Vallomások (beszélgetés)
Engem viszont az nem zavar. Viszont attol rosszul vagyok, ha szalad utanam. 😀
Ah, ezt se rngednék. Nincs ilyen marhasagra amugy se penzem. Egyszer atdobtam nekik egy jo nagy meretes csontot, mondom ellesznek vele egy darabig, szalad a szomszed de mint akit uldoznek, na mondom mi baja van ennek, visszadobta a csontot a nemnormalisa. 😀 Biztos azt hitte leakarom mergezni a kutyajat. Pedig csak nem akartam kidobni a csontot a kukaba. A mi kutyank mindig megette. Ok meg ilyen 5000 ft-os tappal etetik oket. Mast nem is kapnak joformsn csak szaraztapot. Aki nem normalis, az nem normalis. Azzal beszelni se lehet. Mondtam azt is neki hogy vegyen neki nyugtatot. Van olyan ami kimondottan kutyaknak valo, ugy tudom. Azt mondja nem szedalja le a kutyait. Nem is kene csak ezt az egyet. Nem igaz hogy oket nem zavarja. 🙄 De hat ok még fiatalok, jo idegrendszerrel. Majd lesz ez még maskepp is. De aki most védi ezt a jelzo nelkuli dögöt, annak mind ilyen szomszédot kivanok. 😀
Érdekes adalék: bár legendának tűnik - a kakas tényleg létezett, sőt legjobb tudomásom szerint többen is voltak a baromfiak és tényleg idegesítőek lehettek. A szomszéd odavolt a dísz baromfikért és gyűjtötte őket. Az exem rokona volt.
Én nem félek ettől, mégis ezt álmodtam. Ugyan miért? Fene tudja. Talán ez volt a kijózanîtó álmom. Éppen kellett.:)
Persze, hallottam már főleg itt a hoxán ezt, de elképzelni nehezen tudom. A környezetemben még véletlenül sem mondtak ilyet senkinek, a hátuk mögött sem, pedig voltak egy páran, akik lombikoztak. Voltak akik sikerrel, voltak, akik sajnos nem. Van örökbe fogadó is, de őt sem bántotta még meg soha senki.
Fura ez a gonoszság számomra...
Én pedig azokat az embereket utálom akik simán lelőnék a kutyát, mert ugat.
Ilyesmire nem gondoltál még?
[link]
vagy egy olcsóbb... állítható frekvenciával. Csak a kutya fogja hallani egyszer majd megérti,, hogy az az elvárás, hogy hallgasson.
[link]
Én most készülök, pedig nem én, hanem másik 5-6 ember ébred minden nap, na nem a kutyaugatásra, hanem a gazdája fütyölésére, és aki folyton mondja a kutya nevét, amíg az csendben szaladgál. Télen-nyáron reggel 6:-kor.
az olyan kutya, hogy szerintem átállna a 7:-es kijövetelre is, de nem kellene, ha a gazdi csendben lenne.
Nem tehetek róla, hogy félsz a kutyáktól. Ne rajtam vezesd le. Vagy tudod mit? Vezesd! Rajta! Ha ettől érzed menőnek nagad, hát üsse kő! Csodás, fröcskölődő napot, kívánok! :)
Én mióta nincs kutyam nagyon ruhellem mindet. Egyebkent en is tartottam itthon is, mindig mondtak a szomszedok hogy hangos. Tenyleg az volt. Ejszaka mint az őrült az is. Fogtam oszt felvittem a tanyara. Ott nem zavart senkit se, kozelben nincs senki. 100-200 meter a legkozelebbi haz. Ilyen hazba ahol mi lakunk, nem valo kutya. Ez egy ikerhaz. Kozos jarda, kertek egymas mellett, emberek jarnak-kelnek, ejjel-nappal, ha nyugis kutya lenne nem zavarna, de ez olyan mint a duracell nyuszi. 😀 Kora estetol hajnalig be nem all a szaja.
én nem utálom,csak félek tőlük,itt szerencsére nincs ugatós kutya,de ha jön a postás a nyugdíjjal,már előre tudom.
Nalunk a tanyaba szabadult be ket dog. Nem voltunk ott pont akkor, legyilkoltak mind a csirkeket, tyukokat. Nem ettek meg, csak feltépték mindet a begyüknél. Ha akkor lett volna nalam puska tuti levadasztam volna mind a kettot. Johetett volna hozzam barki barmilyen allatvedo szoveggel azt is levadasztam volna. 😀 Azt az idegallapotot nem kivanom senkinek. Elhullott allatok mindenhol. Penzed benne, idod benne, aztan meg semmid nincs. Egyebkent en irtam ki a vallomast is, de erre mar sokan rajottek ugy latom. :D Nem tehetek rola. Utalom a kutyakat. Most is vakog jelen pillanatban is, nem tudom kipihenni magam toluk, egesz nap olyan vagyok mint a mosott szar. Fejem faj, ideges vagyok, mindenre ugrok. Beszeltem mar a szomszeddal is, azt mondta érti a problemat. Ha értené mar nem lenne itt ez a kutya. Két kutya van amugy, az egyik az csondes, hangjat nem hallani, de a masik az nem normalis szerintem. Egy kutya se ugat a kornyeken annyit, mint ez itt. Idegbeteg egy kutya. De mar en is az vagyok miatta. 😂
az ismerősöm a negyediken tartott kutyát,mert senki sem örült neki úgy,amikor hazajött,mint a kutya,egy hét után nem csodálom.
Nem sikerült a tyúkokat lenevelni a kotkodácsolásról.
Hallottam olyat, hogy valakit a tyúkok kotkodácsolása idegesített. Rávette a tyúktulajdonost, hogy ne tartson tyúkot.
egyre gondoltunk...
nem értem én sem ,miért a kutyát kell hibáztatni .Siralmas ,hogy olyan ember tart állatot,akinek nem való,mert ez nyilvánvaló...laktam két bérházban is ,hozzátenném egyik sem tízemeletes panel volt! többen is tartottak kutyát,minden szinten legalább egyet,de inkább kettőt,mégsem volt ebből soha konfliktus,sosem zavartak senkit.
nehogy úgy járj,mint Jimmy a kakassal
egy költői vénától jól becsípett bolha
Azt álmodtam, hogy a férjem elhagyott. Nagyon nyomasztó érzés volt még ébredés után is. Szinte haragudtam rá, miután felébredtem, annyira valóságosnak tűnt.
Egyik nap én is ezt álmodtam. Ráadásul az egyik barátnőmmel lépett le. Iszonyat ki voltam akadva. Mérgesen ébredtem. Gyűlöltem. Ez de szar. :(
Sajnos, aki bele sem gondol abba, hogy a kutyájának éjszakai csaholása mást esetleg zavarhat, azzal nem biztos, hogy lehet normálisan tárgyalni.
Különben őszinte részvétem, hogy ilyen emberek vesznek körül. A keresztlányom is némi segítséggel született, és ő mindenki szemefénye. Kívánok neked is mihamarabbi szerencsés babavárást. :)
"Fel kéne fúrni egy karnist, de nem merem, mert azt mondja anyám, hogy áram alatt van a fal."
Akkor miért felfúrós karnist vettetek?
Ahhoz a pénzhez kicsit hozzátesztek, vehettetek volna áramdetektort is. Vagy hívtok egy szerelőt, aki megnézi, miért van "áram alatt a fal"...
Azt álmodtam, hogy a férjem elhagyott. Nagyon nyomasztó érzés volt még ébredés után is. Szinte haragudtam rá, miután felébredtem, annyira valóságosnak tűnt.
Ismerős az érzés, sokszor álmodom ezt. Gondolom azért, mert ettől félek. Pedig semmi okom rá. :)
Kikészülök ettől az ugató bolhaállomástól itt a szomszédban. Nappal csendben van, éjjel meg dorbézol. Valaki lelőhetné már. Vagy dugná el éjszaka valahová.
Nektek, akik ilyenek vagytok, könnyebb amúgy a kutyát hibáztatni? Mi lenne, ha a gazdával arcoskodnál??! Ja, az nem megy, mi?!
Akkor lehet, hogy csak én vagyok "szerencsés"..mert nekem mindig sikerül kifognom olyat, aki belemondja a fejembe, hogy pokolra kerülök, amiért Isten akaratával (nem jön a baba) szembe akarok menni.
Azért tudod, egy ilyen tragikus helyzetben, sokan vágynak erre vagy hasonlóra.
Te mégis miből gondolod, hogy nem beszéltek? Tudom, hogy szeretsz dolgokat megmondani, de ez most sértő. Ezt, ha olvassa a vallomás kiírója, biztos rosszul esik neki. Bár lehet, csak én vagyok érzékeny az ilyen fórumozókra, mint te.
Hoxa és a modik micsoda titkok tudója! 😜😀
Kikészülök ettől az ugató bolhaállomástól itt a szomszédban. Nappal csendben van, éjjel meg dorbézol. Valaki lelőhetné már. Vagy dugná el éjszaka valahová.
Aki kikészült, az nehezen gondolkozik tisztán. Bár a kutya az idegesítő, inkább a gazdát illetné egy lövés. Neki kellene a kutyáját rendesen megnevelni, hogy ne kapjon tőle frászt a szomszédság.
"Mióta az eszemet tudom, nem nézek tévéműsorokat. Viszont az Álarcos énekes nagyon megtetszett, számomra teljesen értetlen módon minden vasárnap várom, hogy elkezdődjön."
Nincs egy kis ellentmondás a kijelentéseid közt? Ha nem nézel tv-t, akkor hogyan tetszett meg a műsor?
Számomra az, hogy valaki nem néz tv-t a világ, a társadalom, az emberek iránti közönyt jelenti.
Ezen túl nem csak napi híreket közvetít, hanem ismeretet, tudást is. Csak válogatni kell.
legalább a "valaki lelőhetné már" részt hagytad volna ki...
További ajánlott fórumok: