Valakinek van AbTronic X2 vagy régi AbTronic öve? Tapasztalatok róla? (tudásbázis)
Szia!
Szerintem ha ennyire egszerü lenne a fogyás hogy csak felcsatoljuk az abtronicot,akkor mindenki ilyennel járkálna.
Én személy szerint nem hiszek az ilyen dolgokban.
Akkor ez csak ámítás?
Anyu ann vett egy forgo seprüt,pár nap alatt kuka volt,nem szívott.A centrifoga,turmix,daráló,na za fogjuk rá még megy....
Nekem van a régebbi. Igaz régen is vettem. Anno használtam is, csak valahogy gyengének tartottam. Vagy nem is, inkább az volt a bajom verler, hogy csak egy tenérnyi helyen vibrált és nem is olyan nagyon erősen. Ráadásul amikor elfogott a gél nem tudtam pótólni. Bár azt irták, hogy a testápoló is jó, de mégsem, mert csipett.
Most egyébként én is igen szemezek vele. 2. hete voltam bent a boltban, de nem kapható. Azt mondták, hogy októbert végén érdeklődjek.
Ha lesz, bemegyek és megnézem, hogy mennyi helyen fejti ki a hatását, és mekkora területen, a6után döntök.
Szia!
Igaz én még nem probáltam ki,de rajtam is maradt a szülés óta egy kis felesleg.Anyum anno vett tv cuccos termékeket,de sokkal befürdött.
sziasztok!
8 hete szültem, és sajna deréktájékon és a hasamon maradt felesleg és nagyon "lóg".
A picim sajnos nagyon hasfájós, teljesen lefoglal és kifáraszt, ezért valami egyszerűbb, nem fárasztó módszert keresek a fogyásra.
Van az abtronic, de ha nem ér semmit, nem veszem meg, ahhoz nagyon drága. Mondjuk lehet h amúgy sem veszem meg. :D
Nem nagyon hittem az ilyen tv shopos cuccokban, de most hiszékeny és hájas újdonsült anyuka vagyok.. :D
Várom a véleményeket.
Én többször voltam már rehabilitációs kezelésen, mivel két térdműtét után a combizmom elsorvadt. A bal combom 4 cm-rel lett vékonyabb, mint a jobb. A kezelések közt mindig szerepelt a szelektív ingeráram kezelés is, ami ugyanazon az elven működik, mint az Abtronic. Kis tappancsokat raktak a combomra, és árammal izomösszehúzódásokat idéztek elő.
Szóval ugyan nekem nincs ilyenem, de az elv tutira bevált, a gyógyászatban is használják. Most szeretnék venni egyet, van vkinek konkrét tapasztalata erről az újról???
Nostsómmal jövőhéten kezdjük a flabélos testmozgást ez egy olyan gép ami nagyon rezeg nem elektromos csak magas hercen rezeg........elég 10 perc heti 3 x jó fogyásra naribőrre erősítésre izületi betegségre.....
Hogy miért is ilyen hatásos az OTO Bodycare FLABéLOS teljes test vibrációs fitness edzőgép? A teljes test vibrációs edzés során testünk összes izmát stimuláljuk, másodpercenként akár 30 izmot is, amit más edzésmódszerrel lehetetlen lenne elérnünk. Mindezt úgy érjük el, hogy szívünket nem erőltetjük és fáradtság érzése se lesz urrá rajtunk.
A teljes test vibrációval a következő eredményeket érhetjük el:
- fáradtság érzete nélkül végzünk kardiovaszkuláris edzését
- felgyorsítja az agyagcserét, növeli a pulzust
- fokozza az izmok teherbírását, robbanékonyságot eredményez, megnöveli az izmok erejét és kiemeli tónusait
- megállítja a csonttömeg-vesztést
- javítja a vérkeringést
- segíti és javítja az izmok közötti koordinációt, rugalmasságot eredményez izmainkban
- csökkenti a narancsbőrt, segít a fogyásban és a szép alak kialakításában
- gyorsítja és javítja az emésztést, a kalóriák gyorsabban égnek, mint bármikor
- csökkenti a derékfájást
- cukorbetegeknek is ajánlott, javítja a vérkeringését a végtagjainkban
- növeli a vér oxigén szintjét
- elősegíti a sérült izmok és ízületek gyógyulását
Bérlet 10 alkalom 10ezer ft.+2 alkalom ajándék de ha egyszer mész bérlet nélkűl 1000ft nekem azért tetszik mert mindenre jó és mert csak 10 perc így a 13 hós kicsilányom mellett is tudok ráá időt szakítani
:)
Köszi a tippet! Sajnos a gyerkőc mellett nem igazán van időm elmenni bárhova is, meg energiám sincs tornázni... Itthon meg nem is olyan a mozgás, nem szeretek itthon tornázni.
No ez engem is érdekelne mert régen volt nekem az a kék fekete......de az egy idő után megtört és már csak egy pici részen működött de ahogy visszaemlékszem nem volt valami jó érzés.Csak szépen fokozatosan emeltem fel a fokozatot és valóban alsó hasra felső hasizomra külön külön kellett "gyurni".Azért lennék kíváncsi hogy kinek mennyire használt mert nekem most szülés után lassan 1 évvel is plötyi a hasam meg van úszógumim is .....és jó volna onnan eltüntetni de azért más volt régen meg más most a hasam.
De ha arra gondolok hogy a szépségcentrumokba egy csomó áramon alapuló kezeléssel feszesítenek és bontanak zsírt.....vagy szerintetek???
Ma láttam a reklámot. Tényleg kevertem, ez nem az a rázogtatós... izé. Ez kis erősségű áramütésekkel készteti összehúzódásra az izmokat.
Hát... ez se kéne! Brrr!
jó ez a rázogatós és az az érdekes, hogy érzem is, mintha felüléseket csinálnék. De mivel nem használom csak heti max 2X, így nagy tapasztalatom nincs vele.
Anyumnak hasműtéte volt, ezért vette, de mivel össze van a hasa kaszabolva kívül belül, így nem nagyon tud mondani semmit, mert ugye ő a rendberakás miatt használja. Szereti. nem tudott felállni, mert a hasizmát is átvágták, azóta rendbe jött, teljesen. Erre tuti jó, de hogy fogyásra is jó e azt nem tudjuk.
Variolux masszírozó gép 2 övvel
A topshop-ban láttam régebben.
:(
Lehet, hogy fórumot kellene indítani a témában?! Hátha akkor írna vki tapasztalatot...
További ajánlott fórumok:
- Kútvölgyi kórház (Dr.Hegedüs Tibor) Van valakinek tapasztalata róla?
- Baj az, ha valakinek több regisztrációja is van a Hoxán?
- Van valakinek Sony Xperia U telefonja? Nagyon tetszik, szívesen hallanék róla!
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Régi pendrivomról egy újra átmásoltam minden adatot és sajnos az új pendrive nem jelenít meg a képeket. Valakinek ötlet?
- Használt már valaki AbTronicot? Tényleg centiket lehet vele fogyni hetek alatt?