Vallomások (beszélgetés)
"Szerelmes vagyok By Alexbe. :))))"
Jesszusom...
"Gondoltam befestem a hajam, mert nagyon őszül. Fekete a hajam nagyon virít benne. Befogott mindent csak az ősz hajszálakat nem! :("
Akkor vagy nem fekete hajfestéket vettél, vagy nem hajfestéket, csak valami színezőt:( Az meg xart se ér.
Ne add fel, próbáld meg újra, és olyat vegyél, amire az van írva, hogy "tartós krémhajfesték".
Be kell, hogy fogja!
"Itt a várva várt hétfő! Bevallom, ha ma sem láthattam volna a kollégám akkor biztosan tiszta dinka lettem volna. De megint szemeztünk. Mélyen a szemembe nézett.
#Odavagyok érte #Hiányzott #Kell nekem #Nem hagyom annyiban"
Mi az, hogy nem hagyod annyiban? Húzasd meg magad akkor, csak ne írj már ki erről több vallomást, mert rohadtul senkit nem érdekel, hogy viszket a p.csád!
"Szerelmes vagyok By Alexbe. :))))"
Hát, b+ kicsavart egy ízlésed van.:D Férfinak sem mondanám, de ha már szerelmes vagy, akkor megtanulhatnád a művésznevét.
"Itt a várva várt hétfő! Bevallom ha ma sem láthattam volna a kollégám akkor biztosan tiszta dinka lettem volna. De megint szemeztünk.Mélyen a szemembe nézett."
Ezek a szemezések úton útfélen már felérnek Ódri csizmájával :D
"Szerelmes vagyok By Alexbe. "
"Jó"ízlésed van ;)
"Csak akkor érzem magam nőnek, ha szőrtelen vagyok mindenhol, meg van csinálva szépen a hajam, jó ruha van rajtam és egy erős smink."
És ha kitörne egy háború és erre már nem lenne lehetőség?
"Ő németben én Angliában dolgozom. Decemberben fogunk találkozni. Ő elment tnap este szórakozni. Baj ha haragszom rá ezért és legszívesebben szakítanék? Én nem ilyenre vágyom.. Én nem akarok olyan lenni akit átvernek, a titkos kapcsolatuk miatt.."
Megjött az ügyeletes hisztigép. Mit vár az ilyen? Ad 1: Titkos kapcsolat. Ad2: nem is egy helyen laknak/dolgoznak. Éjjel-nappal a skype előtt kellene ülnie, hogy az ügyeletes távol lévő szeretője mikor van gép előtt? Nem értem. Éli az életét. Nagyon helyesen. A titkos kapcsolat meg pont elég arra, hogy mikor találkoznak akkor dugványozzanak. Azért titkos kapcsolat. De a nők többsége mindig beleképzel mást is. Hogy majd én megváltoztatom. Meg hát... A francokat.
"Még soha nem olvastam félre semmit. Egy szót sem, mondatot sem :("
Háááát, ezt én is csak névtelenül merném bevallani :DDD