Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Újra Győzike show, mi a véleményed? (beszélgetés)
Ebből a műsorból két tanulságot vontam le:
1./ Van annyi pénz, amennyiért hülyét csinál magából az ember.
2./ A 11 éves lányom véleménye: "De jó, hogy nem ebbe a családba születtem!"
igy már érthető!:))
most viszont megy aludni csak nehogy rosszakat álmoggyak!:DDD
De az nekem nem jóóóó. Csak toligálja a mocskot amit a dögök behoznak. Ez antisztatikus ám...
Nagypocakkal mi? ;) Kellett az a bot!
csak egy mondatot
csak egyet
nekem 300 ft os van:-) Sőt 700 ft ért vödör is járt a felmosóhoz:-DD
Dehogy, nekem nem jaú. 1 macska, 2 kutya, 1 rossz abból és higgyétek el, jó az a bot! :)
Én nem nézem, csak az előzetest szoktam látni, arra rákényszerítik az embert. Ugyanis utálom a filmekben lévő reklámok alatt kapcsolgatni a tévét, szóval az ajánlókat, reklámokat is nézem, vagy legalábbis hallom.
Igénytelen, színvonalon aluli műsor. De az a szomorú, hogy sok fiatal mégis őket tekinti példaképnek, és "tanulnak" tőlük. Neveletlenséget, tiszteletlenséget. Fogékony a gyermeki agy, a hülyeségre leginkább.
Jesszus, feliratozni kéne.
majd felmosol bot nélkül csájjé:-DD
akkor azért kellett a műsor, hogy megtarthassák a házat?
nekem jó a 800 ft-os is:DD
Már nem eladó:_)
Mini Bááááár:_D akkor a hűtő:-DD
Remélem tripla részt adnak,mert mi lesz velünk egy hétig?:)
Igen, most költöttem el a dugi pénzt felmosóbotra, igaz 5.500 Ft-os de férjem elörte. És így most agyalok hogy mi lesz hó végén, mert a baba pénzhez nem nyúlunk :)
Nekem elromlott a távirányitóm,( univerzális) és lusta vagyok fellálni. Inkább Edmond Dantes
Talán az RTL. Legalábbis a reklám szerint.
basszus az ért dúrva hogy mi csóri prolik azon gondolkozunk hogy mit eszünk hó végén ő meg gondol egyet és kifesteti a házat!!!
De én most is nézem, itt ragadtam.
A pop-corn a bűnös, kiderült!
Nincs Tomi! Pont azt mondom!
na várj csak oda kapcsolok
Senki nem nézi, mégis mindenkit foglalkoztat.
Feláll a hajam tőle.
Nem nézem, de ha sorkapcsolás utján oda tévedek, legaradok és szörnyülködök.
Csak a gyerekeket sajnálom. De nagyon.
Tudják erre van igény és ezért keresnek ők rajta. Mert az előzőeken keresett összeg elfogyott.
Nem jó reklám ez! Igy azt hiszik sokan, csak igy lehet pénzt keresni. Főleg a fiatalok.
További ajánlott fórumok: