Új abortusz törvény (beszélgetés)
És akkor többet kell enni?
A semmiből meg semmi lesz!
Mennyi fogamzásgátlót szedtél már? Szerintem próbld ki, nálad hogy működne.
Mindenkinek más a hormonrendszere, amit én szedek hallottam, hogy valaki hízott tőle sport és diéta mellett is, míg én agyoneszem magam és egy gramm sem jött rám, még ettől sem :S
Tudod mitől van a túlsúly,amit megeszünk:-)
Sose szedtem, de ha sokat eszem és nem mozgok hozzá eleget,mint a télen, bíz'a jönnek a fölöslegek:-):-)
Persze, kockázat mindegyiknél van csak nem mindegy, hogy melyik mit tartalmaz és mennyi kockázat van mellette. A hormonrendszer igen érzékeny "dolog" amit nagyon okosan és óvatosan lehet csak manipulálni, a régebbi, nagyobb dózisú gyógyszerek olcsóbbak és nagyobb eséllyel hagynak nyomot, mint a modernebbek, amik viszont drágák, hisz új fejlesztés, be kell hozni az árát, lehetőleg minél előbb, viszont kíméletesebbek.
Van akinek a szervezete sokkal nagyobb "beavatkozást" is elvisel, valakié nem, de egyik esetben sem a pénztárcához igazodik a tűréshatár.
Könnyű a mai fiatalokat pellengérre állítani. Ha akkor neked tiniként net-facebook lehetőséged lett volna te vajon hogy tettél volna?. Ez kb olyan amikor egy 50-60 éves ember rosszallóan csóválja a fejét, mert minek egy tizenévesnek mobiltelefon, neki se volt.
Attól hogy valaki egy fotót feltölt egy közösségi oldalra meg nem lesz sem r!banc, sem terhes. Egyébként a disznó tinik között most megint nagy divat lett a szüzesség megőrzése, lehetőleg minél tovább.
Klasszikus értelemben vett ribi több van a 30-40es korosztályban, akik család mellett űzik az "életformát", mint a tinik között és ez számomra sokkal gyomorfordítóbb, mintha egy független, senkinek sem felelősséggel tartozó fiatal él "kicsapongó" életet.
Nem vagyok tini, de kikérem magamnak az ő nevükben a ócsárló szavaidat!
10 év alatt Mo-on majd a felére csökkent a abortuszok száma... tehát ezek a beste tinik talán mégis csak "ügyesebbek" mint a mai 20-30as nők voltak.
Majd,ha mások megoldanak mindent heljettem...majd, ha..
Na arra várhattok. Addig lehet szenvedni,fizetni, panaszkodni,CSAK ÉRTELMETLEN!
Mindegyik fogalmazás gátló rákot okozhat. ;-)
Amit én hallotam, inkább túlsújt okoz. (1 év alatt +10~20kg)
Ne aggódj! Nincs új abortsuz-tv, maradt a régi szabályozás.
Viszont picit megdöbbentem, nem a te hibád, hanem a médiáé, meg a sok önjelölt jogászé... falsh infokat hangoztatnak és nők a XXI. századi Mo-on attól rettegnek, hogy majd "házilag" kell megoldani a problémát :O ne adj isten valaki meg is teszi, mert fél orvoshoz menni... hihetetlen
Na azt szedd be te.
Volt tőle (jóindulatú) daganat a mellemben-> műtét; kb. 2-3 havonta gombatanya, mellesleg még rendesen nagylány sem voltam mellette - ami könnyebbég, de betojik az ember havonta, hogy akkor most azért nem jön meg mert terhes, vagy azért mert csak.
Köszönöm a hozzászólásokat, nem lesz gyerek, hállelúja!!
És megjegyezném, hogy eddig én is kő keményen abortusz ellenes voltam, mondván, hogy viseljék csak a következményeket azok, akik nem vigyáznák, de így, hogy a saját bőrömön tapasztaltam, hogy milyen egy hétig rettegni, annak ellenére, hogy tökéletesen felvilágosult vagyok a fogamzásgátlási módszereket illetően és élek is ezzel a tudással.. annak ellenére, hogy nem a tükörben fényképezkedő, kacsacsőrű tinilány vagyok, aki úton-útfélen "megdugatja magát"... 23 évesen, az egyetemi tanulmányaim kellős közepén, anyagi körülményeim, családom felfogása és normális apajelölt hiányában a tökéletes összezuhanás lett volna a válaszom egy kis jövevényre...
Ezentúl meggondolom, kit ítélek el, védekezési módszerem pedig az önmegtartóztatás lesz..
Üdv mindenkinek!
TRI-REGOL => Fogyasztói ár: 3328 Ft; Kiszerelés: 3x21
Még a sulit is végigcsinálja, bár emiatt gyakorlatilag anyukája neveli helyette a gyerkőcöt.
De támogatás hiányában, nem biztos,hogy megtartja....
Kedves mindenki! :) Én most megyek és megebédelek a kis pocaklakómmal! :)
béke a témában sosem lesz. Sok a hiányosság, és messze a megoldás!
Az viszont tuti,hogy az én gyerkőcöm korán fel lesz világosítva. :)
Az bizony. És ritka.
Mert a támogató család a ritka, nem a normális tini.
A pucsítós képek tulajdonosai magamutogatóak az igaz. hülyék? Lehet... De nem biztos,hogy ők mennek abortuszra.
Csendes, visszahúzódó, kedves 16 éves tinit is ismerek,aki gyereket nevel. Támogató család van mögötte...mázli!
További ajánlott fórumok:
- Elítélendő az a fiatal nő vagy asszony aki abortuszra megy?
- Volt-e abortuszod valaha?
- Ne az abortuszt válaszd...
- Hogyan zajlik az abortusz?
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Szerinted ki a felelős a sok abortusz miatt? És miért olyan tabu ez a a kérdés?