Vallomások (beszélgetés)
"Vasárnap sütöttem tepertős pogácsát, anyós nem kedveli, megmaradt nekünk tízóraira. Tegnap sütöttem fahéjas csigát, anyós őt imádja, egy sem maradt belőle már mára. Ma sütöttem túrós buktát, anyósom őt nem szereti, megmaradt nekünk!"
Gondolom, itt az a konzekvencia, hogy olyat kell sütni, amit az anyós nem szeret! 🙂
"Gyűlölöm, mikor egy kitalált istennek hálálkodnak, ha gyógyulásról van szó. Én az orvosoknak vagyok hálás."
Valamikor az orvos sem tud mit tenni! Olyankor mit csinálsz?
"Nagyon idegesít, ha valaki helytelenül viseli a maszkot. Tényleg ennyire nehéz az orrot is eltakarni?"
Hát igen, elvileg bünti jár érte! Magyarázd ezt egy 80 éves nyuggernek, vagy akinek szív- tüdőproblémája van. Mert ugye a tüdőt és a szívet EGY munkának kell tekinteni! A nyár az tényleg POKOL volt, ott én sem nagyon bírtam! Amúgy el lehet ájulni, kómába lehet esni tőle, ha valaki nagyon ügyes! (Nem én mondom!) Vigasztaljon, hogy hidegebb időben könnyebb!
"Nekem a kedvencem a Mintaapák."
Az micsoda? Jéggel isszák?
"Jó műsor a Nyerő páros, kipróbálnám párommal."
Jó műsor! Megy a félreértés, kavarás 1000-el! 😉
"Ezer meg egyszer láttam már a Jóbarátok minden részét, mégsem tudom megunni."
Én meg egy részt sem láttam, mert alapjáraton idegesít! Az Agymenőkről viszont pozitív értelemben megváltozott a véleményem. Végig tudom nézni!
"Nem szeretem azokat a kapcsolatokat (baráti, szerelmes, kollegiális stb.) melyekben nincs meg a balansz. Hergel, amikor vki csak kapni tud/akar-adni pedig eszébe sem jut."
Általában az egyik fél erősen "adó", a másik fél "elfogadó", de nem szélsőségesen! Kölcsönösen tudják mindkét oldalt teljesíteni, akkor működik a kapcsolat! De alaphangon megvannak a polaritások.
"Nagyon sajnálom az állatokat, mert ki vannak szolgáltatva az embereknek."
Nagyon sajnálom az EMBEREKET, mert ki vannak szolgáltatva az "ÁLLATOKNAK"!
"Rühellem, mikor a vöröshagyma héja alig jön le. A lila nem zavar."
Vágd ketté és szedd le a külső héját. Ennyi.
"Mióta az eszemet tudom, nem nézek tévéműsorokat."
Én sem! A Konyhafőnökbe és a Nyerő Párosba nézegetek bele, de inkább a Jenő miatt! 😉 💪
"Kicsúszott a számon a 'szeretlek'. Nagyon lassan rám nézett, elmosolyodott és utána még jobban ragyogott. Nem tudom, hogyan tovább. Istenem, segíts!"
Úristen, most MI LESZ??? 😱
"Várt rám. Megsimogatta a karomat. Aztán én vártam rá. Összeért az ujjunk. A tekintetünk egybefonódott. Félszavak. Körülöttünk védőpajzs. Aztán egy lopott pillantás és mosoly elköszönéskor. Nem tudom mi lesz velünk..."
Ez valami plátói szerelem? Eltitkolt szerelem?
Ó a végeláthatatlan fürdőszoba felújítások, ismerős.
Vertèk már nekünk is a radiátor csövet, hogy hagyjuk abba!
Mondjuk, nem szombaton reggel.😉
Ó, köszönöm, aranyos vagy! 🙂
Ismerem a flexet, noha én még nem használtam.
Nemrég volt egy vallomás, amiben valaki a lottonyeremenyet kívánta "elflexelni". Most már értem, hogy gondolta.
Aztán innen egyenes út vezet ahhoz, mikor már tárgyakkal szexelnek egyesek.
Láttam egy riportot, 1 éves házassági évfordulóját ünnepelte a nő szerelmével, egy fával:O
Nálam a plüssállatok családtagok. Mindig megsimizem őket. Olyan aranyosak. Csak néha aggódom, hogy megfulladnak a mosógépben. :( És nem csipeszelem ki őket a fülüknél fogva, hanem kényelmesen fekszenek a szárítón.
Most hogy mondod szétnéztem a szobámban aztán felfedeztem én is egyet-kettőt. Szekrényen is csücsül 4-5. Két mackó, egy papagáj, egy patkány-mackó keverék, de lehet csincsilla, kinézni nem tudom :D meg van egy édes rózsaszín nyuszika huzentrógeres csíkos gatyóban. :D Jó régi darabok már, még gyerekkoromban kaptam de egyet se mostam ki azóta se. Nálam asszem nem családtagok, de kidobni sincs szívem.
Szórom is a pénzt, mint flex a szikrát!!! Egyszer élünk, az legyen már olyan amilyet megérdemlek! 😛😛😛"
Legalább tudjuk, hogy mit jelent a flexeles 🙂
Köszi.
Nekem nagyon kevés ismerősöm van FB-n, mert nem igazán szeretem. Csak azért van, mert van, amit így tudok "elintézni".
Ha kinyitnék, akkor lehetne napi új ismerősöm egy ideig. De minek?
Tehát, lehetséges;)
"Az által, hogy személyes névmással utalunk a porszívóra, mintha élőlény, sőt ember lenne, egyfajta bizalmas, bensőséges viszonyt teremtünk. Ilyenkor az ember már nem úgy tekint a porszívóra, mint egy megvásárolandó eszközre, hanem mint egy befogadandó élőlényre."
Annyira szánalmas magyarázat...