Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Lassan mennem kell -vérvétel, piac...de jól hangzik így egymás után!:))
Sietek...ne keressetek, nem fogtok megszabadulni tőlem ma sem!:)))
Meg egyébként is kb. félórát még boldogítok itt mindenkit.:)
Nekünk az igazi "szerelmünk " a puli...A képei között van Fitos, Ő a világ legokosabb kutyusa volt.
Rozit is pulinak vettük...aztán pumi lett belőle:))))
Nekünk is volt terelőkutyink,többször is:))
Ők keverékek voltak:))
Hát igen,a vizsla és a boxer hasonlóan bohóc tud lenni:)
Két kedvenc kutyafajtám:)
Nekem a Vizsla lányom ilyen..az azért is hálás ha megszúrja a doki...:)
Bezzeg a "szenteket" azokat most is le kellett kábítani és még így is harapni próbáltak...tortúra az oltás nálunk...
Romy sem fél senkitől és semmitől és mindenkinek örül:)
Még az állatdokinak is:)
Nem viccelek, mindenki a csodájára jár a környéken...annyira fél a nyomorult...de bezzeg, ha a kerítés túloldalán van a cica, akkor ordít, ahogy belép a kertbe sikít!:))))
Fura kis jószág Rozi...a postást imádja, örömében eldobja magát a lába előtt és bepisil..:)))))
Fordítva működik, mint az átlag-kutyák.
Fél a cicáktól?
De érdekes:)
Eddig eszébe nem jutott ilyen, bármit előtte lehetett hagyni...
Neveletlen jószág....(igaz én neveltem):)))))
Igen,egy dal címe:)
Ahogy a mi fórumunk címe is dalcím:)
Kikapott?:(
Nálunk Pötyitől nem lehet semmi kaját előlhagyni:)
Sajna lopikázik.
Tegnap este Rozi kutya olyant tett, amit a 4 éve alatt soha.:((( Nem egy jól nevelt kis jószág -elrontottam- , na de ez túlment mindenen......
Rozika vacsizott és befeküdt a foteljába. Férjem a saját vacsoráját tálcán bevitte a szobájába, kiment még valamiért a konyhába...és Rozi egy szempillantás alatt kirohant, lelopta a tányérból a rántott csirkecombot.:((((
A megtorlás nem maradt el......
Zsuzsanka:))
És az enyém nem jó?:))
A banzájos?:)
Sziasztok!
Itt süt a nap, de nagyon hideg van! Én már dolgozom , de nagyon nincs kedvem hozzá, bár a másik részről meg örülhetek hogy van munkahelyem. A ballagáson túl vagyunk, most az érettségi lázában égünk!:)
Kicsit magam alatt voltam az elmúlt napokban, igazából meg sem tudom magyarázni, hogy miért, de majd csak elmúlik!
Puszi mindenkinek, dolgoznom kell, meg nemsokára jön a főnököm is!