TV sorozatok (beszélgetés)
szia Jay! pedig a prison break tényleg jó! :)
én is nehezen szántam rá magam, több hónapja magyarázták már ismerősök, hogy nézzem már meg, de én úgy gondoltam, hogy nem fog érdekelni, mert ugye mi lehet érdekes abban, hogy néhány börtöntöltelék ki akar jönni a szabad levegőre...?
de aztán elkezdtem nézni, és a második rész után már nem bírtam abbahagyni:))) szóval kezdd el te is:))
a Kaméleonban volt az a sötét hajú érdekes arcú pasi? mer akkor néztem :-))
sőt, megint eszembe jutott egy: Nikita.
Barátok közt,Jóbarátok,Columbo meg a Doktor Hause
kábé ennyi amit nézek és szeretek:)
Nem.
(irul-pirul)
aha,én is néztem,és mindig kitárgyaltam veled :)
gondolom a prison break-et azóta sem vetted elő???? :DDD
Emlékszik valaki a Kaméleon című sorozatra?
A tv2-n ment régebben. Nekem annyira tetszett.
Megtört szívek szállodája.
Barátokközt.
néha ezeket szoktam nézni,valahogy jól esnek a lelkemnek az agyamnak.
Nem tudom mikor billentem át én is a sorozatok oldalára a nagyfilmekkel szemben, de megtörtént.
Egyrészt azért jó, mert csak 40 perc kell a kikapcsolódáshoz, nem másfél óra.
Videóról, vagy dvd-ről szeretem nézni, a sok reklám miatt, amit általában a tvben adnak. Meg aztán utálom, ha 1 hetet kell várnom, ha izis a vége.
A komplett Star Treket kölcsön videókról néztük, fantasztikus volt. Mondjuk beletelt pár évbe. :))))
Mindenkori kedvencek:
Jóbarátok
Szex és New York
Született feleségek
Vészhelyzet (inkább a korábbi évadok)
Medium
Mostanában kedves:
Everybody hate Chris
Grace klinika
Dr. House
My name is Earl
Kés alatt
Stargate Atlantis
Las Vegas
Korábban a lost, de a 2. évad óta már nem szeretem
Mediumot néz valaki?????
X-akták
Twin Peaks
Helyszínelők, Miami helyszínelők, McLeod lányai a Hallmarkon.
Régebben a Magnumért éltem-haltam...:)
Jóbarátok,
Sex és New York,
Született Feleségek,
7. Mennyország :)
Kedvencem a 24.
Már láttam az eddigi 5 évadot, várom nagyon a 6.-at! :)
Gilmore Girls
Dawson és a haverok
Alias
Providence
Ezek nézhetőek voltak...
Az én örök kedvencem a Jóbarátok!
Ami most tetszik az a Dr. House (bírom a palit!!!), a Helyszínelők(Las Vegas-i), Grace Klinika.
A Prison Break sem volt semmi!!! Húú, ezt nem tudtuk abbahagyni. Nemsokára játsza a magyar tv is asszem Szökés címmel.
Szeretem a Vészhelyzetet is, amit vasaláshoz szoktam nézni:D
Én rákattantam a viasat3 sorozataira.Délelőtti sorozatok,így felveszem videora és este nézem meg amikor már van rá időm.(vadmacska,liliomlány)
De a született feleségek az egyik kedvencem,már alig várom a köv.szériát,kiváncsian várom a Szökés cimű filmet is amit aug.23-tól vetít majd az RTL klub,úgy láttam,hogy jó pasik lesznek benne:)
Én a TV2-őt már nagyon régen nem nézem.
Az RTL Klub-on nézem a Barátok közt,Sue Thomas-FBI sorozatot.
A Viasat3-on nézem reggel 7-től délután 1-ig sorba ami van: Liliomlány, Halálbiztos diagnózis, Vadmacska, Gyilkos sorok. Ugyanitt este a Helyszínelők minden fajtáját, X-akták, Halottkém.Vasárnap a Holtsáv.
De az hogy nézem az túlzás, inkább úgy fejezném ki magam, hogy folyamatosan megy a tv ezeken a csatornákon és a mindennapi teendők mellett vagy felfogom vagy nem ami éppen történik.
Nekem most nagyon tetszik a TV2 új sorozata az Édes élet olasz módra (That's Life).
Egyébként a kedvenceim: Vészhelyzet, Jóbarátok, Joey, Farm, ahol élünk, Váratlan utazás, Született feleségek.
Biztos van még, de most ennyi jutott eszembe.