Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Válás után egyedül - lehetek újra boldog? fórum

Válás után egyedül - lehetek újra boldog? (beszélgetés)

1 2 3
30. bb52f751dd (válaszként erre: 25. - Dina2)
2008. máj. 7. 13:34
Én ugyanez a típus vagyok,önbizalmam nulla volt,amikor egyedül maradtam...A fizum úgy szintén ki volt centizve,min.bérem volt,min.gyerektartás...de valahogy meg lehet oldani,én sem tudtam (mai napig sem) új cuccokkal előrukkolni,de nem is ez a fontos,én egy farmerben,pólóban jól éreztem magam...és szerintem a normálisabb pasik nem a kikent,kifent plázacica-típusú nőkre buknak,vagy ha igen,az addig is tart...
29. bb52f751dd (válaszként erre: 27. - Ccd9bb7d17)
2008. máj. 7. 13:27
így ahogy írod,készen kell állni a nyitásra...ami válás után elég sok idő is lehet,hónapok,évek,kinél mennyi...
28. bb52f751dd (válaszként erre: 24. - Dina2)
2008. máj. 7. 13:23
Szerintem ez még természetes,hogy sok mindennel kételyeid vannak...de hidd el,ahogy telik az idő,sokkal könnyebben feltalálod magad,és hozzászoksz az új helyzethez (már amennyire hozzá lehet szokni).Esetleg ha már az iwiwet említetted,próbáld meg azokat a régi jó barátnőidet felkeresni,vagy csak beszélgetni velük,esetleg találsz köztük hasonló problémákkal küzdőket...Én is így jártam,egy régi barátnővel összefutottam,akivel vagy 10 éve nem találkoztam,és kiderült,hogy ő is nemrég vált el,olyan jól esett kibeszélni magunkból a gondokat...és utána tartottuk a kapcsolatot,túl sokat mi se tudtunk szórakozni járni,mert mi se nagyon engedhettük meg magunknak,mindketten két gyerekkel...És sajnos egyre több régi ismerőssel találkoztam azóta,aki elvált...
27. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 26. - Dina2)
2008. máj. 7. 13:17

nem tudom,én is ezt gondoltam,igaz csak egy gyerkőcöm volt,de nem a csendesebb fajtábol:))

Valahogy úgy alakult hogy mikor kész voltam egy nyitásra kifelé,találkoztam is valakivel,akinek a gyerkőcöm egyáltalán nem volt probléma,és az sem hogy külön éltünk már,de papiron még nem válltunk el...

26. Dina2
2008. máj. 7. 13:14
és hogy még mindig magammal beszélgessek: még ha fel is figyelne rám valaki, igencsak lankad a figyelme ha meglátja mellettem a két kicsi gyereket.
25. Dina2
2008. máj. 7. 13:13
Ja és soha nem volt túl nagy az önbizalmam, de most meg tényleg a padlón van. Tudod, nehezen fordulnak meg utánam majd a férfiak, ha per pillanat nem tudok venni magamnak egy normális cuccot, sőt még egy hajlakkot sem, mert ki van centizve a fizum már előre, és ebből kb.egy centi jut rám...
24. Dina2 (válaszként erre: 23. - Bb52f751dd)
2008. máj. 7. 13:11

Lehet hogy mégis kicsit depis vagyok? Tudod, az a baj, hogy még barátnőm sincsen...a férjemmel, vagyis a "volt", senkivel nem jártunk össze, sem társaságba, neki sincsenek kimondott barátai, pedig én nagyon szerettem volna, mert lánykoromban aktiv társasági életet éltem és nagyon nehéz volt átállni az ő módjára. Persze, ebben is én alkalmazkodtam hozzá...

Nem is akarok én mindenáron ismerkedni, csak tényleg kizökkenni napi gondok alól. ami van dögivel főleg anyagi és ez a szórakozásnak is rögtön gátat vet.

23. bb52f751dd (válaszként erre: 22. - Dina2)
2008. máj. 7. 13:00

Ilyen gondolataid ne is legyenek!Miért lennél az,csak azért mert elváltál?Még fiatal vagy nagyon,mi barátnőkkel sokszor elmentünk együtt sétálni,egy-két szórakozóhelyre,buliba,de soha nem azért,hogy mindenáron ismerkedjünk,csak kikapcsolódni és h jól érezzük magunkat.Nem kell mindenáron keresgélni,ilyenkor nagyon jól esik az is,ha csak beszélgetsz,hülyéskedsz és kizökkensz a napi gondokból egy kicsit...És törődj sokkal többet magaddal is,hidd el meg fognak utánad fordulni a férfiak!

Bízz magadban :)

22. Dina2 (válaszként erre: 21. - Bb52f751dd)
2008. máj. 7. 12:45
Kösz a bíztatást és a tanácsot, csak az a gond hogy fogalmam sincs hol lehet ismerkedni egy magamfajta anyukának...és szoros kapcsolatot nem is akarok egyelőre, csak rá akarom döbbenteni magamat,hogy vannak más férfiak is és hogy én meg a válással nem lettem egy eldobott rongy, aki nem kell senkinek.
21. bb52f751dd (válaszként erre: 20. - Dina2)
2008. máj. 7. 12:30

Szerintem ti már elváltatok egymástól,most már a saját külön életeteket élitek...attól,hogy a bírósági végzés nincs meg....mert gondolom,jól meggondolta ő is az egészet,hisz azért költöztetek külön...Így azt gondolom,már nincs joga beleszólni,hogy te kivel beszélgetsz,ismerkedsz.

Egyébként nekem is hasonló érzésem volt,amikor még nem hivatalos volt a válás...és amikor már papíron is elváltunk,sokkal könnyebben ment minden...pedig nálam még a botrány sem merült volna fel...nem tudom miért...

Ismerkedj,beszélgess nyugodtan más férfiakkal is,ha mást nem keress más helyeket,ahol ismerkedni lehet,mert az iwiw tényleg elég nyilvános hely...

Sok sikert :)

20. Dina2
2008. máj. 7. 12:18
Jányok, szerintetek normális az, hogy azért nem merek nyilvánosan megjelenni az iwiwen, mert félek a volt férjemtől? Aki még ugyan mindig a férjem, csak külön élünk. Szeretnék beszélgetni, ismerkedni (és semmi több) más férfiakkal, csak hogy ráébredjek: léteznek más és másfajta férfiak, nem az ex az egyetlen a világon, és nem merek bemutatkozni senkinek, mert félek, hogy megtudja és botrányt csinál...
19. Nyuszó68 (válaszként erre: 15. - Castellina)
2008. ápr. 23. 20:59
Ezzel én is így vagyok.
18. Dina2
2008. ápr. 23. 10:51

Válás után két gyerekkel-lehetek újra boldog?

Ha nem függsz senkitől, menj, szórakozz, találd meg önmagad, alkoss, sportolj, próbálj ki mindent, amiben örömöd leled! Egyszer csak ott lesz majd Ő, és nincs több kérdés-szerintem.

17. Castellina (válaszként erre: 16. - Ac1096844d)
2008. ápr. 18. 22:36
Egyenlőre nem. Nem vagyok függő tipus. Nem szeretek függeni semmitől sem, még a vágyaim rabja sem vagyok.:)
16. ac1096844d (válaszként erre: 15. - Castellina)
2008. ápr. 18. 22:33
Másra nem is vágysz? ;)
2008. ápr. 18. 22:31
Én szeretek egyedül lenni. Az egésznapos munka után hazamegyek és otthon csönd és nyugalom vár, pihenés. Másra nem is vágyom. Egyenlőre.
2008. ápr. 18. 21:10

Elkezdtem felépíteni az új életemet EGYEDÜL!Akarom és hiszem hogy sikerülni fog!Igen,a sebek begyógyulásához idő kell,de az van bőven!Legalábbis remélem!

Mindenkinek sok erőt,bátorságot kívánok egy új élethez!

13. fe20557d00 (válaszként erre: 11. - Nyuszó68)
2008. ápr. 14. 20:26
Most vettem észre,hogy nyitottál egy új topikot! Mindenképp lehetsz boldog,amit lelkedben is akarni és elhinni kell.De tényleg kell az idő,mire minden sebed begyógyul és lezárod a házasságod.Nekem voltak hullámvölgyek,volt,hogy úgy éreztem,kár volt..volt hogy úgy éreztem jó így...stb..majd szép lassan kitisztult.
12. bb52f751dd (válaszként erre: 11. - Nyuszó68)
2008. ápr. 8. 20:52

Köszi:)

Büszke is vagyok rájuk!:))

11. Nyuszó68 (válaszként erre: 10. - Bb52f751dd)
2008. ápr. 8. 20:48
Megnéztem a gyerekeidet,nagyon édeseeeeek!
10. bb52f751dd (válaszként erre: 9. - Nyuszó68)
2008. ápr. 8. 20:44

Ahogy írtad is,nem szabad csak a gyerekek miatt együtt maradni...

Csak nagyon erősnek kell lenni,ami iszonyú nehéz,

de nem lehetetlen...

9. Nyuszó68 (válaszként erre: 8. - Bb52f751dd)
2008. ápr. 8. 20:37

Köszi,köszi,köszi! Nagyon ari vagy!

Te egy tökéletesen jó példa vagy azoknak a megcsalt nőknek akik gyerek/ek mellett döntenek a válás mellett.

2008. ápr. 8. 20:30

Ez még egy szerencsésebb helyzet.

Én két gyerekkel váltam el,kb két és fél év múlva találkoztam a jelenlegi párommal,és azóta már van egy közös bébink is! :)

Biztos vagyok benne,hogy megtalálod a boldogságot,de ahogy a többiek is írták,le kell zárni teljesen a múltat,ami lehet hogy hosszabb ideig is eltarthat.

Mozdulj ki otthonról,minél többet legyél társaságban,barátokkal, foglald le magad,élvezd az életet.

Drukkolok,hogy megtaláld a boldogságodat! :)

7. Nyuszó68 (válaszként erre: 6. - Fe6fe7671f)
2008. ápr. 8. 20:26
Most még abban sem vagyok biztos hogy akarok-e egyáltalán új kapcsolatot.Lehet hogy pár hónap/év múlva majd másképp fogok gondolkodni.Egyelőre nagyon jól elvagyok egyedül.
2008. ápr. 8. 20:12

Én is elváltam 14 éves kapcsolat után. Három év múlva úgy éreztem, hogy megtaláltam az igazit. Csak rosszul választottam. Ő nem az volt, akibe beleszerettem. Egy beteg ember, aki képes volt kettős életet élni.

Csak akkor kezdj bele komolyabban az új kapcsolatodba, ha már van legalább egy hét, hogy nem gondolsz a régire. Addig, míg naponta többször is eszedbe jut, addig nem fog sikerülni az újjal tartós kapcsolatot kialakítanod.

Először tehát, zárd le a lelkedben is a régit.

5. Nyuszó68 (válaszként erre: 4. - 1a50c86bb0)
2008. ápr. 8. 20:05
Valahogy én is így képzeltem. Nagyon várom már a jó időt hogy végre ki lehessen mozdulni a 4 fal közül.Kirándulásokat,programokat szervezek,megpróbálom lefoglalni magam,hogy minél kevesebbet rágódjak a múlton.Megmutatom hogy egyedül is boldog leszek!!!A mottóm:csak előre nézni!Mindenkinek ezt ajánlom!Mutassuk meg hogy egyedül is tudunk boldogulni!
4. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 3. - Nyuszó68)
2008. ápr. 8. 19:55

Lehetsz es leszel is meg nagyon boldog, csak dolgozd fel a tortenteket, ne igy vesd bele magad egy masik kapcsolatba, ahogy irtad is.

Csinaltass egy uj frizurat, kezdj el valami uj sportot uzni, foglald el magad es gyorsan magadra fogsz talalni!

2008. ápr. 8. 19:50

Hát ahhoz képest hogy az esetek 90%-ban azt a tanácsot kaptam hogy egy megcsalást nem lehet megbocsátani,hát a kérdésemre nem özönlenek a válaszok.

Mapipiti neked külön köszönöm.Én jelenleg nem akarok új kapcsolatot kialakítani,még nagyon frissek a sebeim.Nagyon sok barátom mellettem áll akik segítenek talpon maradni,és igen úgy érzem nyitott leszek egy új életre,de addig is még el kell tellnie egy kis időnek.Gyerekem nincs,jelen esetben "szerencsére".De ha lenne akkor is valószínű a válás mellett döntöttem volna.Úgy érzem hogy csak a gyerek/ek miatt nem szabad egy rossz kapcsolatban maradni.

2008. ápr. 8. 04:57

Szia Nyuszó!

Ez rajtad múlik. Mindenesetre amíg nem vagy túl érzelmileg az exeden, ne kezdj új kapcsolatba.

Az én férjem tavaly májusban költözött el a legjobb barátnőmmel, előtte már egyszer próbálkozott a különélléssel. Szeptemberben interneten megismerkedtem valakivel, akitől annyi csodálatos dolgot kapok, amire vágytam, nagyon megszerettem őt. De szerintem ehhez szerencse is kell, hogy a megfelelő emberrel fuss össze.

Amit te tehetsz, az, hogy nem zuhansz össze, hanem megpróbálod a jelenlegi helyzetedből a legjobbat kihozni, és nyitott maradsz az életre.

Vannak gyerekeid? Ők is sokat segíthetnek neked!

2008. ápr. 6. 14:43
Azoknak a véleményére lennék kíváncsi akik elváltak, és újra megtalálták a boldogságot.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook