Újra együtt! (beszélgetés)
Persze, emiatt nem aggódom. Majd meglátjuk, hogy mit kapunk, mire lesz még szükség, és megpróbáljuk a kezdőcsomagot semleges színű ruhákból összeállítani.
A börzére szívesen mentem volna, de így alakult.
Ha meg is mutatja magát a későbbiekben, én már nem hiszek a saját szememnek sem. :) Majd ha márkint lesz.
Arra, ami október 17-én lesz?Szívesen mennék,de Kőszegen leszünk. Legalábbis a tervek szerint.
sziasztok
ani: Boldog szülinapot anyukádnak!!jó fiatal. nekem nővérem 41 éves anyu 63,bátyám 37.
Petra: örülök h minden oké a vérvételelel, és sajnálom h nem mutatta magát a 4D a kis pocaklakó, még mutathatja magát majd uh. és kiderül h fiú tényleg.nekem a 24héten mutatta meg h fiú és a kis arcát. és utána mindíg mondta a doki h fiú. én is sírtam a 4d és azóta is sírok ha menézem a videót. Petra jössz a bababörzére,?
Képzeld!Apával amikor összeházasodtak 18 éves volt.Tesómat 19 évesen szülte,engem meg 21 évesen.:) Én nem vállaltam volna be ilyen fiatalon a gyerekeket,de akkor még más világ volt.Azóta is együtt élnek apával és boldogok,szóval jól tették.
Megjegyzem még halkan,hogy ha jobb lett volna az anyagi helyzetünk,és lett volna saját lakásunk én is szültem volna kicsit hamarabb.Na nem 19 évesen,de olyan 23 körül már szerettem volna.Csak akkor még anyáékkal laktunk...
Ani!Milyen fiatal anyukád van?:)
Hány évesen szült téged?No és milyen fiatal nagymama?:)
Sziasztok!
Petra:)Lehet,hogy tényleg csak szülés után derül ki az igazság:)
Hihetetlen-lassan szülsz és még mindig nem tuduk ki lapul a pocakban:)
De ez a majdnem 100%-hogy fiú a majdnem 100% lány után jól hangzott:)
Biztos egymaga van?
Ami késik.. :)
Gratulálok..mihez is? Ahhoz, hogy majdnem kisfiú már egészen? Hmm..ahhoz, hogy ilyen karakán, határozott, és még mindig kíváncsiságban tart benneteket! :) hihi felnőttek...
Hát igen...én is nagyon érzékeny voltam kismamakoromban.Mondjuk most is az vagyok...
Amúgy örülök,hogy jó lett a véreredményed!!! :))
Pocak? Keményedik még sokat?
A lényeget nem is írtam... Életemben először hallottam a szívverését. :) A szervei pedig tökéletesen rendben vannak, külön dicsérte a nő a szépen fejlett agyát.
Én egyébként azt nem értem, hogy ha egy babának látszanak a veséi,a gyomra, a szíve, az agya, egyszóval valamennyi szerve, akkor miért nem látszikpl. a petefészke.
Sziasztok!
Nagyon rejtélyes babátok van! :))
Gratula a kis tököshöz! :)