Vallomások (beszélgetés)
Nem értem, az új távolsági buszokra, miért nem raktak ablakokat. A múltkor majdnem rosszul lettem a maszkban. Kirándulóbusz kisvárosba nem is való.
Nagyon sok a probléma ezekkel a távolsági buszokkal,bár ezek nem újak.Te biztos konkrét újfajtáról írsz. Én a régebbiekről irok.Sokan visszasirjuk a kinyithatós ablakokat kánikula idején.
"Holnap szépségnapot tartok. Arcpakolás, szőrtelenítés reggel, délután shopping, majd hajfestés."
Jó terv 🙂
"Ma 780.000-ért vettem cipőket.."
Trollkodni jöttél? Irigyelnem kéne?
"Még 10 óra sincs, de én már borozok."
Ha szeretsz tütükézni, nincs az időhöz kötve.
"Vettem egy űrhajót. Csak miután leszállították derült ki, hogy nem is tetszik rózsaszínben. A franc essen bele, most rendelhetek egy újat! Baromi mérges vagyok magamra."
😂
"Még 10 óra sincs, de én már borozok."
"Mai napom: egészségtelen ételeket eszek, vodkát iszok és pókerezek."
Úgy látszik ez egy ilyen nap.
"Ma 780.000-ért vettem cipőket, mert a régi cipőim divatja múltak."
Nagyon helyes, így kell ezt 😉
Mai napom: egészségtelen ételeket eszek, vodkát iszok és pókerezek.
Én még ennyit sem terveztem mára 🙂🙂🙂
"Hosszú évek óta rendszeresen fogyasztom a legényfogó levest, de még eddig nem sikerült egyet sem fognom."
Tudatlan vagy. Nem enned, hanem főznöd kell, s megetetni a kiszemelttel.
Ma 780.000-ért vettem cipőket, mert a régi cipőim divatja múltak.
Nem is értem, hogy ilyen olcsón? Miért nem áldozol erre olyan 2 millát is havonta? 😄😉
"Ma 780.000-ért vettem cipőket, mert a régi cipőim divatja múltak."
Milyeneket, mennyit?
Csizma is van közte? Jön a tél lassan.
Én is most akarok venni, ki is néztem egy "hétszáz-ezreset" de a fenének van kedve ilyen hidegben "soppingolni" menni.
- na jó, így hó végén nem akartam annyit költeni. Majd ha megjön a családi.
"Ha nem anonim indítasz, privit küldtem volna."
Anonim kérdésre anonim válasz. :)
Ma 780.000-ért vettem cipőket, mert a régi cipőim divatja múltak.
Bőrcipő webaruhaz. 20%-os kupon vasarnap ejfelig. ✌️
Vettem egy űrhajót. Csak miután leszállították derült ki, hogy nem is tetszik rózsaszínben. A franc essen bele, most rendelhetek egy újat! Baromi mérges vagyok magamra.
Millió csók ezért!😘
"Ma megütött a párom. Sírva kért bocsánatot, de nem tudom mit gondoljak. Megteszi majd még? 6 éve vagyok vele, most történt meg először. Csúnyán összevesztünk."
Nem tudnék többet emberként nézni rá.
Ma 780.000-ért vettem cipőket, mert a régi cipőim divatja múltak. 👍
🤣
"27 évesen saját házat vettem, tehermentesen. Plusz van egy jóképű pasim, aki imád és hűséges. Van egzisztenciája, össze akar költözni..., mégsem vagyok boldog."
Ez megérdemelne egy maflást ezek után! Az helyre hozná a kedvét!