Válás vagy maradás? (beszélgetés)
Már válaszoltam, ha képes vagy értelmezni, akkor tedd meg. Ha nem, akkor sajnálom.
Észrevettem, hogy szeretsz veszekedni, én meg most nem érzem, hogy ebbe bele kéne mennem.
Nyugi :)
az már a nő döntése, hogy milyen pasinak szül gyereket.
még ha el is válnak később, az apa is gondoskodik a gyerekekről.
Szia! Én esetem is 2014-es. De én voltam olyan bátor és megfogtam a két gyerekem és elmentem. Új életet kezdtem a nulláról. Vagyon megosztás nem érdekelt, csak a gyerekek.
Új párom van. És szeretnénk közös babát. Azért mert elváltam... jogom van a boldogsághoz és a családhoz.
Ez így van,csak indokolatlanul sok apa lép le mégis úgy,hogy cseszik a gyerekre,és egy az egyben az anya felelőssége marad.szerintem sokan így értik ezt a magadnak szülöd dolgot.
A gyerek születése két ember döntése ez igaz,de olyan szinten én pl. egyet értek azzal,hogy minden nő elsősorban magának szül,hogy annyi gyereket vállalok be,amennyit egyedül is fel tudok nevelni.Ugyanúgy a férjem is így tegyen,hiszen ő is maradhat egyedül a gyerekeinkkel,ha mondjuk idő előtt meghalnék.
Én nem szülnék 3 gyereket mert nem tudnám egyedül eltartani őket.ennyi.Van aki előre gondolkodik okosan,más meg sodródik az árral,aztán vagy bejön neki,vagy nem.
Amúgy te ilyenkor ideges vagy? :)
Indokolatlan az a sok felkiáltójel, meg a beszólás, hogy ne forogjak álmatlanul...
Semmi olyat nem írtam, ami ezt indokolná.
Egyébként ha tényleg odavan a kolléganőért, és viszony is van köztük, akkor egy ilyen kijelentésre nem vihogás a válasz.
Ettől függetlenül meg nagyon könnyen lehet, hogy ezt a csalit bedobja mindig, s van, aki olyan kis naiv, hogy ráharap. Párszor meghúzza, oszt jónapot.
Szóval szerintem vadászgat a kis drága. Vagy ökörködi.
További ajánlott fórumok:
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kinek hány hónap el maradása van bármilyen számlával?
- "Hobbim az életben maradás, bárhol, bármikor, bármi áron" - Életem vastagbél nélkül
- Mit tegyek, ha már megfáztam, de még nincs lázam? Használ ilyenkor az ágyban maradás, vagy csak belázasodok?