Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Uborka saláta kapros, fokhagymás tejfölös öntettel. recept

Uborka saláta kapros, fokhagymás tejfölös öntettel. recept

Elkészítési idő 25 perc
Zsírszegény Zsírszegény

Az Uborka saláta kapros, fokhagymás tejfölös öntettel. hozzávalói:
Fürtös uborka
Kapor
Fokhagyma
Tejföl


Mennyiséget nem írtam, ez személy függő is lehet, mivel frissen a legjobb!


Uborka saláta kapros, fokhagymás tejfölös öntettel.

Az Uborka saláta kapros, fokhagymás tejfölös öntettel. elkészítési módja:
Az uborkát letisztítom, megmosom, vékony szeletekre vágom, enyhén besózom. 1 órát pihentetem. A kaprot átmosom, apróra vágom. A fokhagymát letisztítom, átpréselem. A tejfölbe keverem a kaprot, fokhagymát, majd az uborkára öntöm, lazán átkeverem pici őrölt fehér bors is mehet rá. Kicsit behűtve húsok mellé kiváló étek! Jó étvágyat!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az uborka saláta kapros, fokhagymás tejfölös öntettel. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook