Újra együtt! (beszélgetés)
Na! Beindult nagyon Martin! Gratula!! :) Megszenvedte a fogacskát?
A lötyihez nem tudok hozzászólni,nem kellett innom,csak belegondolok hogy cukros víz...blöe :S
húú nekem az a lötty rossz volt, mert nem vittem citromot, de citrommal jó lett volna.
kibújt ma az 5. fogunk!!!és jön a 6. is
SZIA
n em bántasz meg senkit mindenki máshogy csinálja, mi eszünk utközbe is, kiflit, pufit, de persze én is mindíg takarítom a kocsit, meg mosok, ded kinézi a számból. így én adok neki .és mindenki más, ezen nem szabad veszekedni, itt meg kel osztani egymással mindent
Szerintem nem bántottál meg senkit.Ez nem az a fórum ahol marják egymást meg összevesznek!Ugye?:)))
Mindenki úgy csinálja ahogyan Neki és babájának a legjobb.
Köszi kérdésed,már jobb a helyzet.Most kajálok aztán lepihizek kicsit.
Sziasztok!
Tötyi én is veled vagyok!!!!
Petra ezek szerint nem lettél rosszul a lötyitől.Egy hős vagy!! ;)))
Mi arra szoktatjuk Benit,hogy az asztalnál egyen.Mi is így szoktunk,ezt tanulja meg,Neki ez a természetes.Amúgy Beni is utálja az etetőszéket,bekötni nem lehet mert üvölt,ha meg már unja magát képes lenne kimászni és kiesni belőle.Szóval résen kell lennem.
Ezzel a témával nem akarok senkit sem megbántani,ez az én személyes véleményem és elnézést kérek attól aki nem így gondolja.
Timi jobban vagy már???
sziasztok
tötyi gondolok rád
Petra fú de rossz az a löttty. vigyázz az uton , én emlékszem nagyon szédelegtem,
Timi pihizz te is azért,
Martin a babakocsiba is szokott enni, az etetőszékért nincs sajna oda. de kezdi már megszokni,
Szerintem mindkettő!:(Remélem,hogy hamar elmúlik,vettem be magnét.
,
3,3213,0
Na,Szonja kitörölte amit írtam,szóval mindkettő!:(
Ok!;)
Jajj,olyan ijesztő!Úgy elkezdett fájni,nyilalni alul a hasamba!!:(((
Sziasztok,
Tötyi Veled vagyunk!!!!!
Sziasztok!
Tötyi, Veled vagyok gondolatban.
Sziasztok!
Tötyi gondolok rád!!!
sziasztok
tötyi kitartás holnapra, nem könnyű neked, aztán a férjed is menjen vizsgálatokra h végre kiderüljön mi a baj,
Gratula Timi,
Szia.
Nagyon szép lett a konyhád!