Vallomások (beszélgetés)
Szeretem a sör ízét! Alkoholmenteset iszok nő létemre.
Még ezért is kukorica?
"Én büszke vagyok a lányomra, hogy szebb lett mint én!!!"
Ezt nem én írtam ki:)
"A hentesnél vettem l kg marhahúst, 2300 Ft-ért. Kértem, hogy kisebb szeletekre vágja fel, mert pörköltet csinálok. A pénz simán eltette és beszólt ill. pofákat vágott. Oda sem megyek máskor."
Ne is! Én se mennék.
Komoly személyiségzavarai is voltak. :(
Nem mintha az ő szavának nem hittem volna, de amikor a k. anyuka előttem sem türtőztette magát, ledöbbentem. Lehet mondani erre, hogy biztos a csaj is ludas volt, nem tudom, de az a nő tényleg irtózatosan irigy volt a lányára.
Szerintem meg mindegy neki mit nyomnak csak beszéljenek róla.
Bár azt mondta Ódri, hogy ezt most nem ő írta ki.
A hosszú hajam mindig húzza valami, ami nagyon idegesítő: pl a táska szíja, a sálam alól kihúzni is fáj. :D Idegesítő, na. De, ha meg levágom, megbánom.
Soha nagyobb problémád ne legyen!
Férfi létemre álmom egy neccharisnya, arany pántos magassarkú papuccsal, piros lábkörmökkel. Szeretnék abban kopogni le-föl, hogy hallja a szomszéd is.
Nem értem, miért térdepeltetitek! Szerintem ő ezt élvezi és röhög a markába, hogy minket bosszanthat.
Ha mindenki "Nem baj"-t nyomna, előbb-utóbb abbahagyná :)
Irigylem a lányomat. Sokkal szebb lett, mint amilyen én voltam.
Hogy érezhet és hogy mondhat egy anya ilyent????
Férfi létemre álmom egy neccharisnya, arany pántos magassarkú papuccsal, piros lábkörmökkel. Szeretnék abban kopogni le-föl, hogy hallja a szomszéd is.
Rettenet! :(
Egy ideje én is növesztem, ennek legalább lesz valamilyen formája. Kb. 20 cm-nél tartok :)
Pedig többen mondják, hogy a rövid jobban áll, nekem a vele való kínlódás nem ér ennyit.
Kedves Amaunet!
"Jól ismerem magam, így az embereket is."
"Ez butaság. A kijelentés önmagának ellentmond és nem következik egyik a másikból.
Attól, hogy magad ismered valamilyen szinten, az nem jelenti azt, hogy az embereket, másokat is."
Szeretném megkérdezni, hogy te kitudod-e fejteni bővebben az állításod, és azt, hogy hol van az ellentmondás?
Kérlek!
Ha ez megtörténne, úgy elmondanám, hogy miért igaz amit állítok!
MTI
"Irigylem a lányomat. Sokkal szebb lett, mint amilyen én voltam."
Eddig is büszke voltam anyukámra, és imádom, de most különösen hálás vagyok, hogy nem egy ilyen lény kölyke vagyok, mint te.
Mi a francnak szültél, ha a saját gyerekedre irigy vagy???
Nem, ne térdepelj kukoricára, inkább ásd el magad.
Ez nagyon kiverte a biztosítékot nálam.
Ezért van nekem hosszú hajam, mert a fazonra vágott frizurákkal reggelre úgy nézek ki, mint akinek egy kompett szénakazal van a fején.
Pedig a koromból adódóan már valami komolyabb haj kellene.