Tudtok olyan parfümöt, aminek hosszú órákon át lehet érezni az illatát? (beszélgetés)
Nem vagyok egy nagy parfümös, összesen van 1 db😂
Ez megvan kb 8 éve, akkor fújok magamra, ha vmi nagyon jeles alkalom adódik. Viszont utána napokig érzem magamon.
Szerintem ez attól függ, hogy hol van az a dm, rossmann, mit és mennyire fogyasztanak a vásárlók.
Az ár mindenesetre nagyon fontos, mert 1e-100e Ft-ig is hatalmas a választék, 30-100 ml kiszerelés esetén is.
Dm, rossmanban a legtöbb csak toilette és nagyon régiek. Rendszeresen nézegetem őket. Ami parfüm abból meg nincs is kint a polcon teszter.
Én is majd a Douglasban veszek. Kb 1 éve nézegetem az ideális parfümöt magamnak.
A nagy klasszikus Oriflame - Far away jutott még eszembe, azt is nagyon sokáig érezni, mondjuk ez az én ízlésemnek túl harsány, de sokan szeretik.
Mondjuk ja, most jut eszembe, hogy ez is fontos, hogy olyat szeretnél, ami tartós, vagy olyat is, ami feltűnőbb illat?
A Kenzo is tényleg ilyen, meg az YSL Black Opium is.
Milyen árkategóriában gondolkozol?
Notinoról tök jó áron lehet parfümöket rendelni, illóolajokkal is lehet próbálkozni. Drogériában ki is tudod őket próbálni (Müller, Douglas, Marionnaud, dm, rossmann).
Azt vettem észre, hogy bizonyos illatok eleve tartósabbnak hatnak, mert harsányabbak (?): vanília, levendula, eukaliptusz, jázmin, ámbra,...
A citrusosabbak pedig hamarabb elillannak, ha nagyon szeretnél elmerülni a témában, azt is érdemes megnézni, hogy télre/nyárra ajánlják-e a parfümöt -a hőmérséklet miatt sem mindegy.
Sokan nem szeretik az Avon,és Oriflame termékeket. Pedig ezek között is van ami nagyon jó,és tartós.
Avon: Attraction(az első kiadás)
Oriflame: Posses ( ebből,amelyik üveg nyakán egy kigyó van.
Mindkettő nagyon finom illat,és az ára sem a fellegekben van.Sokszor van akcióban.
kenzo jungle elephant parfüm
Egyszer fújtam magamra... aztán órákig szenvedtem, mert nagyon tartós. 😅
További ajánlott fórumok:
- Tudtok ajánlani olyan öblitőt, amelyik tényleg hosszan tartja az illatát?
- Tudtok még olyan ételt, aminek olyan sok neve lenne, mint ennek?
- Milyen egyszerű túrós receptet tudtok, aminek a tésztáját nem kell nyújtani?
- A kutyáim szétrombolják a kertemet. Állítólag van egy virág aminek az illatát nem szeretik... Tudja valaki mi ez?
- Kókuszos parfümöt keresek, elfogadható áron. Tudtok segíteni?
- Hol tudtok olcsóbban venni Pacco Rabanne: One Million Parfümöt? A szett lenne a legjobb (tusfürdő vagy dezodor és a parfüm)