Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Már mész is aludni?
Akkor jó éjt Zsuzsi!
Na igen,a mosógép:))
Az nagyon fontos:))
Vagyok...
A mosogatógépről annyit, hogy akkor kaptam, amikor eltörött a könyököm és protézist tettek be a csont helyett.... senki nem szeret mosogatni, egymásnak adogatta kis családom a mosogatnivalókat.
Óriási találmány, a mosógép után elsőnek sorolom a jó és nagyon hasznos dolgok közé!:)))
Nekem sincs mandulám már 36 éve:)
De nem tudok ellenállni a fagyinak:)
Én nem vagyok oda az édességért,kivéve nyáron a fagyi:)
Már nyaljuk is:))
Csak ilyen dobozos:)
Somlói sem rossz,csak ezekből picikéket tudok enni:)
Igen!:))
Nálunk jól lakott mindenki,most fagyiért kiáltanak:))
Mintha a páromat hallanám...:)
nem is vitázok veled, mert tudom milyen nehéz volt "ütnöm a vasat" :)
Gyuszkó, nem unatkozol ennyi négylábú között!:)))
Itt tőlünk a második házban volt éveken át annyi macsek, hogy az autójuk kint állt az utcán, mert a cicákkal megtelt a garázs. Mikor először láttam, hogy reggel áradtak kifelé, esküszöm nem akartam a szememnek hinni...az azért nagyon durva volt.
Az egész környék tele volt szerencsétlenekkel napközben. De estére visszamentek a garázsba!
A mosagatógépet a páromnak vettem azaz nagy nehezen rábeszéltem, hogy ez legyen a karácsonyi ajándékunk. Ő nagyon idegenkedett tőle, de viszont utált is mosogatni..de szerintem ezzel sok más asszony (és ember) is így van:)
Aztán 2009 karácsonyán csak bele egyezett és komolyan mondom el volt hűlve tőle ..annyi puszit kaptam érte, hogy rávettem..ne tudjátok meg...aztán sajnos csak 3 hónapig élvezhette ezt a technikát..és ugye elment...de most magamat is nézve a mindennapi kínlódásokban tényleg azt mondom...hihetetlen egy találmány és rengeteget segít a "piszkos" munkában...
A cicákról csak annyit, hogy sajnos már csak két cicánk maradt a nyolcból..de vacsinál 9 szokott jelen lenni:) Persze mind szomszéd macsek:)
Az egyik a tetőről, a másik a fűzfáról, a harmadik a bográcsolós helyről, a negyedik a kerítésről, az ötödik a tuja fáról, a hatodik a diófáról a hetedik pedig a meghalt mosógép tetejéről hesszeli az osztást:)..ez már amolyan tradíció..annyit mosolygunk rajta. és persze a kutyák ismerik mindegyiket, sőt az idegen macsekok is télen a bernáthegyikkel aludtak, mert a bundájukban gondolom kellemes meleg volt:) épp múlt héten kezeltem le őket (potom 12 ezres) bolhaírtó spottal, mert egy átka van ezeknek a cicáknak, hogy nem ismernek határt, mindenhová járnak és szedik össze a sok élősködőt..főleg itt falun...no most jó sokat írtam:)
Húhh ezek a szent blökiknek pontosabb a belső órájuk mint egy atomóra:)
Szinte percre pontosan "hisztiznek" ha még nem vagyok etetés előtt a konyhába odatenni a kajájukat ..no meg mivel nálunk pontban 19.00-kor van etetés..hát olyankor már teljesen bolondok:)
Egyszerűen nem lehet bírni velük...