Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Utálom az tartós esőt, a nyirkos hideg időt fórum

Utálom az tartós esőt, a nyirkos hideg időt (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

24. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 10. 17:23
Ne utálkozz, élvezd az életet esőben is.
23. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 10. 16:35
Nem vagyok nyári ember, de egy kellemes, tartós tavaszi időt el tudnék viselni. :)
máj. 10. 16:33
Télen hordott dzsekit vissza ettem jó hogy még nem mostam ki és raktam el.
máj. 9. 17:33
Én is. Depis leszek tőle.
20. jooeva (válaszként erre: 18. - Channa*)
máj. 9. 16:18

Pont így jártam, múlt héten ruhatár-csere volt, de azért 2-3 vékony garbót nem raktam el és milyen jól csináltam.

Fázós vagyok, nincs mese.

19. globus (válaszként erre: 18. - Channa*)
máj. 9. 15:03
Mára elővettem egy vékony sapkát, mert tegnap 10 fokos szél csapkodta az esőt. Majdnem sírtam, úgy fáztak a füleim :D
máj. 9. 14:36

Én azt nem bírom a mostani hidegben, hogy már majd nem elővettem a nyári cuccokat, és újra az őszi kellett:DDDD

Ilyenkor mindig mondom magamnak, hogy de jó, hogy nem csináltad meg ezt sem!;)

A lényeg, hogy 2 nap benti meló volt és bizony felvettem egy vékony csizmát, pulcsit, kendőt a nyakamba és vékony pufi dzsekit is, és befűtöttünk már 2 este.

17. fincsi5 (válaszként erre: 3. - Lady Lavender)
máj. 9. 12:37
Épp te kritizálod a helyesírását, fogalmazását?
16. tien (válaszként erre: 15. - ,zumba)
máj. 9. 12:30

Este fűtöttem.

Fáztam .

Egyik nap közel harminc fok, másnap nem éri el a tizenegyet.

Ez amit nem szeretek.

Tudom nem kívánság műsor..

15. ,zumba (válaszként erre: 11. - Kacsahercegno)
máj. 9. 12:19
Így van, tavaszt írunk még. Növénynevelőnek és nem termésérlelőnek kell még lennie az időnek. Lesz még 3 hónapnyi idő a forróságra.
14. Myra
máj. 9. 12:03
Én is utálom.
13. Kacsahercegno (válaszként erre: 12. - Globus)
máj. 9. 08:24
Jó mondjuk engem személy szerint ez nem zavar, felveszem a kapucnit, aztán megyek, egy kis eső vagy szél biztos nem fog visszatartani. 😅 Mindenestre a május az egy csapadékos hónap, és most végre van egy évünk, amikor nem az van, hogy átugrottuk a tavaszt, hanem úgy tűnik, talán fokozatosan lesz nyár.
12. globus (válaszként erre: 11. - Kacsahercegno)
máj. 9. 08:18
Annyira azért nem, én tegnap elővettem az eltett pufikabátot. Tervben volt kis városi csavargás, lemondtam róla. 12 fokban esőt csapkodott a szél. Még nem voltam kint ma, ha ilyen lesz, sapkát húzok a biciklin.
máj. 9. 08:12
De most kb. pont az évszaknak megfelelő idő van, nem? Nincs 30 fok, de már hideg sincs, reggel hűvös, napközben kellemes... Nincs szárazság, de nem is esik egész nap. Ha áprilisban már 30 fok lenne, akkor meg az a baj, hogy nincs tavasz. Ha nem lenne csapadék akkor megmakkanna az egész termés, valamikor kell esnie...
10. TSanya
máj. 9. 08:00
Én a szélsőségeket utálom, és mostanában csak az van. 30 fok után 14, májusban, aztán nyáron meg jönnek a 40 fokok.
máj. 9. 07:23
Én sem szeretem, nagyon lehangoló.
máj. 9. 07:21
Nekem mindegy. Szélsőséges időben remekül el tudom ütni az időt itthon. Csak akkor mozgok és oda, ahová muszáj.
máj. 9. 06:54

Szokták mondani, hogy olyan mint az időjárás. Szóval a tartós eső, nyirkos hideg nem marad örökké az. Addig se utálom, csak egyszerűen elfogadom.

Egyébként van esernyőm és meleg ruhám is. Gondolom, neked is...

máj. 9. 06:41
Én sem szeretem mert az ízületeim sem szeretik.
máj. 9. 05:59
én nem utálom, a nyári kánikulát annál inkább
máj. 9. 00:30
Jobban elviselem, mint a nyári 40 fokot 😉
máj. 9. 00:27
Meg a nyelvtant.
máj. 9. 00:17
ezzel nem hinnem,hogy egyedul vagy!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook