Új abortusz törvény (beszélgetés)
Oké, de áruld már el hol vagyok én sértett, miben sértettek meg, kit kell utálnom? Mert én nem látom :)
Ami a keménységet illeti :DDD hát ezen most nagyon röhögök, nem tudod kibe kötöttél bele
Neked írtam, vagy másnak, hogy már megszoktam, hogy csak szavakat emeltek ki a mondatból és a jelentését úgy alakítjátok, ahogy nektek tetszik? :
Részvétem. :)
Másold be azt a részt, ahol azt írtam pontosan (de pontos legyen ám!!!, hogy akkor kapnak, ha nem úgy táncolnak, ahogy én fütyülök? :)
Igaz:-)
De miköze ahoz amit írtam napjainkra?
Sehol nincs előírva, de ez van.
Nemrég? Mikor nemrég? Oké nem vagyok olyan öreg, de bizony 14-15 évesen én is tekeregtem, azért rendes, tanult ember lett belőlem.
Bővebben, mert nem tudom eldönteni, hogy üres sértegetés amit írsz, vagy tény is van mögötte?
A fórumban itt vannak a tények, lehet elkezdeni másolni a számodra ellentmondásos véleményemet.
Tudom. Értelmesek voltak akkor is és barátok voltunk-már akkor is:-)'
Tudod,én nem eltartottam őket,hanem neveltem! !!
A sértettségtől nem látsz, nem attól, hogy én megsértettelek. Nüansznyi különbség.
Az, hogy nekem kemény a stílusom, az egy dolog. De nem fogok olyan dologban nyáladzani, ami életről szól, márpedig az abortusz ilyen.
Tényeket hozok, nem kitalációkat. A saját fiam is szokott kapni tőlem, ha úgy viselkedik, ahogy nem kéne és vagy megfogadja a tanácsom, vagy nem.
Mellesleg ő fiú és a fiúknak köztudottan könnyebb a helyzetük. Viszont a gumi használatára megtanítottam és a fontosságára. A kisebbik is meg fogja kapni tőlem ezt a tudást, mert én nem szeretném azt átélni, hogy a saját vérem miatt menjen el majd egy kislány esetleg abortuszra, hisz ott nem én döntök majd, hanem a kislány anyja. Bár a 14 évesem nem akar még szexuális életet élni, a nagy pedig 18, így sok beleszólásom nincs, viszont felelősségteljesek és ez megnyugtat.
Sőt, nálunk az abortusz ellenességem sem titok. Legnagyobb fiam egyet is ért. Voltam vele régebben a Bodies kiállításon és ott látta a pár hetes magzatokat is, de mégsem én erőltettem rá a szemléletemet, hanem önmaga döntött így.
Ezen miért akadsz fenn?
A 16 éves tanulónak nem az itt okoskodók a szülei?
Te tudod mit csinált a gyereked 16-18 éves korában?
Pedig jól esne.
(semmit sem látsz a sértettségedtől. Nem is várom. De a magam tapasztalatait nem fogom eltitkolni csak azért, nehogy másnak kellemetlen perceket okozzak.)
Olvass már újra,mit írtam....
Többet gondoltam rólad:-(
Így működnek sajnos az SZTK-s rendelők.
Én is megjártam már így. Az egyiktől 3 hétig véreztem és a doki még akkor sem küldött vérvételre.
Ma már másképp csinálom, pláne úgy, hogy a pajzsmirigyem is beteg. De az már ma van. Viszont a lányom biztos nem fog kísérleti patkány lenni, mert fogok tudni neki tanácsot adni.
Az én fiam már lassan felnőtt és nem tini.
A második már tini.
A kicsi még nem tini.
A legkisebb meg sem született.
Minden korosztályból van gyerekem, tehát még ebben is van tapasztalatom és tapasztalat nélkül nem mondok véleményt.
Én szóltam, hogy nem vagyok kibic.
Elfogult meg indulatos lehetsz, de ennyire szenelis talán nem.
17. statue 2012-05-05 11:33
"...Aki ki akarja kapartatni, az megteszi. Az államnak ez bevétel, méghozzá nem is kevés. Ha szigorítanák, akkor ez a bevétel nem lenne, viszont a rengeteg illegális beavatkozás miatt megnőne az egészségügyi kiadás."
További ajánlott fórumok:
- Elítélendő az a fiatal nő vagy asszony aki abortuszra megy?
- Volt-e abortuszod valaha?
- Ne az abortuszt válaszd...
- Hogyan zajlik az abortusz?
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Szerinted ki a felelős a sok abortusz miatt? És miért olyan tabu ez a a kérdés?