Újra együtt! (beszélgetés)
Pont most olvastam a naplódat!! :))
Tényleg szééééép!! :)) Amúgy nincs 100% csak ha megszületik.Meg a magzatízvizsgálatból.
Beni is ilyen volt.Mindig az arca elé tette a kis kezét,jelezve hogy ne kukkoljuk már! :) Azért kukkoltuk! Szokja csak hogy mi vagyuink az okos felnőttek és az van amit mi akarunk.:DDD
Sziasztok!
Háááááááááát, csupa meglepetés az élet, pláne babók mellett. :) A 40 perc alatt szinte semmit nem mutatott magából, folyamatosan az arca előtt volt a keze, és a lábát is összeszorította. Ennek ellenére készült róla egy gyönyörű kép, ami ugyan egy cseppet homályos, de az azért látszik, hogy Babók csudaszép.:) Továbbá a szonográfusnő szerint 100%, hogy kisfiú, és annak ellenére, hogy tisztán látszott a herezacskó és egy pillanatra talán a kukac is, én már csak akkor hiszem el, amikor megszületik. Minden esetre rózsaszín cuccokat nem veszünk.
További jó hír, hogy a cukrom is és a vérképem is tökéletes. :)
rengeteget beszél...
Állandóan. Ha csak az ő nyelvén, akkor úgy, de mondja. És közbeiktat "értelmeseket". Azt hallottam, hogy mindig helyeselni kell, és bíztatni, meg mondogatni neki, hogy értem, látom, igazán?..stb... és akkor még bátrabban dumálnak. Mondjuk Bencénél is így volt, pedig akkor még senki nem mondta, hogy "így kell". Ő is hamar beszélt.
Sziasztok!
Niki boldog névnapot!!!
Mi ez a beíratkozás az óvodába???
sziasztok
hát sajnos ebbe a mai világba a legtöbb doki le....az embert, ki kell fogni a normálisat csak nehéz, és vannak kórházak is ahova én se mennék soha.
Niki: nagyon ügyi a lányod h így dumál már,
Niki boldog névnapot! :)
Tötyi sajnálom nagyon.Próbáld meg feldolgozni.Ha fel lehet egyáltalán...:((
Elvek...hát mesélhetnék én is.:))
Köszi!
De Petra, ez nem törvénytelen? Biztos, hülyeségeket kérdezek, de nincs v.mi törvény, hogy akit műtenek, az választhat az érzéstelenítések között, meg altatást is kérhet? Hát teléjesen kész vagyok.. jó, gondolom, abban, h soha többet oda, abban az is benne van, hogy igyekszel nem foglalkozni ezzel, örülsz, h túl vagy rajta, de ez eszméletlen! Mégis csak az eleven szöveteket szedik ki.
Tötyi, igazán nem tudok mit mondani, csak azt hajtogatni, mennyire sajnálom.. de ezzel tényleg nem mész sokra. :(
Petra! Most kiakadtam! nem altattak? Milyen barbár orvos volt? Vagy volt v.mi indok rá, amiért nem lehetett? Jézus!
szia
örülök h jól vagy és h otthon vagy. lelkileg kitartás.
sziasztok
Nikinek Boldog névnapot!!!
hát én is pocisan sok mindent eldöntöttem, de semmi nem úgy lett. alakul minden az elején. megfogadtam nem fog velünk aludni, első nap megdölt, sőt már a kórházba, meg sorolhatnám.
Sziasztok.
Köszönöm mindenkinek,hogy tegnap gondoltatok rám nagyon jól eset.
Tegnap haza engedtek jól vagyok igaz nem jól viseltem az altató hatását nagyon sokáig kába voltam és fájt a fejem még most is érzem a hatását.
Lelkileg még nehéz de majd telnek a napok és csak jobb lesz (Remélem)
Jó reggelt!
Nikolett!
Nagyon boldog névnapot kívánok!
hát igen ááá olyan volt a lötty.
nem szenvedett vele. nappal volt h rágott sokat, ömlik a nyála, de más baj nincs, alszik eszik, jah és fogzás előött 1-2 héttel, fosizik,