre: 5473. - Sorean)
2014. máj. 5. 19:55
Hehehhehhe :D
5474. EsztyMorgan (válaszként erre: 5465. - Akác56)
2014. máj. 5. 19:54

Ez igaz.. szerintem ő sokszor rosszul méri fel a terepet és a helyzetet, és jól félretaktikázza magát. Vagy szándékosan kavarja úgy a káposztát úgy hogy az direkt odaég, akkor meg már mindegy.

Téged lehet,h nem érdekel. Ezért is vagy te több, emberibb, okosabb és szeretetre méltóbb az én szememben.

Vannak itt olyanok, akik jóformán csak azt hangoztatják,h de kövér meg videókat posztolnak (ha én utálok valakit, rá nem keresek a neten, videót meg az utolsó utáni pillanatban sem keresnék) miközben nézzen már tükörbe. Persze-persze a bizonyítványát magyarázza, de a kép nem hazudik. :)

Még a kövér, vékony, deszka..stb lányoknak is megvan a maguk szépsége. Most az,h Viki hogy játszik az egy dolog. Mint mondottam ő sokszor saját magát taktikázta félre, és a saját vermébe esett. Meg is érdemli, mert ezért nem fog nyerni. Az átlag lány nem egy Iza, Zsó akikről olvasol minden szir-szart,h ilyen-olyan drogos az egyik vagy luxus ribizli. Vikiben ott volt a lehetőség de elbaltázta és tényleg megérdemli a vereséget. Mert nem ő fog nyerni ez biztos.

Továbbra is lehet magyarázni a bizonyítványt. Van akinek ez "jól megy". Az emberi butaság megmosolyogtat. Hogy valaki elsősorban CSAK a külseje alapján ítél meg másokat, az taszít. Jellemtelen ember az ilyen. Erősen idézőjelesen.

A megmondó ember amúgy igaz sok villalakóra. Jelenlegi és volt villalakóra. Az már más kérdés,h maga a jelző Vikiben összpontosul. Ritkán indirekt módon, de így van.

5473. Sorean (válaszként erre: 5468. - Salabakter)
2014. máj. 5. 19:53

Nem tudom, eltévedtem? Ez a VV fórum, vagy a fogyjunk együtt "hétfőtől" topik?:))

Ugyan má', nem érdemes egy műsor miatt vérremenő harcokba bonyolódni!

5472. EsztyMorgan (válaszként erre: 5469. - Sorean)
2014. máj. 5. 19:48
Én is neki adnám de úgysem ő fogja nyerni.
5471. EsztyMorgan (válaszként erre: 5468. - Salabakter)
2014. máj. 5. 19:47

Örülök, köszönöm szépen :)

Arról meg nyithatnánk vitát,h ki mennyire utálja magát. Ahogy te nyilatkozol egy vadidegen akárkiről, az nekem nem azt mutatja,h egy szeretetre méltó akárki is lennél.

Nekem pedig spec. a rá tekintett profilod alapján sokkal többnek tűnsz minden szempontból, de ugye mindenki más és máshogy ítél. Hazudni meg az hazudik akinél ég a ház.

5470. EsztyMorgan (válaszként erre: 5464. - 4510537174)
2014. máj. 5. 19:44
Hál isten :))
5469. Sorean
2014. máj. 5. 19:43

Nekem igazából má' tök mindegy, ki nyer, de én szívem szerint Vikinek adnám a fődíjat.

Mint az összes villalakónak, neki IS vitathatóak a mószerei, neki IS vannak hibái, de a legerősebb karakter.

Ha olyan velejéig romlott személyiség lenne, akkor nem lenne hatalmas igazságérzete, ami nem vitatható, hiszen egy párszor már szemtanúi lehettünk.

Ha olyan szenya lenne, akkor nem védené meg azokat, akiket ok nélkül bántanak.

Ha olyan önző lenne, akkor nem vígasztalná azokat, akik leginkább rá szorulnak, még akkor is, ha emiatt napraforgónak kiálthatják ki.

Ha olyan lelketlen lenne, akkor átlépne az őt ért, sokszor igazságtalan támadásokon.

Ha olyan aljas lenne, nem mondaná az emberek szemébe a véleményét.

Viki JÁTSZIK, mert van hozzá esze. Olyan halálos bűnöket nem követett el, amiért közutálatnak kellene örvendenie és amiért azt érdemelné, hogy állandó támadások céltáblája legyen.

Nem is értem, szinte az egyetlen lakó, aki nem trágárkodik, aki tud viselkedni, aki nem nagyképű, akinek van humorérzéke és akinek van valami a fejében, amit használ is.

5468. salabakter (válaszként erre: 5461. - EsztyMorgan)
2014. máj. 5. 19:20

Most magadat minősíted,mert te utálod,amit a tükörben látsz,és te utálod a súlyod.Én 23 évesen 57 kg voltam,és még 55 évesen is csak 60,ami a borjúnak legfeljebb születési súlya:))Nekem nem kellett fogyókúráznom még a szülések után sem.

Egyébként nem értem,miért fáj az neked "IS",hogy nem rajongok egy ilyen sz...rkavaró gépért,mindenkinek joga van valakit utálni,nem utálni,de ennyire rajongani valakiért,mint te,már nem egészséges.Képes lennél ölre menni:))

Örülj,hogy neked "ennyi" eszed van.

5467. Sorean (válaszként erre: 5465. - Akác56)
2014. máj. 5. 19:10

Az, hogy támad és kötekedik, szerintem szinte az összes lakóra jellemző. Az ármánykodáshoz már ész is kell, azért nem élnek ezzel a lehetőséggel mások.

Szerintem ő igenis egy mélyérzésű lány, aki valóban tehet arról, hogy ilyen sokan és sok indokkal kritizálják, de én ennek nagy részét nem érzem jogosnak.

❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook