Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Válás után egyedül - lehetek újra boldog? fórum

Válás után egyedül - lehetek újra boldog? (beszélgetés)

1 2 3
60. 3afdbd21b7 (válaszként erre: 53. - 7a41911d90)
2008. aug. 10. 21:52
csatlakozom:)
59. mikus
2008. aug. 10. 12:03
köszönöm szépen nektek a sok biztatást.bizom benne hogy igy lesz...üdv mindenkinek
58. Cipéné (válaszként erre: 26. - Dina2)
2008. aug. 9. 20:34
Nekem 3 gyermekem van és a legkisebb 16 hónapos! Mégis megtaláltam azt hiszem akivel letudom élni az életem és elfogad olyannak amilyen vagyok! Sajnos az nagy baj, ha valaki azért nem áll valakivel szóba mert gyermeke van, teljesen mindegy mennyi! Attól joga van mindenkinek a boldogságra amiért van gyermeke, legyen ez férfi vagy nő! Nem biztos, hogy apát keres a másik, lehet, hogy csak boldog szeretne lenni és majd minden szépen lassan kialakul, mint nálunk!
57. Cipéné (válaszként erre: 55. - 7a41911d90)
2008. aug. 9. 20:27
Látod igazam van? Nem szabad feladni, mert minden rossz után csak jó jöhet és lehet, hogy még annál is jobb! :-)))
56. Cipéné (válaszként erre: 53. - 7a41911d90)
2008. aug. 9. 20:26
Nagyon igazad van! :-)))
55. 7a41911d90 (válaszként erre: 52. - Cipéné)
2008. aug. 9. 20:25
Csatlakozom. Én egy nehéz válás után, mindent feladva, teljesen elkeseredve találkoztam az igazi párommal.
54. Cipéné (válaszként erre: 50. - Mikus)
2008. aug. 9. 20:25

Ja és még valami!

Ha valaki úgy fog téged megszeretni ahogy vagy, akkor bízz benne! Azt hittem én sem fogok soha megbízni senkiben és barátnőm sem lesz már soha, de mégis kell bízni! Mert nem mindenki olyan mint amilyen például nekem volt a barátnőm meg a második férjem! Hidd el sikerülni fog, csak egy tanács! Légy óvatos! Akkor minden sikerülni fog! És mindent csak szépen lassan! Hidd el sikerülni fog! Kicsit éld az életed, csinálj olyan dolgokat amiket eddig nem tettél, tehettél meg és meglátod másként látod majd a dolgot! Puszillak

53. 7a41911d90 (válaszként erre: 50. - Mikus)
2008. aug. 9. 20:23
Sőt, talán egy új kapcsolatban fogsz rádöbbeni, hogy ez előző nem is volt olyan jó, mint hitted.
52. Cipéné (válaszként erre: 46. - Mikus)
2008. aug. 9. 20:21
Ne legyél elkeseredve! Csak most rossz, mert most jöttél rá, hogy le kell zárni ezt a pár hosszú évet! Nehéz ilyenkor, mert én is átéltem! Annak idején én akartam válni és mégis rossz volt! Hosszú az az idő amit együtt él az ember, szinte megszokássá válik! De ne legyél elkeserdve és megijedve! Leszel te még boldog, mert minden rossz után csak jó jöhet és hidd el veled is így lesz! Én kétszer váltam el és a második nagyon zűrös volt, mert 3 hónapos házasság után 3 hónapos terhesen hagyott el a férjem a legjobb barátnőm lánya miatt! Azt hittem belehalok, de felálltam és végig csináltam mindent egyedül, mert volt még ott az első házasságomból két lány, akiknek szükségük volt rám, meg nem utolsó sorban ott volt a kis pocaklakóm is! És most itt vagyok a világ legboldogabb embereként, mert itt a neten találtam meg a páromat, akivel nagyon boldogok vagyunk! Te se add fel és emelt fővel vidd végig és meglátod akkor jön a boldogság az utadba amikor nem is várod! Kívánom légy te is ilyen boldog mint én most vagyok! Meglátod sikerülni fog! :-))))))
51. mikus
2008. aug. 9. 19:22
én nem hiszem hogy ez nekemmenni fog...
50. mikus
2008. aug. 9. 19:21
es megtudtok meg egy pasiban bizni ennyi keserüség utan is??
49. adri25
2008. aug. 9. 18:36
Szerintem lehetsz boldog,és lehet,hogy jön még 1 sokkal normálisabb pasas
2008. aug. 9. 18:03
változás: nyugodt anya, magamat elfogadó, nagyon erős nő lettem!
2008. aug. 9. 17:49
Én a válásom után sokáig egyedül voltam. És soha olyan jól nem éreztem magam, mint akkor. Egyedül, nyugalomban, szabadon, békében élni sokkal jobb, mint együttélni egy rossz házasságban, veszekedések, idegeskedés és feszültség alatt.
46. mikus
2008. aug. 9. 16:10
sziasztok nálunk a mult héten mondtak ki a válast 14 ev utan.en akartam valni es nem is banom csak most kicsit rosszul érzem magam egyedül.az exem meg nem vitte el a cuccait majd csak jkedden költözi de neha ha hazajön latom hogy ö nem erzi anyira rosszul magat az egesztöl éli a kis életét tovabb.es van egy 11 éves lanyunk is aki meg nemtudom hogy viseli ezt az egészet mert meg egyenlöre nem erdekli.de hogy hogyan tovabb azt meg nem tudom csak azt hogy palit latni nem akarok....
45. Nyuszó68 (válaszként erre: 43. - 3afdbd21b7)
2008. jún. 10. 22:00
Igen így van. Át kell esni azon a bizonyos holtponton. Igenis elsősorban magunknak kell bebizonyítani,hogy egyedül is boldogulunk.
2008. máj. 13. 15:09

Ja és csatlakozom a caravell 40.hozzászólásához...

Nálam a változás nem volt szembetűnő annyira, csak elkezdtem szoknyába járni, amit addig az ex-em féltékenységből nem engedett:(

43. 3afdbd21b7 (válaszként erre: 39. - Dina2)
2008. máj. 13. 15:07

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nálam kb. 1 évig tartott. Addig senki nem érdekelt, hanem próbáltam a saját önálló kis életemet kialakítani. Nagyon fájt, mert kudarcként éltem meg akkor a válást, de tudtam, hogy nem én vagyok egyedül a hibás. Azt mondtam, hogy meg kell mutatnom magamnak, hogy képes vagyok egyedül is elboldogulni, megállni a saját lábamon és szépen lassan igyekeztem is helyre állni. Bár nekem könnyű helyzetem volt, mert nem volt gyermekem, de szerintem akinek van annak meg még fontosabb, hogy talpra álljon.

És azt gondolom, hogy egy hosszú párkapcsolatot, vagy válást meg kell egy kicsit "gyászolni". Hogy leszűrd a tapasztalatokat, tanulj a hibákból és hogy megerősödj egy új kapcsolathoz...

Kitartás!!!!!!! Minden rossz után jön valami jó!!!!!!!!!!

42. Dina2 (válaszként erre: 41. - Ccd9bb7d17)
2008. máj. 13. 11:50
változás: ordítós,szigorú anyukából engedékeny,játszós anyuka lettem.
41. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 40. - Caravell)
2008. máj. 13. 11:48

változás:félhosszú unalmas barnábol gyorsan tüsihaju vörös lettem:))

most ujra unalmas barna vagyok:D

2008. máj. 13. 11:42
Előbb-utóbb biztosan, kérdés,h lelkileg mikorra tudod feldolgozni. A hétköznapi pszichológia könyvsorozatban van ilyen könyv "Újra egyedül" ajánlom. És legyél merész, most felforgathatod az életed, változtathatsz mindenben, öltözködés, lakhely, munkahely... kipróbálhatsz, tanulhatsz, élhetsz. Használd ki az egyedüllét előnyeit,mert vannak, keresd tudatosan,h minek örülhetsz, és ha az életöröm kisugárzik, akkor nem is leszel sokáig egyedül: a ffiakat jobban megszédíti a "belső mosoly",mint a karcsú derék :)
39. Dina2
2008. máj. 13. 10:50

4 hete hogy külön élek a férjemtől, és eedig tartott az erőm. eddig tartottam magam, nem ejtettem egy könnyet sem, nem voltam ideges, szinte jólesett, hogy végre a magam ura lehetek és senki nem szól bele a dolgaimba és nem ordít rám, ha hibázom...most kezd kiütközni rajtam a magány: lassan mindentől elmegy a kedvem, már a boltba is nehezemre esik elmenni meg bármit csinálni is, bármelyik percben bőgni tudnék és ha meglátok egy bármilyen szeretettel vagy boldog párkapcsolattal fűtött dolgot, bőgök is. Rohadtul magányos vagyok, rohadtul ideges és rohadtul férfihiányom van...

Ez az időszak meddig fog tartani szerintetek? És utána milyen periódus jöhet?

Ez az időszak meddig fog tartani?

38. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 37. - Bb52f751dd)
2008. máj. 7. 14:00

éppen nem jól érzem,ezért akarok fogyni,de ez más dolog,annyira kövér nem vagyok....

Pár kilóval voltam csak kevesebb mikor megismertem a férjem,az sem volt kizáró ok.

37. bb52f751dd (válaszként erre: 36. - Ccd9bb7d17)
2008. máj. 7. 13:55

hát,igen,léteznek ilyen kedves emberek...ne foglalkozz az ilyenekkel!

De Te jól érzed magad??Mert az a lényeg!!

A többire meg nagy ívben...!!Így tetszel a férjednek,így szeret...akkor meg hol itt a probléma,nem?

36. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 34. - Bb52f751dd)
2008. máj. 7. 13:48

én ép minusz 1nél tartok....nulla önbizalomnál ma utánnam szólt jóóóó hangosan valaki aki tavaly látott utoljára,mikor kb ekkora voltam mint most,talán egy két kilóval kevesebb,hogy hová akarok még hízni......

nem mondtam hogy azótta már híztam,és ép most fogytam vissza 7 kilót:)

azért nem tett jót az önértékelésemnek...

35. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 33. - Bb52f751dd)
2008. máj. 7. 13:46
nekem a bemutatkozós sablonduma után először az jött,hogy még nam vagyok elválva,csak válófélben...mikor normálisan reagált,jött az hogy van egy kisfiam,erre olyan szépet irt hogy azótta is a fejemben motoszkál ...neki sem volt gyerek,mostmár a közös is 4 éves,a nagy pedig 7.
34. bb52f751dd (válaszként erre: 32. - Ccd9bb7d17)
2008. máj. 7. 13:43
Nekem se sokkal több,talán nullánál már 1-el nagyobb :))
33. bb52f751dd (válaszként erre: 31. - Ccd9bb7d17)
2008. máj. 7. 13:42

ugye??én is így gondolom,örülök,hogy nem vagyok ezzel egyedül...

Nálam ugyanez a telós chat...a válaszlevelemben a második mondatom volt,hogy két gyerek is van,azt mondta egyből,nem gond!5 évvel fiatalabb,neki még nem volt gyerek...azóta van közös :))

32. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 30. - Bb52f751dd)
2008. máj. 7. 13:39

önbizalom???az meg mi?????

Nekem sincs olyanom még most sem:((

31. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 30. - Bb52f751dd)
2008. máj. 7. 13:38

Az én kapcsim telós társkeresősnek indult,tehát hamarabb beszéltünk mint találkoztunk.Egyszer véletlenül ép arra járt amerre doliztam és felhívott nem lenne e kedvem összefutni vele...nos volt:)viszont emlékszem,kicsit cikinek éreztem,mert farmer,kötöttgarbó,pufikabát,bakkancs volt a szerelésem,lévén tél,busszal ingáztam,és a melóhely sem volt túlfűtött,nem nagyon volt lehetőség divatozni....azért csak elvett feleségül:DD

Nem hiszem hogy a legdivatosabb dolgok kellenének egy normális kapcsolathoz....

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook