Vallomások (beszélgetés)
"Kikészülök ettől az ugató bolhaállomástól itt a szomszédban. Nappal csendben van, éjjel meg dorbézol. Valaki lelőhetné már. Vagy dugná el éjszaka valahová."
Téged lőnélek le.
"Kikészülök ettől az ugató bolhaállomástól..."
Kellett vagy 4-5 mp-ig gondolkozzak, hogy rájöjjek, mi is lehet egy bolhaállomás! :D Tetszik az elnevezés! Megértem a problémát, a mi szomszédunknak is volt ugatós bolhaállomása. Mondtam én is rá mindenfélét! Már nem emlékszem, hogyan szűnt meg, de nem én szüntettem meg.
28727 Lávli!
Szöveg. Kidühöngi magát.
"Kikészülök ettől az ugató bolhaállomástól itt a szomszédban. Nappal csendben van, éjjel meg dorbézol. Vki lelőhetné már. Vagy dugná el éjszaka valahová."
Valamiért mindenki lelőhetne valakit, még téged is akár, mert rossz a dumád, lehetne lelövöldözős az egész világ! Bár már szinte majdnem az ...
Ugat a kutya, kukorékol a kakas, hosszú a haja a szomszéd csajnak, 20 kilóval könnyebb a kolléganő. Lőjük le!
Pff ...
"Rendeltem magamnak egy teljes testes realisztikus szexbábut."
Forever alone
Az már nem kis befektetés lehet 😃
Remélem megéri az árát 😄
Aha! Azt gondolja, hogy csak akkor nézhet jól ki valaki, ha van sok pénze.
Köszönöm!
Én is ismerek jó néhány szleng kifejezést, de ez kifogott rajtam:DDD
Rendeltem magamnak egy teljes testes realisztikus szexbábut.
Ez ugye még nem pofázik vissza?😀
"Rendeltem magamnak egy teljes testes realisztikus szexbábut."
Nemsokára robotot is rendelhetsz, mesterséges intelligenciával! Jól el tudsz majd vele beszélgetni!
🤖 🛏️ 👩🏾❤️💋👨🏾
"Nem szeretem az új maszkokat, ellenben imádom a Perwollal és Coccolinoval kimosott maszkjaim illatát."
Hideg szélben, száraz téli napokon jó lesz hordani, de ez a nyár kegyetlen volt, akármivel is van mosva!
"Világéletemben szeretethiányom volt. Rájöttem, velem van a baj."
✅
"Fel kéne fúrni egy karnist, de nem merem, mert azt mondja anyám, hogy áram alatt van a fal. 😀 Mi van, ha pont eltrafálok egy vezetéket?"
Én szeretek kockáztatni, de semmiképpen sem ajánlom!
"Szeretnék még egyszer beszélni elhunyt szeretteimmel."
Addig kell beszélni velük, amíg élnek!
Eső után nem érdemes felvenni a köpönyeget!