Vallomások (beszélgetés)
"Ma 780.000-ért vettem cipőket, mert a régi cipőim divatja múltak"
álmodik a nyomor...
De-de. Az anyósjelölt szokta főzni kerítőként, hogy elvegyék a lányát.
A kiírónak ezek szerint fogalma sincs róla.
De. Lány főzi, legény megeszi, meg van fogva.
Pedig állítólag nem a gyomránál fogható, hanem attól pár centivel lejjebb.
"Hosszú évek óta rendszeresen fogyasztom a legényfogó levest, de még eddig nem sikerült egyet sem fognom."
Szerintem nem elég fogyasztani, hanem főzni is neked kell 😉
"Hiányzik Plútó15.Remélem visszajön.Segitenék,ha esetleg bajban van."
Nekem is hiányzik. Szerintem itt van más néven, csak nem fedi fel a kilétét. De ha neki úgy jobb, azt el kell fogadni.
Jé, tényleg most jutott eszembe, hogy amikor több órát műtenek az orvosok, sorban ájulnak el, meg ahol kötelező a maszkot viselni, pl. gyógyszergyárak, laboratóriumok, élelmiszergyártósoroknál, festékkel dolgozók, és még rengeteget sorolhatnék fel, hullanak a maszktól, mint a legyek a Chemotox-tól.
Hát, én egy időben sokat jártam bulizni, és a munkámbol adódóan sok embert ismertem meg, sokan jelöltek be. A heti három azért nem egészen normális, ha valaki nem újonnan csatlakozott.
Ehhez kb minden embert, akire rakoszon, be kell jelölni.
Ha nem túlzás, hogy a készlete így gyarapszik, akkor minden db által feldobott arcot bejelölt, és annak kis százaléka visszajeloli.
Nagyon jó volt ma dolgozni,végre újra olyan munkám van, amit szeretek is.
Olyan jó ilyet olvasni. Remélem hosszútávon megtalálod a számításod!
Szeretem magamat! Ez volt a cél az Ön szeretet megtanulása!😄😄😄😄😄🙏
A második mondatnak semmi értelme, mámeg valaki lógott alsóban
„Gyűlölöm, mikor egy kitalált istennek hálálkodnak, ha gyógyulásról van szó. Én az orvosoknak vagyok hálás.”
Mi közöd ahhoz, hogy ki hogyan hálálkodik, hogyan dolgozza fel a gyógyulását? Miből gondolod, hogy nem hálásak az orvosoknak is?
Miből gondolod, hogy az orvosok nem adnak hálát istennek, amikor sikerül egy beteget meggyógyítani, vagy azért, mert ép ésszel, lélekkel sikerül teljesíteni az ügyeletet az intenzíven? Őket is gyűlölnéd ezért?
Nálam a plüssállatok családtagok. ....
Milyen aranyos vallomás .... :) <3 <3 <3
Örülök, hogy ilyen jószívű emberek is léteznek. :)
"Szeretem magamat! Ez volt a cél az Ön szeretet megtanulása!😄😄😄😄😄🙏"
Az a mester-szint, amikor nem kötöd feltételekhez önmagad és mások szeretetét. Nem kispálya! 🥶
"Imádom, ha egy nő tele van tetoválással."
Én meg az ellenkezője. Annyira taszít, hogy az valami elképesztő! Megöli a természetességet.
"Álprofilt csináltam a közösségi oldalon, hátha leellenőrizhetem a pasim, mit csinál. Ha ő percenként ellenőrizhet engem, akkor én miért ne tegyem?"
Betegesek vagytok! Bizalom "100%"!