Válás után egyedül - lehetek újra boldog? (beszélgetés)
Ja és még valami!
Ha valaki úgy fog téged megszeretni ahogy vagy, akkor bízz benne! Azt hittem én sem fogok soha megbízni senkiben és barátnőm sem lesz már soha, de mégis kell bízni! Mert nem mindenki olyan mint amilyen például nekem volt a barátnőm meg a második férjem! Hidd el sikerülni fog, csak egy tanács! Légy óvatos! Akkor minden sikerülni fog! És mindent csak szépen lassan! Hidd el sikerülni fog! Kicsit éld az életed, csinálj olyan dolgokat amiket eddig nem tettél, tehettél meg és meglátod másként látod majd a dolgot! Puszillak
Ja és csatlakozom a caravell 40.hozzászólásához...
Nálam a változás nem volt szembetűnő annyira, csak elkezdtem szoknyába járni, amit addig az ex-em féltékenységből nem engedett:(
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nálam kb. 1 évig tartott. Addig senki nem érdekelt, hanem próbáltam a saját önálló kis életemet kialakítani. Nagyon fájt, mert kudarcként éltem meg akkor a válást, de tudtam, hogy nem én vagyok egyedül a hibás. Azt mondtam, hogy meg kell mutatnom magamnak, hogy képes vagyok egyedül is elboldogulni, megállni a saját lábamon és szépen lassan igyekeztem is helyre állni. Bár nekem könnyű helyzetem volt, mert nem volt gyermekem, de szerintem akinek van annak meg még fontosabb, hogy talpra álljon.
És azt gondolom, hogy egy hosszú párkapcsolatot, vagy válást meg kell egy kicsit "gyászolni". Hogy leszűrd a tapasztalatokat, tanulj a hibákból és hogy megerősödj egy új kapcsolathoz...
Kitartás!!!!!!! Minden rossz után jön valami jó!!!!!!!!!!
változás:félhosszú unalmas barnábol gyorsan tüsihaju vörös lettem:))
most ujra unalmas barna vagyok:D
4 hete hogy külön élek a férjemtől, és eedig tartott az erőm. eddig tartottam magam, nem ejtettem egy könnyet sem, nem voltam ideges, szinte jólesett, hogy végre a magam ura lehetek és senki nem szól bele a dolgaimba és nem ordít rám, ha hibázom...most kezd kiütközni rajtam a magány: lassan mindentől elmegy a kedvem, már a boltba is nehezemre esik elmenni meg bármit csinálni is, bármelyik percben bőgni tudnék és ha meglátok egy bármilyen szeretettel vagy boldog párkapcsolattal fűtött dolgot, bőgök is. Rohadtul magányos vagyok, rohadtul ideges és rohadtul férfihiányom van...
Ez az időszak meddig fog tartani szerintetek? És utána milyen periódus jöhet?
Ez az időszak meddig fog tartani?
éppen nem jól érzem,ezért akarok fogyni,de ez más dolog,annyira kövér nem vagyok....
Pár kilóval voltam csak kevesebb mikor megismertem a férjem,az sem volt kizáró ok.
hát,igen,léteznek ilyen kedves emberek...ne foglalkozz az ilyenekkel!
De Te jól érzed magad??Mert az a lényeg!!
A többire meg nagy ívben...!!Így tetszel a férjednek,így szeret...akkor meg hol itt a probléma,nem?
én ép minusz 1nél tartok....nulla önbizalomnál ma utánnam szólt jóóóó hangosan valaki aki tavaly látott utoljára,mikor kb ekkora voltam mint most,talán egy két kilóval kevesebb,hogy hová akarok még hízni......
nem mondtam hogy azótta már híztam,és ép most fogytam vissza 7 kilót:)
azért nem tett jót az önértékelésemnek...
ugye??én is így gondolom,örülök,hogy nem vagyok ezzel egyedül...
Nálam ugyanez a telós chat...a válaszlevelemben a második mondatom volt,hogy két gyerek is van,azt mondta egyből,nem gond!5 évvel fiatalabb,neki még nem volt gyerek...azóta van közös :))
önbizalom???az meg mi?????
Nekem sincs olyanom még most sem:((
Az én kapcsim telós társkeresősnek indult,tehát hamarabb beszéltünk mint találkoztunk.Egyszer véletlenül ép arra járt amerre doliztam és felhívott nem lenne e kedvem összefutni vele...nos volt:)viszont emlékszem,kicsit cikinek éreztem,mert farmer,kötöttgarbó,pufikabát,bakkancs volt a szerelésem,lévén tél,busszal ingáztam,és a melóhely sem volt túlfűtött,nem nagyon volt lehetőség divatozni....azért csak elvett feleségül:DD
Nem hiszem hogy a legdivatosabb dolgok kellenének egy normális kapcsolathoz....
További ajánlott fórumok:
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Egyedül boldogan?!!!
- Jobb egyedül, szegényebben de nyugalomban, mint házasságban de boldogtalanul, idegeskedve?
- A rengeteg egyedüllétől lehetek depressziós?
- Egyedül a gyerekkel vagy boldogtalan házasságban tovább?
- Nehezen tudom megemészteni, hogy ezután már nem lehetek boldog.