Vaginizmus!Hogyan lehet átlépni az ilyesmin? (tudásbázis)
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Vaja, nem olyan nagy az első alkalomnál a fájdalom, mint ahogy azt képzeled. Szerintem csak megfelelő előkészítés függvénye.
Ha minden alkalommal megijedsz, amikor picit is fáj, akkor soha sem tudod meg, hogy attól jobban nem is fáj. :)
Ha pedig még te sem tudsz a saját ujjaddal beférkőzni, akkor tényleg lazítanod kéne. Ha folyamatosan arra gondolsz, hogy jajistenem, biztos nagyon fájni fog, akkor nem fog menni a dolog, mert akaratlanul is összeszorítod magad ott lenn. Először ismerd meg a saját tested, egyedül próbálkozz, ujjal, nézhetsz közben valami erotikus filmet, képeket, ilyesmiket.
Csak kitartás, és nem megijedni, nem félni, mert nincs mitől:)
Azért ne gondoljad, hogy ez valami iszonyatos fájdalom....
Esetleg igyál szeretkezés előtt egy kevés italt, amitől amúgy is ellazulsz, jobban kívánod a szexet, aztán bízd rá magadat a párodra.
Azért kicsit félek.Saját ujjal nem megy, sőt a páromét sem nagyon tudom beengedni, mert ha már tudom, hogy ujjal közelít összehúzódok.A tampon simán bemegy, azzal nincs probléma.
Reggel is próbálkoztunk és nagyon kicsi hiányzott a sikerhez, de ott már fájt picit és összerezzentem és a párom megijedt és nem akart fájdalmat okozni, így nem folytattuk.Valóban, ha határozottabb lenne néha, akkor már túl lennénk a dolgon.De félt engem, nem akar fájdalmat okozni.Pedig muszáj lesz.Remélem tényleg nem fog fájni csak abban a pillanatban míg átszakad.
Szerintem is kár félned. Talán ha egyedül gyűjtenél tapasztalatokat, könnyebben menne. Nem új pasi kell neked semmiképp!! A mostani a tökéletes, mert megértő és türelmes. Inkább egy kis maszti kellene neked. Próbáltál már a saját ujjaddal behatolni? Vagy vibrivel? Szerintem egymagadban könnyebben menne az ellazulás, és megéreznéd hogy nem is olyan rossz az, ha van a hüvelyedben valami, valaki ;)
A tampon használat is segíthet ebben. Ha azt sikerül felhelyezni és levenni, akkor más is befér oda.
Igen, az első valamennyire bizti fáj. Na de csak az első. Talán a párod lehetett volna kicsit határozottabb a behatolásnál. És akkor mire eljut tudatodig a fájdalom, ő már rég a kapun belül pihenget :)
Ne csüggedj, sikerülni fog! A párod szeret, ez a legfontosabb! Te is szeresd magad, mert te egy értékes ember vagy! Sok sikert és kitartást!!! A szexszép dolog, ha szívből jön.
..ez olyan mint a babadolog.. ha nagyon görcsössen akarod, nem fog összejönni. ha laza vagy, nem kattogsz a dolgon, pozítiv eredményeket érsz el... (a szó szoros értelemben.. :-) )
" rííííleexxx" ! ;-)
Hát ez most nem jött össze!
Kicsit jobb volt, de...
Áh...:-(
Köszönöm az eddigi tanácsokat és remélem ha még eszetekbe jut valami, akkor azt megosztjátok velem:)
Terveink szerint ma este is megpróbálkozunk a dologgal:)))
Sajnos valamennyi fájdalmat muszáj elviselni, mert ez mégiscsak az első lesz. Járatlan úton kell járnotok.
De szerintem ne aggódj, mert ha idáig eljutottatok, akkor hamarosan célba is értek.
Nekem is ugyanígy volt az első. Megijedtem a fájdalomtól. Majd egy másik alkalommal már végigmertem csinálni. Igaz sok mindent nem éreztem. De kibírtam. Ezen is át kellett esni.
Sok sikert!:)
én is félek kicsit hogy esetleg emiatt elhagy a párom, ugyanakkor nagyon türelmes és velem együtt próbál megoldást találni, nagyon szeretjük egymást.
Többen mondták már hogy biztos nem szeretem őt eléggé és hogy mással biztos sikerüle, de én nem tudnám mással elképzelni.Vele akarom először, másodszor és 1000-szer is!
Most legutoljára mikor megpróbáltuk akkor voltam úgy hogy na moostmár elég, nagyon kívánom és megtesszük, kicsit sikerült is, de aztán éreztem egy kis fájdalmat és megijedtem, nem mertük folytatni, pedig lehet akkor kellett volna azt a fájdalmat elviselni és azóta már más lenne, nem tudom...
..írtam neked sokat, erre kidobott a gép! ááááá!!!!
nos, csak annyit szeretnék akkor mégegyszer, hogy:
én sokáig voltam szűz..de nem azért mert így akartam, vagy mert tartogattam magam a nagy ő-nek... hanem azért mert nem éreztem magam jól a bőrőmben, nem éreztem magam nőnek, és a pasijaim is.. nem sikerült találnom egy normálisat sem! ráadásul az összes csak azt akarta.. erőltette...vagy legalább is éreztette, hogy haló kiscsaj, nem játszani jöttem!
a jelenlegi párom előtt volt egy fiú.. összeköltöztünk, de szex még semmi. csak próba. és én épp úgy voltam mint Te!! akartam, szerettem, kedves volt, megérdemelte volna- gondoltam én akkor.. de nekem is ugyanez volt az egész! mint neked. a lyuk nem lyuk. :-) szar.. meg hiába türelmes a srác... te okolod magad...zavar.. petting volt ezerrel.. de az igazi belevaló, nem ment! megoldásra nem volt idő: elhagytott. én nem voltam ilyen okos, mint Te, hogy keressem a kiutat ebből. de tudod mit mondok így utólag? nem baj!!
a jelenlegi párommal minden simán ment. mert imádom! teljesen el tudtam engedni magam, semmi negatív érzés nem kerített hatalmába, sem lelkileg, sem testileg, ment minden, mint a karika csapás. nem kellett inni, meg nem kellett halk zene, jött magától, és isteni érzés..
de annyira ugyanaz történik veled, mint velem!
szereted a párod, akarod vele a szexet, de nem megy a lazulás..
a fejedben döntsd el, hogy akarod! hogy jó lesz! hogy isteni lesz! szoktatok szexfilmet nézni? az is segít! hogy átszellemülsz!ez lényeges sztem!
én undorodtam az análtól.. hogy ott csak ki jöhet dolog, be nem! és mára már szeretem! :-)
mert az agyamba eldöntöttem, hogy az jó.. és izgató.. lassan három éve vagyunk együtt a párommal, és szexuális élet terén nagyot lendített rajtam.. sok gátlást le tudtm dobni magamról.. ehhez nem csak te kellesz! hanem a másik fél is!
van vibrátorod? ha nincs szerezz be egyet! szoktasd magad az érzéshez! ugyan nem olyan, mint az igazi, gumiszagú, meg hideg.. de a célnak megfelel!
hát ennyi egyszer. majd írj akkor vissza, addig hátha eszembe jut valami.
üdv!
szerintem a lényeg, hogy nyugisak legyenek a körülmények (telefon kikapcs, szülők se zavarjanak be), a párod jól készítse elő a "terepet", nagyon fontos az előjáték, és sztem először próbálkozzon a párod ujjal, ha kell, használhattok sikosítót, azzal azért könnyebb. Ha már úgy minden okés, akkor jöhet a tényleges akció.
osztcsakügyesen, és nopara:)
nem fáj az:)
nem iszol annyit, hogy ne lennél magadnál. És majd utólag belátod, hogy nem kell félni ennyire a dologtól... elég egy-két pohárka, az talán segít,hogy ellazulj.
Egyébként tényleg akarod a dolgot? Nem szabad eröltetni. Emlékszem, az elsőnél én is remegtem mint a kocsonya, nem is volt túl kellemes, de aztán belejöttem/tünk. Ne majrézz, és sztem (ha tényleg akarod) próbáld meg... egy-két pohár borocska, fincsi vacsi, halk zene, meg ami kell (romantika a köbön), és hátha sikerrel jártok. :)
Háááát én nem szoktam inni, úgyhogy biztos nem kell sok hogy szédelegjek:)Bár nem tudom mennyire jó dolog ezt alkohollal orvosolni:(
Hidd el, én lennék a legboldogabb ha már beszámolhatnék róla!!!:)
csak annyit, amennyitől ellazulsz, amennyitől jól érzed magad (amikor már kicsit szédelegsz) :)
Ha sokat iszol átesel a jó túlsó oldalára, és esetleg még az akció előtt elalszol. :)) (legalábbis nálam így működik a dolog)
sok sikert:) aztán beszámolni ám:)
Juj, az tuti:)))
Én a martinivel vagyok így:) felszabadítja a gátlásokat jól:)
Szerintem néhány pohár bor után jobban el tudnál lazulni!
Próbáljátok ki!:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Új gázszolgáltatóval kapcsolatos tapasztalatokat kérnék! Érdemes-e átlépni?
- Érdemes átlépni a másik gázszolgáltatóhoz?
- Ha Norbi valamelyik duci tréningjével kezdtél, mennyi idő után tudtál átlépni keményebb tornára?