Vallomások (beszélgetés)
Vettem egy űrhajót. Csak miután leszállították derült ki, hogy nem is tetszik rózsaszínben. A franc essen bele, most rendelhetek egy újat! Baromi mérges vagyok magamra
Akkor H.B. -nek lesz mivel a Marsra repkedni:D
"Ma 780.000-ért vettem cipőket, mert a régi cipőim divatja múltak. 👍"
Gratulálok. Legalább valaki mozgásban tartja a magyar gazdaságot. A legtöbben most inkább a nadrágszíjjal foglalkoznak - hogy húzzák beljebb.
"27 évesen saját házat vettem, tehermentesen. Plusz van egy jóképű pasim, aki imád és hűséges. Van egzisztenciája, össze akar költözni..., mégsem vagyok boldog."
Hát legyél!
Csak szeretne ennyit költeni...
Ha milliomos lennék se költenék ennyit cipőre, sőt, másra sem...
Ma megütött a párom. Sírva kért bocsánatot, de nem tudom mit gondoljak. Megteszi majd még? 6 éve vagyok vele, most történt meg először. Csúnyán összevesztünk.
Azt mondják h egy férfi nehezen üt meg egy nőt,de ha egyszer megteszi,màsodjàra is megfogja. Azért kívánom h ne így legyen.
Mi van? Ma egymásra licitálnak dicsekvésben?
Még, még, még!
"Ma megütött a párom. Sírva kért bocsánatot, de nem tudom mit gondoljak. Megteszi majd még? 6 éve vagyok vele, most történt meg először. Csúnyán összevesztünk."
Sajnos ezt kell írnom.A másodiknál meg tudod mit kell tenned.
"27 évesen saját házat vettem, tehermentesen. Plusz van egy jóképű pasim, aki imád és hűséges. Van egzisztenciája, össze akar költözni..., mégsem vagyok boldog."
És mit vársz tőlünk? Aggódjunk,sajnáljunk vagy megdorgáljunk?
"Ma 780.000-ért vettem cipőket, mert a régi cipőim divatja múltak. 👍"
Ez kérkedés vagy provokációs vallomás? Szerintem az utóbbi.
Ma 780.000-ért vettem cipőket, mert a régi cipőim divatja múltak. 👍
lehet hogy nagyon földhözragadt vagyok, de én ezt egyszerűem nem hiszem el.
Air Jordan 12 (Flu Game) – 104,000 dollár
Majd akkor írjon fórumot, ha ennyit fizet egy cipőrért.
780.000.-ért?
Elég abból egy 0-val kevesebbért is.
'Ma 780.000-ért vettem cipőket, mert a régi cipőim divatja múltak.'
Használd őket örömmel! Biztos jó régen vettél új cipőket.
Szégyellem leírni, hetente szoktam ennyit költeni cipőre.
Ma 780 000 vettem cipőket...
Semmi gavallérság nincs benned, azt a 20 000 otthagyhattad volna borravalónak, biztos háklis voltál az eladóval, lett volna egy Jó napja.
"Ma megütött a párom. Sírva kért bocsánatot, de nem tudom mit gondoljak. Megteszi majd még? 6 éve vagyok vele, most történt meg először. Csúnyán összevesztünk."
Nálam ez azonnali vég lenne.
Mi 20 éve vagyunk együtt, de ha megütne mehetne oda ahonnan jött.
Ma 780.000-ért vettem cipőket, mert a régi cipőim divatja múltak. 👍
Kisstílű vagy, azt a 20ezret már sajnáltad, így nem kerek a zsé