Válás szélén!? (beszélgetés)
Ahogy megszületett a kicsi jött ez a nyavaja.Voltam dokinál vele,szedtem/ek gyógyszert de nagyon megsínylette a házasságunk.
Rengeteget megbántottam szóban,sokat vitatkoztunk.Elfordult tőlem.És nem tudom hogy hogyan hozzam helyre.Remélem csak hogy nincs azóta neki más.
Biztos nincs is más.Egy pici baba melett nehéz nőnek lenni,és még ott vannak a nagyobbak.Ha te is szereted,biztos helyrehozzátok!Lassan a pici is egy kicsit le tud "vállni" rólad,és több idő,és főleg energia marad egymásra.
Nagyon szurkolok nektek!
ha két ember élete tönkre ment/megy egymás mellett, egy gyerek ne tartóztassa őket együtt ... hosszú távon a gyereknek sem jó látni a szülei vitáit, boldogtalanságát.
... ez az én véleményem.
Inkább most menjenek szét, minthogy nagyobb korában. Persze alakuljon jól minden, de így még elviselhetőbb a gyereknek.
Nem.Én most nagyon úgy érzem hogy ez a mélye.Remélem hogy nem és nem is akarom hogy azt lássa hogy feladom.
Itt most nekem kell bizonyítani.Az én depim miatt lett az a helyzet
A házasságban vannak nagyon mély pontok.De a válás nem megoldás.
Gondold át,hogy jutottatok idáig? Mi az a lehetőség amit még megtehettek,hogy helyre álljon a biztonság és a béke?
Ahol gyerek van ott meg nem is szabad erre gondolni.
nálunk még talán nincs új nő a képbe...eddig megbízhattam benne.Remélem ez ezután is így marad.
Voltam féltékeny de akkor mindig az volt hogy ő engem szeret ne aggódjak.mióta a pici megszületett azóta vannak gondok jobban.Eltávolodtunk egymástól.Testileg és lelkileg is.Ezt kénne újra helyrehozni
Szia!Én ott vagyok,nagyon a szélén...Csakhogy ez nem olyan egyszerű.4év házasság után,2 kicsi gyerekkel,gyeden,családi háttér nélkül meggondolja az ember alaposan.
Megpróbáltam mindent:magamra jobban figyelni,fogyókúra,fodrász,új ruhák.Rá jobban figyelni,kedveskedni,sokat beszélgetni.Közös nyaralást szerveztem.Úgy éreztem sikerült,alakul a dolog.ekkor találtam meg a titkos telefont,amit a szeretőjével használtak.
ekkor véget ért bennem valami,ő is tudja.Mivel nem tudok hová menni,egyenlőre maradok vele,de már nem teszek semmit.Viszaadta a telefont,most Ő pedálozik,bizonygatja,nem jelentett semmit,minket szeret,nem akar elveszíteni.Megrendült a bizalom,nem tudom fog-e menni.
szóval tanácsot nem tudok adni,de ha nincsenek nayg gondok,talán érdemes megpróbálni.
Most látom,főleg a gyerekek miatt is!
Hátha neked sikerül!
kedvességgel, odafigyeléssel, szeretettel sokat lehet javítani egy házasságon!
mindig meg kell keresni az okot, hogy mi az ami kiváltja a negatív éruelmeket!
Sziasztok.
Szeretnék olyan emberekkel beszélgetni akik már álltak a házasságukban a szakadék szélén és már megfordult a fejükben a válás lehetősége és mégis sikerült jóra fordítani mindent.
További ajánlott fórumok:
- Országunk a "csőd szélén"...van aki kivette a bankból a suskát?:)
- A szakadék szélén állva. Mit tehetnék?
- A depresszió szélén
- Hogyan lehetne kideríteni, hogy valaki miért tart sok kutyát, eldugva egy erdő szélén? Szerintünk nem épp jó szándékkal vannak tartva....
- Hogyan lehet otthon leápolni a nagylábujjamat (talán gyulladás van rajta a köröm szélénél)? Ollóval kivághatom?
- Jó tanulóból a bukás szélén...