Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Akkor mindenkinek szép napot és kívánom,hogy beszélje meg mindenki a sérelmeit és folytatódjon a fórum a rendeltetésének megfelelően...
Vigyázzatok Magatokra és egymásra....
Mi az, hogy egész nap???? Szerettem volna az okot tudni, hogy mi történt.
Miket írogatok? Azt, hogy csodálkozom. Tényleg nem értelek.... Ki kezdte? Azt hiszem nem én voltam!
Nos ha jól emlékszem az "ugat" szót ÉN NEM HASZNÁLTAM...
Illetve még az ostobát sem... De Suzyval én azóta nem is futottam össze a fórumokon, mióta eljöttem a cigisről, sőtt szerintem nem is tudja,hogy új néven én vagyok valójában, nekem senki nem adott a számba senki semmit, ez nekem esik rosszul...
Igen Zsuzsa valóban nem kéne,hogy rosszul essen,de már nem ez volt az első eset és ezt tettem szóva...
Nem megsértődésekről van szó, hanem a véleményem kinyilvánításáról...
Hogy Suzy miért pont akkor jött ezt ő tudja,de én nem beszéltem össze senkivel... Ki állok magamért, nincs szükségem támaszra...
Hmm...azt hiszem megyek vissza a sajátomba:)
puszka:)
A betegek meg kezeltessék magukat, slussz és passz
De ugye tudjuk, könnyebb másban a hibát keresni! :D
Ezzel tisztában vagyok és azért is írtam, hogy gyere közénk, sőt, amikor odaát megsértődtél, akkor is én írtam legelőször Neked.. Nem tudok én sem mindig mindenkire figyelni, van, amikor más is megsértődhetne. Nem egyszer előfordul ilyen.
Ha így történt - és miért ne történhetett volna -, akkor elnézést kérek, de ez nem jelenti azt, hogy valaha bárkire is azt mondtam volna, hogy UGAT. Ennél különb a szókincsem, ezt valaki a szátokba adta. Nem akarok tovább vitatkozni, mert nem ér annyit az egész. Mindenki más, mindenki olyan szavakat használ, amihez szokott és ha megsértődik és nem hajlandó arra, hogy túllépjen a dolgokon, azt csak sajnálni tudom. Tegnap direkt egyszerre jöttetek Suzyval és támadtatok. Angi, nem vagyok ostoba, tudom, hogy ez nem volt véletlen.
Én nem haragszom és szívesen látlak itt, mint ahogy bárkit, a ki jó szándékkal közeledik.:)))
Csúnya dolgokat írhatnál? Ha valaki a viccet nem tudja megkülönböztetni a komoly dolgoktól, annak nagyon rossz lehet.
Kedves Zsuzsa...
Írhatnék nagyon csúnya dolgokat, de nem teszem, mert úgy gondolom,hogy nem itt a helye, és tiszteletben tartalak, köszönöm,hogy szóltál,hogy indult ez a fórum, nagyon jó is volt az elején, de nem tudok mindig itt lenni, és mikor néha beköszöntem észre sem vettetek, ennyi volt a bajom, semmi más...
Megsértődtem??? Ez nem megsértődés volt, hanem az a kedves fiatal ember megbántott és úgy gondolom ez a kettő nem ugyanaz...
Megbántott azzal,hogy bele szólt egy rajta kívül álló beszélgetésbe és szinte el küldött a fórumról, én attól függetlenül, igyekeztem veletek tartani a jó viszonyt...