Unatkozom, csacsognék, csak nincs kivel (beszélgetés)
Sziasztok!
Jelen pillanatban én is az unatkozók táborát népesítem habár nem ártana aludni. 4 hónapos a kisfiam, ő alszik. Apukája meg éppen hazafelé autózik Kisvárdáról és lesz vagy hajnali egy óra mire hazaér. Ráadásul nálunk itt veszprém megyében már szakad a hó. Vízszintesen.
Aludnom kéne de itt nézelődöm és próbálok beszélgetni de lassan minden kedvenc fórumomnál én vagyok az utolsó hozzászóló. :))))
nekem nincs undorom kinézni,nem szeretem a hideget,a havat is csak karácsonykor tudom elviselni...
jó lenne mondjuk egy kellemes kis 25 fok
Sziasztok!
Csatlakozhatok? Én sem tudok még aludni...:(
majd reggel...
serkenti a növekedést,és dúsabb puhább egészségesebb lesz tőle a haj
ha érdekel akkor csigusz 79-nek a naplójában megnézheted,ő vezetett fényképes dokumentációt a hajnövéséről
Sziasztok!
Én is itt kuksolok,aki írta, hogy ömlik a hó az melyik tájegysége szép hazánknak? Mert nekem már egy cseppet sem hiányzik
az biztos!bármelyik pasi ismerősöm kenterbe verne a szempillájával....
ők meg az sem tudják az melyik...:D
na ezt jó tudni! majd kipróbálom én is!
úgy irigylem hogy némelyik pasinak olyan hosszú szempillája van, a nőknek meg nem...
elárulom neked hónapok óta azt forgatom a fejemben h váltok a cukrász szakmára...
gondolkoztam h mit szeretnék csinálni,és azt
imádok sütni,alkotni
de persze gondolom több kell ehhez mint a rajongás
kicsikém
Szombaton lesz 1 éves
Dávidka :-)
További ajánlott fórumok:
- Akik MSN-eznének, de nincs kivel
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Kit, mi bánt? Mi foglalkoztat, esetleg nem hagy nyugodni? Problémáid vannak, amit nincs kivel megbeszélni?
- Mit tegyek depresszió és magány ellen ? Munkán kívül senkivel sem találkozom, nincs senkim itt és kis faluban élek (külföld).
- Úgy mennék valamerre, de nincs kivel. Mit csináljak?
- Nincs kivel menni bulizni!