Újra együtt! (beszélgetés)
Akkor tényleg elég valószínű.
Nektek csináltak genetikai vizsgálatot? A férjednek is? (vérvételre gondolok)
Bizony, ez így van! Nálunk is megvizsgálták a férjemet immunológiai szempontból is, mert az is lehetett volna, hogy összeférhetetlenek vagyunk!
Illetve volt spermavizsgálata is.
Téged elküldtek az STD laborba? (Szexuális úton terjedő betegségeket vizsgálnak.)
Köszönom Vica.Hihetetlenül fáj az elvesztése egyszerűen nem tudok másra gondolni csak arra,hogy kisbabát szeretnék de megint nem lesz.
Nagyvalő
ószínőséggel nála lesz valami mert a két nővérének sincs gyerkőc ezért szerintem ott a gond.
Köszönöm!
Nem hiszem,hogy genetikailag volt gond.A doktornő azt mondta tegnap,hogy amikor nálam nézték az immun vizsgálatott akkor a páromnál is kellett volna nézni de ez sajnos nem történt meg.És a dokim nem küldte urológushoz sem ami megint csak szükséges lett volna de ezt mi nem tudtuk.Azt hittük,hogy a genetikai vizsgálat és a sperma vizsgálat van a férfiaknál.Ezek szeint még is csak van de ezt a dokinak tudnia kellett volna mert mindíg azt mondják,hogy nem csak a nőt kell vizsgálni hanem a férfit is.
Sziasztok!
Tötyi, elmondhatatlanul sajnálom!!! Együtt érzek Veled, és csodállak a kitartásodért!
Teljesen igaza van a férjednek, utána kell járni, mert ez nem véletlen, valami van a háttérben biztos.
Annyira nem érdemled meg ezt a sorstól! De biztos vagyok benne, hogy lesz Neked még egészséges kisbabád!!!!
szia
veled vagyunk, légy erős, hát igen nem szabad a gyerekek előtt sírni, ez szörnyű, és érthetetlen h 3 gyerkőc mellé mért nem sikerül a tesó, mi baj lehet. nem lehet h a babáknál nem volt rendbe valami, genetikailag???
Sziasztok.
Köszönöm lányok az együtt érző szavakat nagyon jól esik.Próbálok erős lenni mert a gyerekek nem láthatják,hogy mennyire meg visel ez az egész.Igaz már nagyok de őnekik is rossz ha látják,hogy csak sírok és sírok.Tudom holnap még rosszabb lesz de majd csak rendbe jövök lelkileg.Már csak azért is mert úgynéz ki,hogy Laci utána akar járni,hogy miért is nem sikerült már a negyedik baba sem.Ha rendbe jövök lelkileg megkeresem azt a főorvosnőt aki tegnap megvizsgált és és azt mondta,hogy mindenféleképpen meg kell keresni a baj mert az nem lehet,hogy szültem 3-om gyereket és most nem sikerül.Vagy is nem adom nem adjuk fel.
:((
Én sam találok szavakat. Annyira igazságtalan..
Úristen!!!!
A hideg ráz! Ez tényleg nem igazság....nagyon sajnálom Tötyike!
Sziasztok!
Tötyi, nagyon sajnálom ami történt.Néha olyan igazságtalan az élet!:(
sziasztok
jaj milyen rossz híre jövök, Tötyi ez szörnyű, nagyon sajnálom, nem is tudok mit írni, légy erős, és kitartó. nekem az afp után mennem kellett genetika uh ra.
Totyikem....kimondhatatlnul sajnalom:-(((((((((((
Szavak erre nincsenek....
Veled vagyok, vagyunk....
Kitartast!