Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Biztos így van,mert ez mindenre igaz!!
Ha már kezdetben kitöröm a nyakam....???
Habár amikor megtanultam biciklizni,akkor eleinte el sem estem,de később aztán landoltam árokban,estem keltem:)Gondolom felbátorodtam!!
Szivesen mennék,de sílécet csak képen láttam!
Úgy tudnánk csak síelni,ha a hátadra kötnél!
Most is elkapott valami szenvedély,ha a hegyekre gondolok!
Nincs mit Dorkám!!
Remélem neked is tetszeni fog!:)
A neten találsz belőle részleteket én is így szúrtam ki!!
Vágyom a napsütésre én is,de csak nem akar jönni!
Nálunk egész nap zuhogott!!
Szia!
Az a hely tényleg gyönyörű szép,mi is voltunk ott:)
De szivesen lettem volna ott!!
Imádom a hegyeket és a vizet!!
Lehet,hogy azért,mert én az alföldön lakom,de ha hegyeket látok teljesen elvarázsolnak!!!
Icukám!KÖSZI még egyszer!:))))
Mi is voltunk sétálni,bár az eső csepergett.
Remélem holnap már sütni fog a nap:)))
Olyan szép helyek vannak,az ember nem is gondolná és nem is kell a határon túlra menni érte:))
Szia!
Sárospatak mellett van egy Tengerszem. Eddig nem is tudtam róla, az ember találta valahol a neten. Azt néztük meg. Nagyon szép kis hely, egy bányatavacska a hegy tetején. Kellett kicsit kaptatni de annyi mozgás pont kellett. Utána lent a mezőn megkajáltunk. Be akartunk még menni Patakon a várba de a gyerek bealudt.
Sziasztok megjöttem én is.
Ma is sikerült már hajnalok hajnalán kelnem. Anyóssal megnéztük reggel a buta tv műsorokat. Persze megint rágtam egy halommal magam és jól sikerült megint bepánikolni.
Amikor a fiúk felkeltek elmentünk kirándulni. Nagyon jó volt, bár nem tudtam úgy élvezni mint amikor még semmi bajom nem volt. De legalább már sikerült valamennyire élvezni.
Ja és ebben az esőben a majálisra mégsem mehettem:)
Aludni,meg pont ez a jó!!
Jaj Suzykám,adnék én az alvókámból Neked,ha tudnék!!
Azért,ha agyon őszinte akarok lenni,én is sokszor felébredek éjjel is,minden kis neszre!Régen nem így volt,de ez nem a cigi miatt van!!
Na felébredtem!!
Aludtam egy órát!De jól esett istenem,ebben a randa időben!!!
DORKA Drága!
Capoeira aerobic.Czanik Balázstól!Dukai Reginával!
Erre tornázok és nagyon élvezem még mindig.
Ma reggel is ezzel kezdtem a napomat és alig várom,hogy a munkából hazaérve is csinálhassam.
Soha nem tornáztam még saját akaratomból,de ezt tényleg imádom.Büszke is vagyok magamra,hogy csinálom!Veszek még több részt is.Érzem a hatását is!!Hasizom,derék,combik!
Na beebédeltem,most egy kicsit bebúvok az ágyikómba!!Mmmm,de jó lesz.
Majd jövök kicsit később!
Icu!
Agyam,mint a szita....elárulnád még egyszer milyen dvd-re tornázol?:))
Lehet azt én is kipróbálnám.